Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1.dotázek:Na sběrném potrubí přibližně vodorovně je uchycení výfukové trubky a pod tím asi tak kolmo dolů je nějaký \"hrnec\",na druhém motoru je ten spodní vývod zaslepen.K čemu to slouží?

2.dotázek:jak se rozebírá střední uložení kloub.hřídele.Oba šrouby jsem vyšrouboval ale hřídel nejde vyjmout.

Odesláno

Ten motor ho měl, z výroby to zaslepené není, to udělal někdo před tebou. Na zvuku to prakticky nepoznáš, zásadně to asi ničemu neškodí, když tam není, slouží to asi jako kompenzátor. Já to nikdy z auta nevyhazoval, ale u těhle na dojetí už je to asi fuk.

Odesláno

On mi totiž nejde povolit-12 očko je malé a 13 protáčí,uvidím teď po obědu-cákl jsem na to trochu brzdovky,pokud povolí předělám,pokud ne ,tak tam nebude.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: oddie

Ten motor ho měl, z výroby to zaslepené není, to udělal někdo před tebou. Na zvuku to prakticky nepoznáš, zásadně to asi ničemu neškodí, když tam není, slouží to asi jako kompenzátor. Já to nikdy z auta nevyhazoval, ale u těhle na dojetí už je to asi fuk.

Já ho tam taky měl ale při demontáži sem musel použít rozbrusku a novej sem tam nenarval,nebylo kudy.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...