Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidskej nevkus


wooody

Recommended Posts

Jelikož aukci sám neukončil a někdo tu aukci vyhrál,tak to za tu cenu prodat prostě musí....a máš pravdu,po dílech by to šlo za víc peněz,ale někde psal že potřebuje peníze na byt nebo co a auto si nechat nemůže,což docela i chápu.Doba je zlá....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někde, myslím v americe prodával týpek loď a taky to nějak poplet (nevím jestli s cenou \"Kup teď\", nebo jestli lidi nepřihazovali). Nakonec bylo nejvyšší přihození jen pár dolarů. Soud rozhodl ve prospěch kupujícího, takže měl loď za pár kaček a prodejce pěknou smůlu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3.6 Zvláštní ustanovení k prodeji motorových vozidel a nemovitostí3.6.1V případě aukce, jejímž předmětem je prodej nemovitostí nebo motorového vozidla ve smyslu zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích, umístěné v odpovídající kategorii položky Nemovitosti, resp. Auto-Moto, se čl. 3.1 až. 3.5 neuplatní. Aukce v těchto kategoriích probíhají stejným způsobem jako standardní aukce, aukční systém však v tomto případě slouží pouze jako zprostředkovatel možnosti uzavřít kupní smlouvu – příhozy kupujícího se nepovažují za návrhy na uzavření kupní smlouvy a kupní smlouva nevzniká ani tehdy, když kupujícího kontaktuje prodávající.

3.6.2 Prodávající není oprávněn odmítnout všechny nabídky na možnost uzavřít kupní smlouvu ani si takové právo vyhradit v popisu zboží.

3.6.3 Po skončení aukce ve smyslu čl. 3.6.1 předá Aukro prodávajícímu kontaktní údaje kupujícího, který učinil nejvyšší nabídku. Způsob uzavření kupní smlouvy, případná prohlídka nemovitosti nebo zboží a uplatnění případných slev, předání nemovitosti nebo zboží a další záležitosti spojené s prodejem nemovitosti (např. sepsání písemných smluv, ověření podpisů, návrh na vklad do katastru nemovitostí, přiznání k dani z převodu nemovitostí), resp. vybraného zboží z kategorie Auto-Moto (např. registrace silničního vozidla u příslušného úřadu,) si sjednají prodávající s kupujícím nezávisle na úpravě čl. 3.1 až 3.6 Obchodních podmínek.

3.6.4 Právní vztahy mezi prodávajícím a kupujícím se řídí obecnými právními předpisy.

3.6.5Zvláštní úprava podle čl. 3.6 se vztahuje pouze na nemovitosti a dále na motorová vozidla ve smyslu zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích, a to včetně běžného příslušenství (např. autorádio, zabudované střešní okno, autopotahy, koberečky) a tzv. povinné výbavy ve smyslu vyhlášky č. 341/2002 Sb. o schvalování technické způsobilosti a o technických podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích. Na samostatný prodej příslušenství motorových vozidel (náhradní díly, autorádia prodávaná samostatně aj.) se však použijí čl. 3.1. až 3.5 v plném rozsahu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...