Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím Vás o radu:

Dcery studuje a bydlí na Strahově a v pondělí 2.2. anebo v úterý by potřebovala zajet do Ústí nad Labem na prohlídku lokality, kterou má zpracovávat. Prosím Vás o radu, kde je nějaká půjčovna aut, nejlépe na výpadovce na Ústí. Auto by stačilo jakékoli, co nejlevnější, jen na jeden den.

Anebo, případně, kdyby někdo půjčil svoje auto (i staré), za peníze, dcera je dobrá řidička.

Děkuji za tipy - informace.

Odesláno

Půjčoven je tu fakt hodně, auto většinou přistavěj kamkoliv. Ale vždycky chtěj zálohu.

Takže domluvit se s někým z klubu je asi lepší řešení, když jde o jeden den.

Odesláno

Felinu můžu půjčit v pondělí do 13:30 anebo v úterý do 17:30. Kdyby něco, cinkni na .... Dálniční zámku má a zimáky taky

PS.:

Co se ceny týče -> tak rozhodně nejsem lichvář -> cenu za půjčení jsem ochotnej akceptovat 3kč/km benzín platím já!

[upravil dne 29/8/2013 10:49 od Neon]

Odesláno

Takže děkuji za ochotu, dcera se nakonec rozhodla, že tam pojede vlakem, protože lokalita je celkem nedaleko nádraží, takže auto by bylo skoro zbytečné.

(Původní myšlenka byla jet ze Šumperka vlastním autem a na zpáteční cestě z Prahy stěhovat nějaké věci, ale ze stěhování sešlo, takže půjčení auta v Praze byla taková přechodná varianta. Pak jsme se zamysleli nad vlakem a to se ukazuje nejjednodušší.)

Ještě jednou díky.

Odesláno

Tak jestli je to přímo v Ústí a nedaleko nádraží k tomu, jel bych taky vlakem a o autě ani neuvažoval, vlakem je to pohoda, dá se při tom něco dělat...

Odesláno

Plést, hrát sudoku,..... navíc v Ústí je všechno kousek, takže pokud není to auto nutnost, taky bych doporučil mašinku.

Odesláno

Tak já si i do metra a tramvaje beru minimálně angličtinu, občas i píšu nějaké poznámky k projektům nebo zprávám, když mě zrovna něco napadne a nechci to zapomenout, a když už nic jiného, tak PDAčko s internetem přes mobil se do vlaku a tramvaje dá taky tahat (v metru to nejde, mrcha, signál je jen ve stanicích).

Odesláno

2Marcel: auto pristavej radi kamkoliv, a nauctuji si cca 400,- Kc za pristaveni :papa

lepsi vyzvednout na miste, kdyz uz.

Na zaloze netrvaji, pokud ma clovek kreditku...

A pokud je to nekde v centru, tak urcite vlak, ta hodinka a par minut cesty je krasna, autem nebude extra velky rozdil (mozna spis naopak, pokud neni zvykla moc jezdit)....

[upravil dne 2.2.09 Vvitty]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...