Tomáš Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Zdravim zacal jsem vychytavat mouchy na mem Mi16 a potreboval bych poradit. Jedna se o parkovacky - je tam objimka s dratem ve ktere je zarovka to je jasne ale chci se zeptat jak je uchycena ve svetle? Myslim si, ze by tam mel byt protikus a to primo ve svetle a spolecne s objimkou by to melo do sebe zapadnout. Je to tak? Nebo je zamek primo v tele paraboly? Kdyby mel nekdo foto bylo by to uplne super nechci vyndavat svetlo. Nekdo se v tom musel hrabat protoze na jedne strane je bila dioda na druhe je zarovka ale obe tam nedrzi. Diky za info. T. Citovat
Neon Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Objímka na parkovačky je v parabole nacvaknutá (neni žádnej protikus) -> a jestli tam nedrží, tak tomu, kdo se v tom hrabal prasknul zobáček, kterej to drží -> klasickej jev, i mně se to v začátcích stalo ... Citovat
Tomáš Odesláno 27. prosinec 2008 Autor Odesláno 27. prosinec 2008 Na konektoru jsou dva vystupky ktere by mely zapadnout do paraboly a fungovat jako pomyslny zamek(zasunout a otocit) ale nedari se mi je tam dostat proto jsem premyslel zda tam neni ten protikus. Budu to muset nafotit a hodit to sem. Tzn. plastova objimka jde do kovoveho tela svetla ano? [upravil dne 12/27/08 Tomáš] Citovat
Neon Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 ANO ... myslim, ze se i trochu potom musi pootocit, ale to si uz nepamatuju ... Kazdopadne je dost pravdepodobny, ze budes mit na ty objimce neco ulomeny .... Nahod foto a pozna se Citovat
voštík Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 jedno nebo dvoulampovky? Ja mam 2lampy a jedna z toho je skladacka z vice svetel do jednoho. V tom puvodnm originalu je klasika bajonet - zastrcis - pootocis, ale to druhy je najak mrcha polska a tam je jen sprosta dira, bez zadnyho bajonetu, takze to tam proste nedrzi a hotovo, vyresil jsem silikonovym \"mezikruzim\" proste tam natlac neco malo neutralniho anebo toho teploodolneho a mas vystarano... Drzi a kdyz budes chytrej, tak ani nepusti Citovat
Tomáš Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 Ano mam tam sprostou diru a nedrzi to. Dik za radu prdnu tam silikon;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.