Mirrae24 Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Zdravím, tak jsem dnes chystal vyměnit Lambda sondu. Ta stávající ovšem nešla za Boha povolit! Kvůli nástrčkovému klíči jsem musel přeštípnou její kabílky. Nástrčkový klíč se zohnul, zkusil jsem klíč - očkový, samozřejmě není tam dostatek místa a také se mi jí nepodařilo povolit. Tak jsem zapomocí dutinek opět Lambda-kabílky nacvakal zpět. Prý by to ještě šlo golou, ale to by se stávající Lambda musela seříznout a to jsem nechtěl riskovat. Tchán říkal, že zkusí na soustruhu vyrobit nějak z oříšku vyšší klíč a na to nějakou pořádnou páku. Nemáte někdo nápad, jak by se to dalo povolit dostupnější metodou, kromě servisu a po domácku vyrobeným klíčem??? Citovat
antal Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Alebo kladivem jemne po ni poklep,je tam asi zapečena Citovat
hnusoba Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Ja ju povoľujem zmrazovačom ale keď je riadne zapečená tak riskuješ, že Ti praskne kolektor výfuku kde je lambda našrubovaná.... Citovat
vix Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 zmrazovač (to asi bude opak rozmrazovače) Osobně, tam kde nepomůže WéDéčko, pomůže Syntol červená Nr.1 Citovat
Mirrae24 Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Mazal jsem to WDéčkem, nepomohlo. Kladivo - málo místa na trochu slušnější nápřah - málo nepomohlo. Volal jsem elektro-mechanikovi v Peugeotu a opravdu, oni to nahřívají autogenem, okolo ten závit. Ale tchán má soustruh a prý oříšek goly projede, navaří na něj trubku, aby to bylo vyšší a na to udělá další trubku, bude to velké \"T\". Když ani to, tak to hodim do servisu na výměnu, že kdyby něco, ať si za to můžou sami Citovat
EXI.60 Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 A ta trubka s tou lambdou nejde vytahnout ven z auta,aby jsi se k povolovaní lambdy líp dostal?nebude lepší si s tím hrát odpoledne,než dát v servise 2 tis.Kč Citovat
Mirrae24 Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 Tak vyndat to jistě půjde, ale rozebírat motot, to si fakt ne ... Citovat
zelpol Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Tak ako Ti radil mechanik nahriat a pojede to odtial ako namydleny blesk. HAha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.