Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo kde se daj v okolí Liberce sehnat tenkstnný Alu trubky a kolena na výrobu sání? Zkoušel jsem Ferronu, ale ta ma 2mm tloušťku stěny, a kupovat to někde v tuning shopu by byl docela ranec. Potřebuju prumer 60mm asi tak 1m rovnou a k tomu 2 kolena 90°

Odesláno
Původně zaslal: oni

no ja zase schanim lestenej nerez trubku tak 100 mozna 120 tenkostenou z toho samyho regionu,tak kdyby nekdo?

ebay chlapci ebay. tam jsou krasavci 4,25 4,5\":aut

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: oni

no ja zase schanim lestenej nerez trubku tak 100 mozna 120 tenkostenou z toho samyho regionu,tak kdyby nekdo?

ebay chlapci ebay. tam jsou krasavci 4,25 4,5\":aut

kdyz ja to potrebuju jako koncovku na vejfuk...

Odesláno

omluvam sa nebol som tuna dlho takz edam sem miery ktore zatial mozem dodat vsetko je v mm.

18 mm - hr. steny 1.3

20 mm - hr. steny 2

25 mm - hr. steny 2

33,7 mm - hr. steny2

40 mm - hr. steny 2

42.5 mm - hr. steny2

60 mm - hr.steny 2

100 mm - hr.steny 2 - to na poziadavku lebo tej mam momentalne malo

a tych 120 mm tak taku zatial nie je to 12 cm a to je dost naco to ches ?

Odesláno

chci to jako koncovku na vyfuk a nechci aby to za chvily zrezlo! jinak zatim je cas,takze bych si na tu 120 pockal! je to teda lestenej nerez? jaka by byla cena a jaka minimalni delka lze objednat!

Odesláno

tak minimalna dlzka je to na tebe mne je to jedno len pockat sa musi lebo teraz co je kriza tak az tak sa neobjednava .. cize to znamena ja ked chcem objednat tak musim minimalne 6 metrovu tyc ... tak na tvoj rozmer ak bude daka poziadavka na ten priemer tak vtedy sa objedna , zatial mam len to co tu mam napisane .... a na koncovku vyfuku to bude akesik velke nie? 120 mm ? :) a hej da sa aj lestena aj brusena ale to je jedno ked mam brusenu a potrebujem lestenu tak snej spravim taku :)

a cena ak bude to sa dohodneme rozhodne vzdy lepsia ako hoci kde inde by si zohnal ...

[upravil dne 1.2.2009 smashing]

Odesláno

ja tedy zmerim presne ten prumer a dohodnuli by sme se treba,ono pak to postovny ze slovenska a tak,aby to nebylo extra drahy! ale predem dekuji a do jara casu dost,tak sned nekdo bude potrebovat tento rozmer!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...