Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

tak jsem dnes chystal vyměnit Lambda sondu.

Ta stávající ovšem nešla za Boha povolit!

Kvůli nástrčkovému klíči jsem musel přeštípnou její kabílky.

Nástrčkový klíč se zohnul, zkusil jsem klíč - očkový, samozřejmě není tam dostatek místa a také se mi jí nepodařilo povolit.

Tak jsem zapomocí dutinek opět Lambda-kabílky nacvakal zpět.

Prý by to ještě šlo golou, ale to by se stávající Lambda musela seříznout a to jsem nechtěl riskovat.

Tchán říkal, že zkusí na soustruhu vyrobit nějak z oříšku vyšší klíč a na to nějakou pořádnou páku.

Nemáte někdo nápad, jak by se to dalo povolit dostupnější metodou, kromě servisu a po domácku vyrobeným klíčem???

Odesláno

Mazal jsem to WDéčkem, nepomohlo. :roll

Kladivo - málo místa na trochu slušnější nápřah - málo nepomohlo.:bacha

Volal jsem elektro-mechanikovi v Peugeotu a opravdu, oni to nahřívají autogenem, okolo ten závit.:grr

Ale tchán má soustruh a prý oříšek goly projede, navaří na něj trubku, aby to bylo vyšší a na to udělá další trubku, bude to velké \"T\".:D

Když ani to, tak to hodim do servisu na výměnu, že kdyby něco, ať si za to můžou sami :super

Odesláno

A ta trubka s tou lambdou nejde vytahnout ven z auta,aby jsi se k povolovaní lambdy líp dostal?nebude lepší si s tím hrát odpoledne,než dát v servise 2 tis.Kč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...