Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj tomu autíčku ta barva sekne :) Taky bych chtěl dát prahy a lízátko do laku, ale zatím nejsou penízky, snad časem :D

vitek111: neměl jsi někdy coupéčko náhodou na VŠB ? Potkal jsem tam totiž jedno ale mělo origo křídlo, tak nevím a na zadním sedadle mu tam ještě ležel návod na montáž křídla :D

Tady je fotka toho, co jsem viděl :D Je to dobrá výbava tempomat, origo rádio atd. atd. :)

vitek111: jinak od kdy ty máš na autě křídlo, neříkal jsi, že se ti nelíbí ? Ale to origo křídlo je pěkné. Jinak fotky jsem už upravil :)

[upravil dne 10/4/14 12:09 od Wext]

[upravil dne 10/4/14 12:14 od Wext]

post-47104-14109636778548_thumb.jpg

post-47104-14109636778887_thumb.jpg

Odesláno

Wext: ja prave prahy a lizo ne, u me by to nevyniklo :D

a ano bylo to v utery, na VSB chodim, to je moje auto :D a ten navod jsem do ted nevyhodil no, zadni sedacky jsou zapomenuty kdyz na nich nikdo nesedi :D jinak mam udelany topic o aute v sekci, a mam tam fotky s kridlem... nikdy jsem nerikal ze se mi nelibi :D

Odesláno
:D taky bych chtěl křídlo ale nevím, zda seženu nějaké origo v mojí barvě :) snad časem jo, nechci to totiž stříkat, bylo by to asi dost odlišné :(
Odesláno

Wext: ja ho mam prelakovane v lakovne na svoji barvu a neni to vubec odlisne

John: rekl bych ze je spise 80% coupe bez kridla :D takze nevim kdo jde s davem :D

[Edited on 14/4/14 18:20 by vitek111]

Odesláno

Vitek111: a jestli se tě můžu zeptat, na kolik tě to vyšlo v té lakovně ? A jinak trochu to křídlo poznat šlo, že je přelakované ;)

Odesláno
Zdravím chlapci, fotku dát nemohu, až s letníma kolama :D . S nima řeším problém, jsou to 17\", šířka ráfku 7. Nevim jaké pneu na to nazout aby to nějak dobře vypadalo. Chci k tomu dát ještě pružiny se snížením 40/40mm . Nevim jestli rozměr 205/50 nebo 215/45 . Poradíte? :D

Já na tom měl 225 45 ZR 17 Teď jsem je dal do inzerce i s kolama, tak sem se zrovna díval :DD

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...