Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam peugeot 406 2.0 16v r.v.2000 mam taky problem ze mi nefunguje klima! presiel som cele forum,a nic take som nenasiel,chyba je tam taka,ze stlacim AC a nic neraguje ani necvakne relatko a ani otazky neklesnu vobec nereaguje,a som premeriaval tak napatie do kompresora je 0V,premeraval som aj snimac slnecneho ziarenia,snimac vyparniku,snimac vnutornej teploty aj snimac tlaku klimy pri hladici,ale asi pred tyzdnom som len tak zapol a klima nabehla,ale potom uz zase nenabehla,a freon je,cize klima je naplnena,viete mi v tom pomoct?

Odesláno

Nafouknute relé v BSI. Jako díl neexistuje, jen celé BSI. Dá se to opravit, ale jsi trochu z ruky...

P.S. doufám, že tam freon nemáš, od r.v. 1994 se používa R134

[upravil dne 31/1/09 Milhaus65]

Odesláno

Klimatizacia v zime nefunguje, na vyparniku je snimac namrzania ktory ti pod 4°C nezapne kompresor, počkaj kym bude aspon 10 až 15°C

PS Cele forum si neprešiel pretože som to písal asi pred týždnom:D

Odesláno

sorry za 2 krat to iste tema,ale nevedel som kde to mam napisat,prepac,uz dam pozor!! k tej klime presiel som cele forum ale co sa tyka p 406 na ine som nepozeral,lebo neviem ci to maju take iste,nooo dnes je v ke plus 5 a klima nic,a mne teraz v zime nabehla a aj chladila,co sa az cudujem,lebo cele leto vobec nefungovala,a nechcem zase mat saunu v aute. a relatko v bsi je ok premeraval som ho! :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...