Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny. Mám takový technický dotaz,dokud jsem měl v autě origo rádio(myslím,že philips)tak byl příjem rádia super,ale od té doby co jsem ho vyhodil(měnil jsem baterku a zakodovalo se,)mám už druhé neorigoš rádio a málokde hraje cistě.:grr první bylo sencor a teď mám panasonic.

Tak se chci zeptat jestli náhodou nemá anténa nějaký zesilovač který by se měl nějak napájet a neorigo rádia to neumí nebo se to musí zapojit nějak bokem,a nebo to bylo v tom rádiu:myslim:nevim

za radu dík

Odesláno
Původně zaslal: juraj

Zdravím všechny. Mám takový technický dotaz,dokud jsem měl v autě origo rádio(myslím,že philips)tak byl příjem rádia super,ale od té doby co jsem ho vyhodil(měnil jsem baterku a zakodovalo se,)mám už druhé neorigoš rádio a málokde hraje cistě.:grr první bylo sencor a teď mám panasonic.

Tak se chci zeptat jestli náhodou nemá anténa nějaký zesilovač který by se měl nějak napájet a neorigo rádia to neumí nebo se to musí zapojit nějak bokem,a nebo to bylo v tom rádiu:myslim:nevim

za radu dík

antena zesik nema , co je to za panasonic , jako novej nebo pouzitej? kvalita tuneru ma na prijem vliv jako prase

Odesláno

Já mam taky rádio PANASONIC,asi rok staré, a Signál byl mizerný,a po výmněně antény jsem spokojený.Nedal sem tam origoš,ale s F.FOCUSE. Pokud se chceš podívat,tak zadej ve vyhledávači ( ANTENA )

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

za radu dík

antena zesik nema , co je to za panasonic , jako novej nebo pouzitej? kvalita tuneru ma na prijem vliv jako prase

Je to panasonic CQ-c5355N. koupil jsem ho nový asi za 5tis.

tak by nemuselo bejt tak špatný né?

Odesláno

Původně zaslal: Pe.Tr

za radu dík

Je to panasonic CQ-c5355N. koupil jsem ho nový asi za 5tis.

tak by nemuselo bejt tak špatný né?

no to ne , mas antenu vepredu nebo v zadu?

a jo vidim ze ve predu , mrkni pod stropni svetlo jestli je good kostra a mozna bych jeste mrknul na zastrceni koliku anteny do radia

[upravil dne 25/1/09 Pe.Tr]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Cituji z inzerátu:

je určena především pro vozidla, u kterých je kladen maximální důraz na design. Příjem v pásmech AM/FM je díky malým rozměrům velmi omezen.

Konec citátu.

Rozumím tomu tak, že je hezká, ale nehraje. Výrobce to zde upřímně uvádí.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Cituji z inzerátu:

je určena především pro vozidla, u kterých je kladen maximální důraz na design. Příjem v pásmech AM/FM je díky malým rozměrům velmi omezen.

Konec citátu.

Rozumím tomu tak, že je hezká, ale nehraje. Výrobce to zde upřímně uvádí.

jj to jo,ale kamarád co mi poslal tenhle odkaz říkal a slyšel jsem osobně že rádio ok a příjem ok,tak nevím,no.....

Odesláno

Jasně že to hraje, ale není mi jasné, proč je výrobce tak skromný, a za druhé, proč dodává kabel jen 20 cm dlouhý (asi aby si každý dokoupil délku podle své potřeby).

• O 3 týdny později...
Odesláno

pre juraj

skús si dakde požičať a vyskúšať kratšiu anténu, lebo mal som podobný problém a prišiel som na to, že keď rádio vyhľadáva kvalitnejší signál, a je v mieste kde je signál z jedného vysielača slabší, tak vzhľadom na to, že anténa je silná a prijíma signál zo slabšieho vysielača, tento už šuští a preladí sa na druhý vysielač až neskôr. kradšou anténou dosiahneš to, že sa rádio skôr preladí na druhý vysielač. ked som dal kratšiu anténu, tak OK.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravím!

Mám obdobný problém, za jízdy vypadává signál u radio stanic, na chvíli je ticho, pak se objeví nebo taky ne a musím dát znovu hledat stanici. Prut antény mám nový (předchozí byl u závitu poškozený. Rádio je originál Philips.

Mám zkontrolovat napojení patice antény u střechy? Co ještě?

Jo a když jedu po dálnici tak se stanice ztrácejí úměrně s rychlostí.... achjo:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...