Neon Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Potřeboval bych pomoc s výběrem nabíječky k notebooku. Moje začíná postupně odcházet a než aby se mi trhla úplně, tak chci koupit nějakou do foroty (aby nebyla hlavně dražší, jak dnešní zůstatková cena NTB). Jedná se o notebook PRESTIGIO NOBILE 156 a Foto nabíjejdy je dole. Je tam 19V ... 3,42A (plus nějaký blbiny). Ten jack do notebooku bude mít mezi 5ti až 6ti mm šířku a délku kolem 11mm ... Můžete mi někdo prosím zjistit, jakou mám koupit + NEMÁ NÁHODOU DOMA NĚKDO TU, KTEROU BYCH POTŘEBOVAL A DOTYČNÝ JI NEVYUŽIJE?? Že bych dokoupil, protože jestli bude stát dvojec, tak to na to séřu a koupim raději rovnou novej NTB Díky za reakce Citovat
AnotherOne Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Čo myslíš pod tým, že začína postupne odchádzať? Nebude skôr problém v batérii? Citovat
Neon Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne Čo myslíš pod tým, že začína postupne odchádzať? Nebude skôr problém v batérii? Ne, zase taková počítačová gumka nejsem:D (baterie je sice taky relativně KO, ale už jsem si zvykl dělat napojenej na síť). Myslim to tak, že se začíná trhat bužírka a přelamovat dráty od častého nošení (denního) na tom místě, kde to vyúsťuje z trafa směrem k noťasu ... a nerad bych, aby jednoho dne lup a já neměl místo pracovního procesu na NTB shánění nabíjejdy ... Citovat
Neon Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: RychJ-1 Co to rozebrat a skrátit? To už jsem chtěl dělat u minulého, ale trafo je zaletovaný (bez šroublů) ... Citovat
jirka639 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne Čo myslíš pod tým, že začína postupne odchádzať? Nebude skôr problém v batérii? ne odchazi mu konektor pro nabijení Ja sem kupoval univerzální nabiječku i do auta na 3000mA http://obchod.prolog.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=164044 tady je na 220V http://obchod.prolog.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=271280 kdybys to vzal odemně cena je nižší a poštovné zdarma, záruka platí jak je uvedena. [upravil dne 30/1/09 jirka639] Citovat
AnotherOne Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Neon Ne, zase taková počítačová gumka nejsem:D Tak na to by som ani vo sne nepmyslel Ale však odfiknúť tie drôty a napájkovať nanovo je práca na päť minút, z toho 4 minúty otvorenie nabíjačky - to môže byť zapeklité. Keď je to zlepené tak surovo zobrať pílkou a potom zlepiť. [upravil dne 30.1.2009 AnotherOne] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Mám od Notebooku Acer, je to Delta Electronics, 19V - 4,7A, jack by mohl odpovidat, cena 200,- na klouzání na něj mužeš kouknout, je to tenhle, ještě je duležitý že vnitřní díra jacku má taky nějakej rozměr a u jednotlivých typů se liší, ale jakej má ten co mám to nevim, střed je takovej nějakej žlutomodrozelenej http://www.pchub.com/uph/model/0--3786-1/ADP-90SB-BB-parts.html [upravil dne 30/1/09 Radek Hurvajz] Citovat
MJSytic Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 To už jsem chtěl dělat u minulého, ale trafo je zaletovaný (bez šroublů) ... Počkej a to je jako nějaká překážka? Rozebrat jde snad všechno,ne? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: MJSytic To už jsem chtěl dělat u minulého, ale trafo je zaletovaný (bez šroublů) ... Počkej a to je jako nějaká překážka? Rozebrat jde snad všechno,ne?No muže to zkusit, jde o to kde to má polámaný, pokud u konektoru tak mu rozebrání nepomuže. Já jednou rozebiral trafo od nějakýho Asusu nebo HP, už nevim co to přesně bylo, a vim že to nebyla prdel, knejpy, nože nakonec pilka na železo, no povedlo se ale ta práce s tím, a pak jsem musel ubytek materiálu nahradit lepidlem, zapilonat a maskovat černou barvou. [upravil dne 30/1/09 Radek Hurvajz] Citovat
