kamil106 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Zdravím,mám problém s Peugeotem 106,někdy se mi stává,že nechce držet sytič! Nastartuju a otáčky jsou kolem 600 a po chvilce to zdechne. Nastartuju podruhý a už to normálně drží! Jak je to zahřáty,tak v pohodě chytá,ale jak to schládne a má fungovat sytič tak to dělá bordel!!! Nemáte s tím někdo skušenost??? Je to obsah 954ccm 37KW a rok 1998! Prostě 10x chytne na brnk a sem tam zazlobí! Krom toho šlape jako hodinky! Dík moc za jakoukoliv radu!!! Citovat
kamil106 Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 Nikdo neměl podobnej problém??? Citovat
nix106 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Zdravím, problém si vyřešil? Mě to asi zlobí taky. Citovat
Ferry Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 no tady se neda mluvit o sytici jako takovem, zde ridi bohatost smesi ridici jednotka na zaklade nekolika cidel a reguluje volnobeh pomoci tzv. volnobezneho ventilu, jinak zvaneho tez krokovy motor volnobehu nebo kratce krokac. bud je tedy spatne cidlo teploty chladici kapaliny ( zelene ) nebo je zaneseny krokac Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.