Ferry 1,172 Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 ja takhle na zadku jednu gumu se sroubem dojezdil, ani jsem ji nespravoval, sice jsem jednou za tejden musel kolo dopustit, ale nez sundavat kolo a lepit .. inoxing 1 Quote Link to post Share on other sites
307rg 131 Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Dá sa. Ale keby som potreboval s tým autom aj niekam ďaleko, tak ta asi radšej nie. Quote Link to post Share on other sites
Bohumil 20 Posted November 1, 2020 Author Share Posted November 1, 2020 Tak "pežoti" přezuti na zimu, smetáky, lopatky a kýble s pískem jsou zatím v pohotovosti v garáži. . Už se těším na sv. Martina, jaképak přiveze vínko. Quote Link to post Share on other sites
Bohumil 20 Posted November 7, 2020 Author Share Posted November 7, 2020 (edited) Dotaz : Dělaly se 307čky s červenýma světýlkama ve dveřích který se po otevření dveří rozsvítily? Edited November 7, 2020 by Bohumil Quote Link to post Share on other sites
307rg 131 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Pokiaľ viem tak nie, nikde som sa aspoň s takou verziou nestretol, a ani na nete som nič podobné nevidel. Ak náhodou na nejaký trh niečo také ponúkali, tak to bola skôr výnimka, vylúčiť sa to celkom nedá, najmä ak vieme, že sa napríklad vyrábala aj 307čka sedan, ktorú tu v Európe tiež asi nikto nevidel. Myslím si ale, že by nemal byť problém si to dorobiť s použitím vhodného svetla z nejakého iného modelu. Quote Link to post Share on other sites
inoxing 491 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Bohužel, toto se nedělalo a ani neexistuje schema zapojení. Světýlko seženeš třeba z O2, ale musel bys laborovat se zapojením (pravděpodobně na společnou větev od lampičky ve stropě). U 308 existuje schéma, které tuto výbavu mělo, zapojení bylo do bsi. Quote Link to post Share on other sites
Bohumil 20 Posted November 8, 2020 Author Share Posted November 8, 2020 Díky za odpovědi. Sehnat nějaké světýlko, nebo LED pásek to není problém. Problém je napájení, včera jsem se ponimral ve dveřích a žádný vhodný kabel pro napájení jsem v nich nenašel. Jedině z větve stropního světla, jak píše inoxing. Má to pojistku č.7. Quote Link to post Share on other sites
Bohumil 20 Posted November 8, 2020 Author Share Posted November 8, 2020 (edited) Něco jsem našel na fóru tady : 307 zapajanie car ghost shadow , v sekci udělej si sám. Edited November 8, 2020 by Bohumil Quote Link to post Share on other sites
Bohumil 20 Posted February 23 Author Share Posted February 23 Tak žádný světýlka do dveří jsem nedělal, už to asi nemá cenu dál Jeana nějak vylepšovat, sice jezdí pořád pěkně, ale zub koroze hlodá a hlodá. Hold roky jsou znát nejen na autě. 307rg, Medvěd and Péťa 3 Quote Link to post Share on other sites
307rg 131 Posted February 23 Share Posted February 23 Ja som si namiesto červeného svetielka nalepil červenú reflexnú nálepku. S tou koróziou je to Bohužiaľ presne ako píšeš, nie žeby to nemalo kvalitné plechy s pozinkom, ale sú tam miesta, kde sa drží voda, a tá si spraví svoje. Pritom si myslím že sa tomu dalo predísť, keby to človek tušil pred pár rokmi. Quote Link to post Share on other sites
VojtouNerCZ 456 Posted February 23 Share Posted February 23 Světýlka jsem měl v plánu, mám je i doma ale nakonec jsem se ns to vybodl, nechci řezat do tapce. Ale koupil jsem si tohle, mám to zespod dveří a stačí to Quote Link to post Share on other sites
307rg 131 Posted February 23 Share Posted February 23 Otázka ale bola, kam si to pripojil. Quote Link to post Share on other sites
VojtouNerCZ 456 Posted February 23 Share Posted February 23 Přivedl jsem si do dveří kabeláž ze stropní lampičky. Svítí to po otevření dveří. L.U.K.A.S.S.S and 307rg 2 Quote Link to post Share on other sites
Bohumil 20 Posted Wednesday at 03:02 PM Author Share Posted Wednesday at 03:02 PM (edited) Šikulka. Edited Wednesday at 03:18 PM by Péťa Necituj předchozí příspěvek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts