Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já právě bremba ještě nemám, ale určitě je tento rok ještě seženu a pak už to bude i můj problém, protože já taky moc nemusím ty podložky na autě a už vůbec ne v takové velikosti. :) Asi pak bude problém sehnat hezké kola s takovým ET, co by tam pasovaly ale nějak to vymyslím :D BBS RX 505 to jistí, ale jsou celkem drahé :D uvidíme :D ale každopádně 40 podložky to už je moc ;)

Odesláno
krása... jen to vypadá na cca 4cm podložky... neli víc...já mám ET vpředu (-10) a vzadu (-15) a ještě by to kus ven sneslo... holt uděl vykulenejch blaťáků
Mízo to si děláš kozy nebo to myslíš vážně že jsi na -15 ??? :o:aut
Odesláno

Já měl kola ET 25, podložky 25 mm, takže jsem byl na výsledné hodnotě ET 0. A bylo to už docela dost venku, proto si neumím představit ET -15 :D Ale i tak jsi s ET hodně v minusu, nebojíš se že už bude hodně trpět podvozek? já vždycky říkám že vysunout ven tak o 1 cm je v pohodě, ale vysunout o 2 nebo dokonce 3 cm mi přijde už hodně... :myslim

Odesláno

nepocejtíš rozdíl... nikde nejní dokázáno že trpí podvozek... možná ložiska, ale ty budu dávat taky nový, vlastně kompletně všechno na podvozku bude nový, takže se ničeho nebojím ... nehledě na to že je lepší rozchod kol, ale žádné klady a zápory bych v tom nehledal... coupé má holt blbý doporučený ET, takže se to nějak musí nahradit... myslím že tom měl na coupé dokonce 4 cm néli větší podložky...

Odesláno

Tak to je masakr :D 40mm podložky, to musí být kola hezky venku, i když díky těm blatníkům asi ne :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

tenhle kosek je pěknej a má to na vzduchu ;) jinak je to 2.0 starej model krom kůže to nemá snad nic :D jj vlatně mám za to manuální klimu... ale styl povedenej ;) někde mám vlákno celého projektu ...

Odesláno

jo jo tohle jsem už taky někde viděl moc pěkný auto, taky myslím že je tam vzduch jinak na Ukrajinu se dostanou auta které se v západní Evropě ukadnou dle hesla jeďte na Ukrajinu vaše auto už tam je :D

Odesláno

Ty kola na té druhé fotce (ty límcové) si nechal dělat na zakázku. A někde sním bylo video a tam říkal (překládal mi to táta) že koupil 2.016v protože ho štalo poslouchat ty blbý kecy na ůčet 2litru a tak si ho vzal a postavil z něho něco co nikdo nemá ani na 3.0 V6 :roker

Odesláno

je to stavba F2000

a pokud se nepletu tak XU10J4RS je motor z gti6 ne?

MOTEUR

Développé à partir du moteur XU10J4RS

Disposition transversale avant

Nombre de cylindre : 4 en ligne

Cylindrée : 1999 cm³

Puissance maxi (ch) : 295 à 8930 tr/mn

Couple maxi (Nm) : 25,11 à 7700 tr/mn

Régime Maxi:9300 tr/mn

2 arbres à cames en tête entrainés par courroie crantée

4 soupapes par cylindre

Admission:4 papillons

Injection multipoint Magnetti-Marelli

Type MR3 - 2 injecteurs par cylindre

TRANSMISSION

Traction avant

Embrayage tri-disque métal fritté

Boite de vitesse X TRAC à commande séquentielle 6 rapports

Différentiel autobloquant à 60%

FREINAGE

Avant : disque ventilés 370x32, étriers à 6 pistons Alcon

Arrière : disques pleins de 280, étriers à 2 pistons

Répartition AV/AR

Frein à main à commande hydraulique

SUSPENSIONS

Avant : type MacPherson

Arrière : combiné /ressort

Amortisseurs 3 voies:Set Up suspensions

ROUES

Jantes 8 x 18 pouces, types Magnésium forgé

Pneus BF Goodrich 20/65-18

DIMENSIONS

Longueur : 4623 mm

Largeur : 1785 mm

Empattement : 2710 mm

Poids : 988 kg

DIVERS

Carrosserie: acier/polyester

Réservoir souple sur mesure

Direction modifiée et assistance électrique

[Edited on 24/5/14 19:43 by vitek111]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...