chup Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Zdravím vás Prosím vás mám dotaz na predný lavý sterač, mne sa nedá zdvihnúť je to zámerne? Dúfam že tu není o tom vlákno? Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: chup Zdravím vás Prosím vás mám dotaz na predný lavý sterač, mne sa nedá zdvihnúť je to zámerne? Dúfam že tu není o tom vlákno? jj nejde to Citovat
chup Odesláno 11. leden 2009 Autor Odesláno 11. leden 2009 V lete mi ho skoro urvala baba co umýva okna na pumpe. Citovat
P607Olda Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 jj, u staršího modelu ho vypni v horní poloze klíčkem, u nového modelu: do 30 sekund po vypnutí klíčku zapnout páčkou stěračů = vyjede nahoru. Citovat
chup Odesláno 11. leden 2009 Autor Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: OK406 Oba dva stěrače nejdou zvednout. No mne ten pravý ide zdvihnút. Myslím? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Mě nejde ani jeden teda, a to ani v poloze nahoře. Vadí kapota. A pokud ti jeden jde tak je to divný, jestli tam nemáš jiný ramínko;) [upravil dne 11/1/09 Radek Hurvajz] Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Mě nejde ani jeden teda, a to ani v poloze nahoře. Vadí kapota no ono to spis nedovoli konstrukce ramena Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Radek Hurvajz Mě nejde ani jeden teda, a to ani v poloze nahoře. Vadí kapota no ono to spis nedovoli konstrukce ramena Nebo tak;) Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Nedávno se to tu řešilo. Stěrače se dají zvednout maximálně tak, aby se pod nimi dalo utřít okno hadrem když ho myješ. Citovat
pavloucha Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 hlavně,že se dá zvednout aspoň tak,aby se dal sundat a vyměnit třeba gumičku a proč je to takhle vlastně udělaný??? Citovat
ozzy56 Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: pavloucha hlavně,že se dá zvednout aspoň tak,aby se dal sundat a vyměnit třeba gumičku a proč je to takhle vlastně udělaný??? protože omylem zapnutý stěrač by šel do kapoty??? Citovat
MatrixChose Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: pavloucha hlavně,že se dá zvednout aspoň tak,aby se dal sundat a vyměnit třeba gumičku a proč je to takhle vlastně udělaný??? protože omylem zapnutý stěrač by šel do kapoty??? A co třeba aerodynamika?? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Ani jedno ani druhý, prostě se žabožrouti ožrali a pak usoudili že by to auto bylo moc dokonalý tak aspoň pokur.... stěrače:D:D:D:D:D Citovat
MJSytic Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Ani jedno ani druhý, prostě se žabožrouti ožrali a pak usoudili že by to auto bylo moc dokonalý tak aspoň pokur.... stěrače:D:D:D:D:D JJ, naprostej souhlas Ještě bych doplnil, že těžce nevychytali překrývání na straně řidiče stěračem spolujezdce, kdy nahoře u senzoru (zrcátka) zůstává nesetřený \"zub\" z kterýho pak stéká čůrka a ta mě neskutečně s*r* Citovat
Kdo Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: MJSytic Ještě bych doplnil, že těžce nevychytali překrývání na straně řidiče stěračem spolujezdce, kdy nahoře u senzoru (zrcátka) zůstává nesetřený \"zub\" z kterýho pak stéká čůrka a ta mě neskutečně s*r* Jj, to bylo první, co mě zarazilo, když jsem u 406 prvně pustil stěrače a oba šly kolmo. A důvod?: Původně zaslal: Radek Hurvajz ...a pak usoudili že by to auto bylo moc dokonalý tak aspoň pokur.... stěrače:D:D:D:D:D Citovat
chocenak Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 No jo, nikdo není dokonalý ... ale dělám, jakoby nic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.