Maverick Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 John: Šup lokaci:D Na zeleňáku si troufnu blbnout jen s bráchovo 205-kou, míčko by tam na těch krtincích asi přišlo k úrazu:nevim
John Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: Mef John: Šup lokaci:D Na zeleňáku si troufnu blbnout jen s bráchovo 205-kou, míčko by tam na těch krtincích asi přišlo k úrazu:nevim Máš SZ
oddie Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Tak kupodivu to vypadá, že bych i mohl cca v 19h dorazit.
Maverick Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Tak svou účast bohužel musím zrušit. Tohle nádherý počasí jsem odnesl angínou:(
MirasCC Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Mef Tak svou účast bohužel musím zrušit. Tohle nádherý počasí jsem odnesl angínou:( Možná sem něco zaspal, ale kdy se to z Mefista stal Mef
Petra XSI Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Mef MirasCC: 5.1.2009 Ještě, že sis nechal stejnej avatar, jinak bych nevěděla o koho jde:o
MirasCC Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 No právě, sem si to taky dal dokupy až podle avataru Nějaká čistka v souvislosti s oddělenou registrací tady a na hlavní straně?
Maverick Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 MirasCC: Jednak jsem si od Kurta nechával předělat registraci z fóra na hlavní stranu a pak, ten nick byl moc dlouhej:D
MirasCC Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 To jo, je doba zkracování, to chápu Že bych si taky nechal zkrátit nick? CC už stejně neplatí
Dundee Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Takže auto je naložený dílama, z čehož vyplývá, že dorazit prostě musim;) Mef: Srabe, máš angínu poslat kamsi a dovézt mi šroubky:bacha:D
Medvěd Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Vzhledem k tomu, že je Helča mimo a já musím vyzvednout Pavlíka od babičky, tak na Džbán 100 % nedorazím
aka Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 asi se prijdu podivat a anick zkracovat nehodlam :)vzdyt by ze me nic nezbylo!
švejk Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 jsem si pako dneska uvedomil, ze je vlastne sraz pricemz si kdysi davno neuvedomil, ze zitra pisu zapoctak ...no, dorazim, ovsem asi ne na dlouho :-(
Dundee Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: švejk jsem si pako dneska uvedomil, ze je vlastne sraz pricemz si kdysi davno neuvedomil, ze zitra pisu zapoctak ...no, dorazim, ovsem asi ne na dlouho :-( Dorazit musíš, jinak tam ten nárazík nechám ležet na place:bacha Zpátky už ho nevezu:bojim Jo a připrav si vlhčený ubrousky, budeš mi společně s MJSyticem čistit interiér;)
Petav Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 vypadá to, že dorazím. Mladej si vyzkouší jak se tváří auto na sněhu.
Neon Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Vzhledem k tomu, že je Helča mimo a já musím vyzvednout Pavlíka od babičky, tak na Džbán 100 % nedorazím Vezmi Pavlíka ssebou a máš to, ne??
MirasCC Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Vzhledem k tomu, že je Helča mimo a já musím vyzvednout Pavlíka od babičky, tak na Džbán 100 % nedorazím No jo, sakryš, až teď mi dochází, že to vlastně trochu kazí ten plán předat ti balíček pro Hurvajze. Co s tím provedeme Nenajde se náhodou někdo, kdo by měl šanci Medvěda zítra potkat a dneska jede na Džbán?
Petra XSI Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Medvěd Vzhledem k tomu, že je Helča mimo a já musím vyzvednout Pavlíka od babičky, tak na Džbán 100 % nedorazím No jo, sakryš, až teď mi dochází, že to vlastně trochu kazí ten plán předat ti balíček pro Hurvajze. Co s tím provedeme Nenajde se náhodou někdo, kdo by měl šanci Medvěda zítra potkat a dneska jede na Džbán? Jestli se nestane nic nečekaného tak na Džbán dorazíme a Bohouš pak v práci Medvěda určo potká:-)) [upravil dne 8/1/09 Petra XSI]
MirasCC Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Tak doufám že se nic nečekanýho už za tu chvilku nestane a dorazíte. Zneužil bych vás
Recommended Posts