dýzl Odesláno 23. prosinec 2008 Odesláno 23. prosinec 2008 1.dotázek:Na sběrném potrubí přibližně vodorovně je uchycení výfukové trubky a pod tím asi tak kolmo dolů je nějaký \"hrnec\",na druhém motoru je ten spodní vývod zaslepen.K čemu to slouží? 2.dotázek:jak se rozebírá střední uložení kloub.hřídele.Oba šrouby jsem vyšrouboval ale hřídel nejde vyjmout. Citovat
oddie Odesláno 23. prosinec 2008 Odesláno 23. prosinec 2008 1. tlumič. 2. je to třeba z toho hliníkového držáku vyrazit, za osazení na té poloose. Citovat
dýzl Odesláno 23. prosinec 2008 Autor Odesláno 23. prosinec 2008 1.Pokud ho ten druhý motor nemá tak asi není nutný? 2.Takže to znamená použít násilí. Citovat
oddie Odesláno 23. prosinec 2008 Odesláno 23. prosinec 2008 Ten motor ho měl, z výroby to zaslepené není, to udělal někdo před tebou. Na zvuku to prakticky nepoznáš, zásadně to asi ničemu neškodí, když tam není, slouží to asi jako kompenzátor. Já to nikdy z auta nevyhazoval, ale u těhle na dojetí už je to asi fuk. Citovat
dýzl Odesláno 23. prosinec 2008 Autor Odesláno 23. prosinec 2008 On mi totiž nejde povolit-12 očko je malé a 13 protáčí,uvidím teď po obědu-cákl jsem na to trochu brzdovky,pokud povolí předělám,pokud ne ,tak tam nebude. Citovat
dýzl Odesláno 23. prosinec 2008 Autor Odesláno 23. prosinec 2008 Zapomněl jsem. Díkec za odpověď. Citovat
Demo Odesláno 23. prosinec 2008 Odesláno 23. prosinec 2008 ted si mi pripomel toho mechanika opravujici slovensky lakatos - neresitelny problem toto...... Citovat
uulik Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: oddie Ten motor ho měl, z výroby to zaslepené není, to udělal někdo před tebou. Na zvuku to prakticky nepoznáš, zásadně to asi ničemu neškodí, když tam není, slouží to asi jako kompenzátor. Já to nikdy z auta nevyhazoval, ale u těhle na dojetí už je to asi fuk. Já ho tam taky měl ale při demontáži sem musel použít rozbrusku a novej sem tam nenarval,nebylo kudy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.