Zlatonka Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Zdravím všechny \"Peugeoťáky\" a mám na Vás dotaz:týká se to táhel řazení,co jsou až v motorovém prostoru...Já sice nevím,jak se to přesně jmenuje,ale je to taková část,já jí dnes pracovně nazval \"ježek v kleci\"(jsou to takové mini kulové klouby a na nich nasazené pouzdra,jenž se hejbou,když hejbeš ze šaltrpákou...).Nemáte je někdo pohozený někde doma,či v garáži???Podívejte se mi prosím...Já dnes měnil náhon k tachometru a jak jsem,tak ležel pod autem,tak koukám,že ty táhla jsou nějaký \"vachrlatý\"-teda né že by asi nedržely,řadit jde normálně,jen mi přišlo divný,že jsou u nich nějaký divný obyč drátky,omotaný kolem nich,který asi mají eventuelně zabránit jejich vyskočení.To mě trošku vylekalo,tak bych to do budoucna,chtěl pořešit.Díky všem za rady,tipy a podívání se doma po-pro vás třeba,už nepotřebném díle,který by mě udělal radost.Díky předem-Zlatonka Citovat
Zlatonka Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Ahoj Oddie,děkuju a slibuju,že určitě a rád přijedu.Předtím bych Ti dopředu zavolal a eventuelně bychom rovnou zajely k té tvojí mámě pro ty skla atd...Zatím zdarec Zlatonka P.S.ávám chladit pivko,abys ho měl akorát... Citovat
Zlatonka Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Ahoj Oddie,no samozřejmě,že Ti nepřivezu \"jenom pár piv...\"neboj se.Jak budeš o tomto víkendu k mání?Nebo plánuješ,že budeš v garáži?Buď písni,nebo se Ti dnes večer ozvu já na mobil.Zdarec Zlatonka Citovat
oddie Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Ještě nevím, buď v sobotu po poledni, nebo až v neděli večer. Citovat
Zlatonka Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 V pohodě,já v sobotu odpoledne,už něco mám,ale neděle v podvečer,tak to by nebyl problém...Zlatonka Citovat
Zlatonka Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Ahoj Oddie,mám pro tebe dobrou zprávu.Kdysi jsem se zde na stránkách dočetl,že jsi scháněl nějakej digitál starší do auta a tak jsem si pro tebe něco nachystal.Nechceš Fujifilm FinePix E510?(Pro tebe samozřejmě grátis...)Zdarec Zlatonka Citovat
Zlatonka Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 Díky Oddímu,už je celý problém \"pozitivně\"vyřešen....Moc mu tímto děkuju-Zlatonka:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.