Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pro IT znalce -> jakou nabíječku k Notebooku + nemáte někdo náhodou?

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych pomoc s výběrem nabíječky k notebooku. Moje začíná postupně odcházet a než aby se mi trhla úplně, tak chci koupit nějakou do foroty (aby nebyla hlavně dražší, jak dnešní zůstatková cena NTB).

Jedná se o notebook PRESTIGIO NOBILE 156 a Foto nabíjejdy je dole. Je tam 19V ... 3,42A (plus nějaký blbiny). Ten jack do notebooku bude mít mezi 5ti až 6ti mm šířku a délku kolem 11mm ...

Můžete mi někdo prosím zjistit, jakou mám koupit + NEMÁ NÁHODOU DOMA NĚKDO TU, KTEROU BYCH POTŘEBOVAL A DOTYČNÝ JI NEVYUŽIJE?? Že bych dokoupil, protože jestli bude stát dvojec, tak to na to séřu a koupim raději rovnou novej NTB :bojim;)

Díky za reakce

post-0-14109604406281_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Čo myslíš pod tým, že začína postupne odchádzať? Nebude skôr problém v batérii?:myslim

Ne, zase taková počítačová gumka nejsem:D (baterie je sice taky relativně KO, ale už jsem si zvykl dělat napojenej na síť). Myslim to tak, že se začíná trhat bužírka a přelamovat dráty od častého nošení (denního) na tom místě, kde to vyúsťuje z trafa směrem k noťasu ... a nerad bych, aby jednoho dne lup a já neměl místo pracovního procesu na NTB shánění nabíjejdy ...

Odesláno
Původně zaslal: RychJ-1

Co to rozebrat a skrátit?

To už jsem chtěl dělat u minulého, ale trafo je zaletovaný (bez šroublů) ... :roker

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Čo myslíš pod tým, že začína postupne odchádzať? Nebude skôr problém v batérii?:myslim

ne odchazi mu konektor pro nabijení

Ja sem kupoval univerzální nabiječku i do auta na 3000mA

http://obchod.prolog.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=164044

tady je na 220V

http://obchod.prolog.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=271280

kdybys to vzal odemně cena je nižší a poštovné zdarma, záruka platí jak je uvedena.

[upravil dne 30/1/09 jirka639]

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Ne, zase taková počítačová gumka nejsem:D

Tak na to by som ani vo sne nepmyslel :aut

Ale však odfiknúť tie drôty a napájkovať nanovo je práca na päť minút, z toho 4 minúty otvorenie nabíjačky - to môže byť zapeklité. Keď je to zlepené tak surovo zobrať pílkou a potom zlepiť.

[upravil dne 30.1.2009 AnotherOne]

Odesláno

Mám od Notebooku Acer, je to Delta Electronics, 19V - 4,7A, jack by mohl odpovidat, cena 200,- na klouzání na něj mužeš kouknout, je to tenhle, ještě je duležitý že vnitřní díra jacku má taky nějakej rozměr a u jednotlivých typů se liší, ale jakej má ten co mám to nevim, střed je takovej nějakej žlutomodrozelenej

http://www.pchub.com/uph/model/0--3786-1/ADP-90SB-BB-parts.html

[upravil dne 30/1/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

To už jsem chtěl dělat u minulého, ale trafo je zaletovaný (bez šroublů) ... :roker

Počkej a to je jako nějaká překážka? :myslim

Rozebrat jde snad všechno,ne?:aut

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Počkej a to je jako nějaká překážka? :myslim

Rozebrat jde snad všechno,ne?:autNo muže to zkusit, jde o to kde to má polámaný, pokud u konektoru tak mu rozebrání nepomuže. Já jednou rozebiral trafo od nějakýho Asusu nebo HP, už nevim co to přesně bylo, a vim že to nebyla prdel, knejpy, nože nakonec pilka na železo, no povedlo se ale ta práce s tím, a pak jsem musel ubytek materiálu nahradit lepidlem, zapilonat a maskovat černou barvou.

[upravil dne 30/1/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

Nám výpadek elektřiny nedávno odpálil nabíječky na dvou Asusech tak sme sehnali univerzál za litr kus.

Samozřejmě se dá sehnat stejnej kus (zadat výr. číslo do www.zbozi.cz) ale z 90% je čekačka neúnosná (my to potřebovali okamžitě).

Odesláno

Potřeboval bych pomoc s výběrem nabíječky k notebooku. Moje začíná postupně odcházet a než aby se mi trhla úplně, tak chci koupit nějakou do foroty (aby nebyla hlavně dražší, jak dnešní zůstatková cena NTB).

Jedná se o notebook PRESTIGIO NOBILE 156 a Foto nabíjejdy je dole. Je tam 19V ... 3,42A (plus nějaký blbiny). Ten jack do notebooku bude mít mezi 5ti až 6ti mm šířku a délku kolem 11mm ...

Můžete mi někdo prosím zjistit, jakou mám koupit + NEMÁ NÁHODOU DOMA NĚKDO TU, KTEROU BYCH POTŘEBOVAL A DOTYČNÝ JI NEVYUŽIJE?? Že bych dokoupil, protože jestli bude stát dvojec, tak to na to séřu a koupim raději rovnou novej NTB :bojim;)

Díky za reakce

Jednu v celku nepoužívanou mám:D:D.

Je od notebooku Toshiba, noťas odešel do věčnejch lovišť a já koupil jinej, takže mi to teď leží v šupleti.

Parametry zdroje:

Delta Electronics, INC.

19V - 3.42A;

konektor vnější 5,5mm , vnitřní 2,5mm ,délka 11mm...(meřero pravítkem:D, které má milimetrovou přesnost:D:D);

kabel od zásuvky ke zdroji asi 2m a od zdroje ke konektoru k ntb +- taky 2m;

rozměry zdroje 45mm x 30mm x 105mm;

cena pro členy P-clubu lidová:D

kdyby byl zájem, tak mi pisněte na e-mail (v profilu):papa

[upravil dne 31/1/09 Vopičí]

Odesláno

Díky všem za postřehy a případný tipy. Asi využiju nabídku od Vopičího a případně od Radka Hurvajze, ale tam se jenom bojim těch 4,7A namísto 3,42A ... anebo je to egál a notebooku to až tak moc nevadí??

Každopádně Radku -> když nevyjde ta od Opičího, tak jsi žhavej adept, ale to bych Ti písnul U2čko před klouzáním ....

Odesláno

OK, Escapere, díky ... tak uvidíme, jestli dá Opičí dobrou nabídku -> poslal jsem mu SZ. Kdyžtak vede RH, když ty vyšší \"A\" teda neva;)

Odesláno

OK, Escapere, díky ... tak uvidíme, jestli dá Opičí dobrou nabídku -> poslal jsem mu SZ. Kdyžtak vede RH, když ty vyšší \"A\" teda neva;)

vyšší A nevadí, ale nevim jak bude sedět ten konektor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...