Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny \"Peugeoťáky\" a mám na Vás dotaz:týká se to táhel řazení,co jsou až v motorovém prostoru...Já sice nevím,jak se to přesně jmenuje,ale je to taková část,já jí dnes pracovně nazval \"ježek v kleci\"(jsou to takové mini kulové klouby a na nich nasazené pouzdra,jenž se hejbou,když hejbeš ze šaltrpákou...).Nemáte je někdo pohozený někde doma,či v garáži???Podívejte se mi prosím...Já dnes měnil náhon k tachometru a jak jsem,tak ležel pod autem,tak koukám,že ty táhla jsou nějaký \"vachrlatý\"-teda né že by asi nedržely,řadit jde normálně,jen mi přišlo divný,že jsou u nich nějaký divný obyč drátky,omotaný kolem nich,který asi mají eventuelně zabránit jejich vyskočení.To mě trošku vylekalo,tak bych to do budoucna,chtěl pořešit.Díky všem za rady,tipy a podívání se doma po-pro vás třeba,už nepotřebném díle,který by mě udělal radost.Díky předem-Zlatonka

Odesláno

Ahoj Oddie,děkuju a slibuju,že určitě a rád přijedu.Předtím bych Ti dopředu zavolal a eventuelně bychom rovnou zajely k té tvojí mámě pro ty skla atd...Zatím zdarec Zlatonka

P.S.:Dávám chladit pivko,abys ho měl akorát...

Odesláno

Ahoj Oddie,no samozřejmě,že Ti nepřivezu \"jenom pár piv...\"neboj se.Jak budeš o tomto víkendu k mání?Nebo plánuješ,že budeš v garáži?Buď písni,nebo se Ti dnes večer ozvu já na mobil.Zdarec Zlatonka

Odesláno

Ahoj Oddie,mám pro tebe dobrou zprávu.Kdysi jsem se zde na stránkách dočetl,že jsi scháněl nějakej digitál starší do auta a tak jsem si pro tebe něco nachystal.Nechceš Fujifilm FinePix E510?(Pro tebe samozřejmě grátis...)Zdarec Zlatonka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...