Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Mef

John: Šup lokaci:D Na zeleňáku si troufnu blbnout jen s bráchovo 205-kou, míčko by tam na těch krtincích asi přišlo k úrazu:nevim

Máš SZ :)

Odesláno
Původně zaslal: Mef

Tak svou účast bohužel musím zrušit. Tohle nádherý počasí jsem odnesl angínou:(

Možná sem něco zaspal, ale kdy se to z Mefista stal Mef :myslim:)

Odesláno

No právě, sem si to taky dal dokupy až podle avataru :)

Nějaká čistka v souvislosti s oddělenou registrací tady a na hlavní straně?

Odesláno

Takže auto je naložený dílama, z čehož vyplývá, že dorazit prostě musim;)

Mef: Srabe, máš angínu poslat kamsi a dovézt mi šroubky:bacha:D

Odesláno

jsem si pako dneska uvedomil, ze je vlastne sraz pricemz si kdysi davno neuvedomil, ze zitra pisu zapoctak :) ...no, dorazim, ovsem asi ne na dlouho :-(

Odesláno
Původně zaslal: švejk

jsem si pako dneska uvedomil, ze je vlastne sraz pricemz si kdysi davno neuvedomil, ze zitra pisu zapoctak :) ...no, dorazim, ovsem asi ne na dlouho :-(

Dorazit musíš, jinak tam ten nárazík nechám ležet na place:bacha Zpátky už ho nevezu:bojim Jo a připrav si vlhčený ubrousky, budeš mi společně s MJSyticem čistit interiér;)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Vzhledem k tomu, že je Helča mimo a já musím vyzvednout Pavlíka od babičky, tak na Džbán 100 % nedorazím

Vezmi Pavlíka ssebou a máš to, ne?? :roker;)

Odesláno

Vzhledem k tomu, že je Helča mimo a já musím vyzvednout Pavlíka od babičky, tak na Džbán 100 % nedorazím

No jo, sakryš, až teď mi dochází, že to vlastně trochu kazí ten plán předat ti balíček pro Hurvajze. Co s tím provedeme :myslim

Nenajde se náhodou někdo, kdo by měl šanci Medvěda zítra potkat a dneska jede na Džbán?

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

No jo, sakryš, až teď mi dochází, že to vlastně trochu kazí ten plán předat ti balíček pro Hurvajze. Co s tím provedeme :myslim

Nenajde se náhodou někdo, kdo by měl šanci Medvěda zítra potkat a dneska jede na Džbán?

Jestli se nestane nic nečekaného tak na Džbán dorazíme a Bohouš pak v práci Medvěda určo potká:-))

[upravil dne 8/1/09 Petra XSI]

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...