Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já sedlám Micheliny energy letní 205/55/16 a zimní A3 195/65/15. Letní jsou takové nic moc, ale jsou celkem tiché. ER300 držely líp. Ale zímní micheliny zajímavě sviští na mokru (najeto zatím 500km). Jak řekl jeden z Krnova - sviští jak Přemovo turbo! (na 406ce) :D

Odesláno

já mám zimní Sava Eskymo S3+ nebo tak nějak,prověřené i v zimě v Alpách a super,a na léto Good year ale přesný typ nevím a do sklepa se mi nechce,bo je tma a já se ve tmě bojím do sklepa :D:D:D:D:D

Odesláno

Znám i takové šílence kteří jezdí na PNEU VRANIK. (protektory).:D Mněl jsem pujčenou 309tku,a odlepoval se vzorek.Kámošovi na Feldě jebla ve 130ti na dálnici,a znam borca,který očesal celý bok Focuse o svodidla ,taky praskla.To víš kvalitní protektor od V R A N I K A :D

Odesláno

Ja obuvam na zimu krisalp HP.. ked som sa dozvedel ze dostanem k autu tuto znacku, bol som trochu sklamany, v testoch nic moc... ale teraz na nich nedam dopustit.. ked som ja na ceste chyboval, oni podrzali pri prudkom brzdeni na mokrej v zatacke ako nikdy... odbocil som dopruhu, ktory bol za par metrov rozkopany.Pre toto neznasam tipkov,co sa ti nalepia na zadok... kukol som do zrkadla co za vola sa to lepi, medzi tim presla znacka oznacujuca prace na ceste.. tak som si povedal ze sa mu uhnem ked potrebuje ist 80 v meste a ked ma zacal uz obiehat tak sme zbadali ze je zle... nastastie z toho vyslo len ponaucenie pre mna bez nasledkov.

Odesláno

Zimni Nokian W ( jsem s nima spokojenej, ale pristi gumy si koupim s vyssim rychlostnim indexem, to T-cko je na dalnice fakt malo :D )

Letni Good Year NCT5

Odesláno
Původně zaslal: maturantka

:xvul Ritchey Speedmax Omega :D

a na cem to mas obute ;) ? ja mam momentalne WTB, ale spatny taky nebyly Schwalbe Fast Fred ;)

Odesláno

Hutchinson On The Rocks :D:D:D

leto: Michelin Energy Saver (na suchu super, drzi... nepusti ani za zlaty prase a jsou nadherne potichu. Na vode jsou si ovsem trosku nejiste)

zima: Barum Polaris OR60 (silena vec, uz se tesim az zas bude dole)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

a na cem to mas obute ;) ? ja mam momentalne WTB, ale spatny taky nebyly Schwalbe Fast Fred ;)

GT avalanche, ty Ritchey nejsou nic hvězdnýho, ale zatím dobrý, akorát na namrzlý moc nejsou, letňáky, no :D.

Odesláno

Zima Michelin Alpin-lepsi jsem nejezdil

Leto-Dunlpo SP2000-cekal jsem vic,zklamaly me,nedrzely v zatackach na suchu,o mokru ani nemluvim...,ted to vypada na Toxo T1R...pokud neobjevim nic jinyho...

Odesláno

V zimě jezdím na Savách a tedˇse rozhlížím po dvou letních na předek v rozměru 185 65 R14.Co vy poradíte cenově přijatelný a přitom dobrý.Předesílám,že nezávodím a dost najede žena do práce která to jen lechtá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...