Gargamell Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Nemáte někdo nějaké reference na diagnostiku v Praze. Svítí mi už delší dobu kontrolka diagnostiky - nevnímám žádné závady. Zajímalo by mi ale, co že to tam je. Možná zkusím DW Servis. Kolik stojí diagnostika?¨ Díky;) Citovat
Neon Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Na diagnostiku nepotřebuješ nějakýho frajera ... Umí to každej, kdo jí vlastní. Cena do 500,- je na dnešní dobu OKey. Cinkni členovi PP205 www.autoservisnonstop.cz (774299483) - když bude mít cestu, tak Ti to bude moci zdiagnostikovat i doma Citovat
Ferry Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 dobrou zkusenost mam i s http://www.dwservis.cz/kontakty/ Citovat
pet3b Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Gargamell Nemáte někdo nějaké reference na diagnostiku v Praze. Svítí mi už delší dobu kontrolka diagnostiky - nevnímám žádné závady. Zajímalo by mi ale, co že to tam je. Možná zkusím DW Servis. Kolik stojí diagnostika?¨ Díky;) jestli chceš o víkendu jsem i s diagnostikou v Praze můžem na to mrknout,dělám na originálu. cena 300,- Citovat
Medvěd Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Taky mám dobré zkušenosti s DW servisem Citovat
Gargamell Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 jestli chceš o víkendu jsem i s diagnostikou v Praze můžem na to mrknout,dělám na originálu. cena 300,- Moc díky za nabídku. O víkendu ale v Praze nejsem. Dojíždím za prací. Citovat
davidus Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: pet3b jestli chceš o víkendu jsem i s diagnostikou v Praze můžem na to mrknout,dělám na originálu. cena 300,- a to mě by to zajímalo:) ale až tak v neděli odpoledne.. šlo by to? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.