Fusion Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Nám výpadek elektřiny nedávno odpálil nabíječky na dvou Asusech tak sme sehnali univerzál za litr kus. Samozřejmě se dá sehnat stejnej kus (zadat výr. číslo do www.zbozi.cz) ale z 90% je čekačka neúnosná (my to potřebovali okamžitě). Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Nj, opravdu podle typu PA-1700-02 je cena na Kabelmanii cca 1000,- Kouknu se na ten co mame jakej je to typ, třeba pujdou zaměnit [upravil dne 31/1/09 Radek Hurvajz] Citovat
vendelinek Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Koukni se tady,třeba něco najdeš,já tady nakupuju když něco potřebuju http://www.czechcomputer.cz/ Citovat
Vopičí Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Neon Potřeboval bych pomoc s výběrem nabíječky k notebooku. Moje začíná postupně odcházet a než aby se mi trhla úplně, tak chci koupit nějakou do foroty (aby nebyla hlavně dražší, jak dnešní zůstatková cena NTB). Jedná se o notebook PRESTIGIO NOBILE 156 a Foto nabíjejdy je dole. Je tam 19V ... 3,42A (plus nějaký blbiny). Ten jack do notebooku bude mít mezi 5ti až 6ti mm šířku a délku kolem 11mm ... Můžete mi někdo prosím zjistit, jakou mám koupit + NEMÁ NÁHODOU DOMA NĚKDO TU, KTEROU BYCH POTŘEBOVAL A DOTYČNÝ JI NEVYUŽIJE?? Že bych dokoupil, protože jestli bude stát dvojec, tak to na to séřu a koupim raději rovnou novej NTB Díky za reakce Jednu v celku nepoužívanou mám:D:D. Je od notebooku Toshiba, noťas odešel do věčnejch lovišť a já koupil jinej, takže mi to teď leží v šupleti. Parametry zdroje: Delta Electronics, INC. 19V - 3.42A; konektor vnější 5,5mm , vnitřní 2,5mm ,délka 11mm...(meřero pravítkem:D, které má milimetrovou přesnost:D:D); kabel od zásuvky ke zdroji asi 2m a od zdroje ke konektoru k ntb +- taky 2m; rozměry zdroje 45mm x 30mm x 105mm; cena pro členy P-clubu lidová kdyby byl zájem, tak mi pisněte na e-mail (v profilu) [upravil dne 31/1/09 Vopičí] Citovat
Neon Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 Díky všem za postřehy a případný tipy. Asi využiju nabídku od Vopičího a případně od Radka Hurvajze, ale tam se jenom bojim těch 4,7A namísto 3,42A ... anebo je to egál a notebooku to až tak moc nevadí?? Každopádně Radku -> když nevyjde ta od Opičího, tak jsi žhavej adept, ale to bych Ti písnul U2čko před klouzáním .... Citovat
Escaper Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Toho proudu 4,7A se bat nemusis. Je to proud ktery dokaze ta nabijecka dodat, kdyz tam mas vyssi cislo, tak to znamena jen to, že tam mas vetsi rezervu. Citovat
Neon Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 OK, Escapere, díky ... tak uvidíme, jestli dá Opičí dobrou nabídku -> poslal jsem mu SZ. Kdyžtak vede RH, když ty vyšší \"A\" teda neva;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Původně zaslal: Neon OK, Escapere, díky ... tak uvidíme, jestli dá Opičí dobrou nabídku -> poslal jsem mu SZ. Kdyžtak vede RH, když ty vyšší \"A\" teda neva;) vyšší A nevadí, ale nevim jak bude sedět ten konektor Citovat
Neon Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Tak jsem domluven s Vopičím ... takže Radku, díky a tu od tebe si vezmu, až mi odejde tato ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Původně zaslal: Neon Tak jsem domluven s Vopičím ... takže Radku, díky a tu od tebe si vezmu, až mi odejde tato ... Dobrá, ale zřejmě až ti odejde tak bude mrtvej už i ten noťas:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.