Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale jinak ta 406 vypada docela zachovale takže sundat ty hnusy včetně toho Mega křídla.. A když upravit to jen decentně takovýhle vypíč*** se na to nehodí :)

Odesláno

pokud cena presahne 200.000 prej :D ... tak to je dobra naivka , hhhh

Odesláno

Však ony repliky jsou, dokonce z 406 coupé, to by se mi možná líbilo s 2,2 HDi :D Ale ono jako karosérie \"Ferrari\", interiér Peugeot, žádný zvuk z výfuku :bojim

Tady jde spíše o ten pocit: \"Mám ´Ferrari´\" ... ale co technická atd ... více starostí než radostí. :myslim

Odesláno
No ty jo, copak olakovat, ale co s těma napravama, že by podložky 400mm?:D:D

Radku nejsi daleko od pravdy - to je foto z jejich stránek.

PS: asi tím nejezdil, je to jako falešný Rolexky, prostě trapas. Ale bavila by mě moc ta stavba, ale na to je lepší nějaká replika Lutus 7

post-25417-14109626384583_thumb.jpg

Odesláno

Tak to je velkej haluz a tim spis ze ona slecna to mysli vazne :D ...

Odesláno

myslim že ste trochu nefér k těm co staví a dostaví bodyremake jako je to ferrari. Dyť přece nejde o to postavit z toho 100% Ferrari. Je to u zručnosti a nadšení do práce. A pokud to někdo dotáhne do konce a odvede kvalitní práci, tak na to nevidim nic nevkusnýho.

Odesláno

aha.... tak ja Ti to napisu jinak - v tom,co pises povazuji za dulezite to \"POKUD TO NEKDO DOTAHNE DO KONCE\" ... pak to mozna za uznani stoji. Takhle ? Takhle je to jen paskvil ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...