Neon Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Vim, že je to trochu na rychlo, ale 28.12 bych potřeboval zapůjčit příčníky na hagusy na 406tou (myslim, že snad bodou pasovat i z jinejch aut). Vrátil bych je nejpozději 3.1 v novém roce. Takže máte-li někdo z Prahy a okolí a jste ochotni zapůjčit, budete to mít u mě obligátně v podobě nějakého lahodného moku ... Díky moc za případné nabídky;) PS.: SMUTNĚ KOUKÁM ... :( Citovat
Marlin Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 jestli tam pasujou z 206ky, tak se pro ne stav. Klidne ti je i za nejaky obnos necham, protoze na 207mu nejdou, Citovat
Neon Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: Marlin jestli tam pasujou z 206ky, tak se pro ne stav. Klidne ti je i za nejaky obnos necham, protoze na 207mu nejdou, Co Pe.Tře ... pasujou tam?? Aby nebyly krátký ... Ale k tobě to mám celkem z ruky ... uvidíme, jestli se ještě někdo nabídne ... každopádně zatim díkys Citovat
Neon Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Mám stav se. COOL ... domluvíme se přes mobajla, jak se stavim ... Nějak odpo Ti písnu, či kólnu ... DÍKY Citovat
Medvěd Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Jestli máš malý imbus, tak Ti je půjčím Citovat
Neon Odesláno 27. prosinec 2008 Autor Odesláno 27. prosinec 2008 Půjčeno od Pe.Tra ... díky všem za nabídky ... PS.: a prosím toto téma smáznout ... ať nemá důkaz, že mi něco půjčoval a já mám příčníky \"for free\" ... :cool::D Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: Neon Půjčeno od Pe.Tra ... díky všem za nabídky ... PS.: a prosím toto téma smáznout ... ať nemá důkaz, že mi něco půjčoval a já mám příčníky \"for free\" ... :cool::D máš smulu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.