Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte všetci.Prosim poradte mi mam P306/1.4 sedan r.v. 1998 a mam taky problem a neviem si rady.V poslednom case sa mi obcas stava ze ked nastartujem auto motor ma zvuk alebo chod ako na 3 valce.Trasie mi aj celym autom ked stojim a ked idem tak pri vyssich otackach auto nechce zrychlovat pri vsetkych rychlostiach a tiez ako keby siel na tri valce.Po nejakej dobe ide normalne asi ked sa zohreje.Naposledy sa mi stalo ze prsalo a ja som nabehol na nerovnost kedze bolo vela vody a tiez to zacalo robit.Vdaka

Odesláno

Jo myc to napsal spravne.

Svicky sou jak stare ?

Podle myc ovho navodo zistis ktory valec nejede. Pak bych skontroloval pripadne vymenil kabel vedouci k dane svicke...

Skontrolovat to neni nic zlozity, 1.4 ka ma v motorovem prostoru kopec placu, a nemusis se pri tom ani uspinit :) Odtahnout a zatahnout svicky snad zvladnes :):roker

Odesláno

No pamata ze raz mi to urobilo aj ked som dal auto do autoumyvacky a po nastartovani z nej to tiez zacalo robit.Aj tak vam vsetkym moc dakujem za rady;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...