rudipd Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Ahojte všetci.Prosim poradte mi mam P306/1.4 sedan r.v. 1998 a mam taky problem a neviem si rady.V poslednom case sa mi obcas stava ze ked nastartujem auto motor ma zvuk alebo chod ako na 3 valce.Trasie mi aj celym autom ked stojim a ked idem tak pri vyssich otackach auto nechce zrychlovat pri vsetkych rychlostiach a tiez ako keby siel na tri valce.Po nejakej dobe ide normalne asi ked sa zohreje.Naposledy sa mi stalo ze prsalo a ja som nabehol na nerovnost kedze bolo vela vody a tiez to zacalo robit.Vdaka Citovat
.mycTD Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 nez se zohreje, tak zkoukni svicky, ktery valec nepali. pak muzes postupovat dal vylucovaci metodou. Citovat
rudipd Odesláno 21. leden 2009 Autor Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: .mycTD nez se zohreje, tak zkoukni svicky, ktery valec nepali. pak muzes postupovat dal vylucovaci metodou. Citovat
rudipd Odesláno 21. leden 2009 Autor Odesláno 21. leden 2009 Ale ono mi to spravi obcas nie vzdy asi raz za 3 tyzdne Citovat
.mycTD Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 tak az to udela, tak to nech par minut bezet na tri valce a koukni na ty svicky. Citovat
pastorek Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Nakoľko ti to urobilo aj pri nabehnutí na nerovnosť tak by som skontroloval kontakty na vysokom napätí. Prípadne pozri či okolo sviečok nieje voda alebo olej. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Jo myc to napsal spravne. Svicky sou jak stare ? Podle myc ovho navodo zistis ktory valec nejede. Pak bych skontroloval pripadne vymenil kabel vedouci k dane svicke... Skontrolovat to neni nic zlozity, 1.4 ka ma v motorovem prostoru kopec placu, a nemusis se pri tom ani uspinit Odtahnout a zatahnout svicky snad zvladnes Citovat
rudipd Odesláno 22. leden 2009 Autor Odesláno 22. leden 2009 No pamata ze raz mi to urobilo aj ked som dal auto do autoumyvacky a po nastartovani z nej to tiez zacalo robit.Aj tak vam vsetkym moc dakujem za rady;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.