juraj Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Zdravím všechny. Mám takový technický dotaz,dokud jsem měl v autě origo rádio(myslím,že philips)tak byl příjem rádia super,ale od té doby co jsem ho vyhodil(měnil jsem baterku a zakodovalo se,)mám už druhé neorigoš rádio a málokde hraje cistě. první bylo sencor a teď mám panasonic. Tak se chci zeptat jestli náhodou nemá anténa nějaký zesilovač který by se měl nějak napájet a neorigo rádia to neumí nebo se to musí zapojit nějak bokem,a nebo to bylo v tom rádiu:myslim:nevim za radu dík Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: juraj Zdravím všechny. Mám takový technický dotaz,dokud jsem měl v autě origo rádio(myslím,že philips)tak byl příjem rádia super,ale od té doby co jsem ho vyhodil(měnil jsem baterku a zakodovalo se,)mám už druhé neorigoš rádio a málokde hraje cistě. první bylo sencor a teď mám panasonic. Tak se chci zeptat jestli náhodou nemá anténa nějaký zesilovač který by se měl nějak napájet a neorigo rádia to neumí nebo se to musí zapojit nějak bokem,a nebo to bylo v tom rádiu:myslim:nevim za radu dík antena zesik nema , co je to za panasonic , jako novej nebo pouzitej? kvalita tuneru ma na prijem vliv jako prase Citovat
ladosak Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Já mam taky rádio PANASONIC,asi rok staré, a Signál byl mizerný,a po výmněně antény jsem spokojený.Nedal sem tam origoš,ale s F.FOCUSE. Pokud se chceš podívat,tak zadej ve vyhledávači ( ANTENA ) Citovat
juraj Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: juraj Zdravím všechny. Mám takový technický dotaz,dokud jsem měl v autě origo rádio(myslím,že philips)tak byl příjem rádia super,ale od té doby co jsem ho vyhodil(měnil jsem baterku a zakodovalo se,)mám už druhé neorigoš rádio a málokde hraje cistě. první bylo sencor a teď mám panasonic. Tak se chci zeptat jestli náhodou nemá anténa nějaký zesilovač který by se měl nějak napájet a neorigo rádia to neumí nebo se to musí zapojit nějak bokem,a nebo to bylo v tom rádiu:myslim:nevim za radu dík antena zesik nema , co je to za panasonic , jako novej nebo pouzitej? kvalita tuneru ma na prijem vliv jako prase Je to panasonic CQ-c5355N. koupil jsem ho nový asi za 5tis. tak by nemuselo bejt tak špatný né? Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: juraj Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: juraj Zdravím všechny. Mám takový technický dotaz,dokud jsem měl v autě origo rádio(myslím,že philips)tak byl příjem rádia super,ale od té doby co jsem ho vyhodil(měnil jsem baterku a zakodovalo se,)mám už druhé neorigoš rádio a málokde hraje cistě. první bylo sencor a teď mám panasonic. Tak se chci zeptat jestli náhodou nemá anténa nějaký zesilovač který by se měl nějak napájet a neorigo rádia to neumí nebo se to musí zapojit nějak bokem,a nebo to bylo v tom rádiu:myslim:nevim za radu dík antena zesik nema , co je to za panasonic , jako novej nebo pouzitej? kvalita tuneru ma na prijem vliv jako prase Je to panasonic CQ-c5355N. koupil jsem ho nový asi za 5tis. tak by nemuselo bejt tak špatný né? no to ne , mas antenu vepredu nebo v zadu? a jo vidim ze ve predu , mrkni pod stropni svetlo jestli je good kostra a mozna bych jeste mrknul na zastrceni koliku anteny do radia [upravil dne 25/1/09 Pe.Tr] Citovat
Chepp Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 dotaz lehce na misu.. ja mam na aute dve anteny.. vzadu i ve predo.. tzn? Citovat
kmentamirek Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Tzn.,že to máš svařeno ze dvou aut.(starý-nový model) Citovat
P607Olda Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: Chepp dotaz lehce na misu.. ja mam na aute dve anteny.. vzadu i ve predo.. tzn? Mobilní telefon Citovat
Burisek Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 co říkáte,slušela by na 406tce ??? http://www.dobry-obchod.cz/produkt/detail/autoanteny/42-fm-anteny/67556-stresni-shark-am-fm-antena-db-style/ Citovat
P607Olda Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: Burisek co říkáte,slušela by na 406tce ??? http://www.dobry-obchod.cz/produkt/detail/autoanteny/42-fm-anteny/67556-stresni-shark-am-fm-antena-db-style/ Cituji z inzerátu: je určena především pro vozidla, u kterých je kladen maximální důraz na design. Příjem v pásmech AM/FM je díky malým rozměrům velmi omezen. Konec citátu. Rozumím tomu tak, že je hezká, ale nehraje. Výrobce to zde upřímně uvádí. Citovat
Burisek Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: P607Olda Původně zaslal: Burisek co říkáte,slušela by na 406tce ??? http://www.dobry-obchod.cz/produkt/detail/autoanteny/42-fm-anteny/67556-stresni-shark-am-fm-antena-db-style/ Cituji z inzerátu: je určena především pro vozidla, u kterých je kladen maximální důraz na design. Příjem v pásmech AM/FM je díky malým rozměrům velmi omezen. Konec citátu. Rozumím tomu tak, že je hezká, ale nehraje. Výrobce to zde upřímně uvádí. jj to jo,ale kamarád co mi poslal tenhle odkaz říkal a slyšel jsem osobně že rádio ok a příjem ok,tak nevím,no..... Citovat
P607Olda Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Jasně že to hraje, ale není mi jasné, proč je výrobce tak skromný, a za druhé, proč dodává kabel jen 20 cm dlouhý (asi aby si každý dokoupil délku podle své potřeby). Citovat
lubokpz Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 pre juraj skús si dakde požičať a vyskúšať kratšiu anténu, lebo mal som podobný problém a prišiel som na to, že keď rádio vyhľadáva kvalitnejší signál, a je v mieste kde je signál z jedného vysielača slabší, tak vzhľadom na to, že anténa je silná a prijíma signál zo slabšieho vysielača, tento už šuští a preladí sa na druhý vysielač až neskôr. kradšou anténou dosiahneš to, že sa rádio skôr preladí na druhý vysielač. ked som dal kratšiu anténu, tak OK. Citovat
corsair.cz Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Zdravím! Mám obdobný problém, za jízdy vypadává signál u radio stanic, na chvíli je ticho, pak se objeví nebo taky ne a musím dát znovu hledat stanici. Prut antény mám nový (předchozí byl u závitu poškozený. Rádio je originál Philips. Mám zkontrolovat napojení patice antény u střechy? Co ještě? Jo a když jedu po dálnici tak se stanice ztrácejí úměrně s rychlostí.... achjo:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.