Guest DEEP Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 AHOJ. Už potřetí měním páky př. stabilizátoru. Vždy vydrží max. 25-30 tis. km. Přední tlumiče už (pravda) mají svá nejlepší léta za sebou a silnice v našem kraji nejsou nejlepší, ale není to moc brzy kdy se páky odporoučí. Používám zn. Febi-Bilstein. Gumové uložení stab. je v pořádku. Není to nějaký konstrukční neduh 306ek? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Dík Citovat
pavloucha Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: DEEP AHOJ. Už potřetí měním páky př. stabilizátoru. Vždy vydrží max. 25-30 tis. km. Přední tlumiče už (pravda) mají svá nejlepší léta za sebou a silnice v našem kraji nejsou nejlepší, ale není to moc brzy kdy se páky odporoučí. Používám zn. Febi-Bilstein. Gumové uložení stab. je v pořádku. Není to nějaký konstrukční neduh 306ek? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Dík nejen 306ek,ale i 406ek:D [upravil dne 17/12/08 pavloucha] Citovat
ozzy56 Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 to ti vydržely 30 tisíc ???? A kudyma jezdíš??? To jim napiš poděkování Citovat
MatrixChose Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Myslíte tyčky stabilizátoru? Nebo jaký páky? Citovat
pavloucha Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 no pochopil jsem z toho taky svislý tyčky,tak snad jo,nějakej novej výraz Citovat
ozzy56 Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: pavloucha no pochopil jsem z toho taky svislý tyčky,tak snad jo,nějakej novej výraz noo,žádné jiné tam nejsou--tak snad myslí to co my Citovat
MatrixChose Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Já myslím tohle: P/L tyčka stabilizátoru FEBI [upravil dne 17.12.08 MatrixChose] Citovat
pavloucha Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 no joo [upravil dne 17/12/08 pavloucha] Citovat
MatrixChose Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Chlapi kde jezdíte? jenom 30 tisíc? Já tam mám dokonce i origo tlumiče (neříkám, že jsou naprosto OK) a i tak ty tyčky vydržej min. přes 50 tisíc. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: MatrixChose Chlapi kde jezdíte? jenom 30 tisíc? Já tam mám dokonce i origo tlumiče (neříkám, že jsou naprosto OK) a i tak ty tyčky vydržej min. přes 50 tisíc. a nejezdíš s klapama na uších jako Otík ve filmu...????:D:D já to měním tak co 20 000... Citovat
MatrixChose Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: MatrixChose Chlapi kde jezdíte? jenom 30 tisíc? Já tam mám dokonce i origo tlumiče (neříkám, že jsou naprosto OK) a i tak ty tyčky vydržej min. přes 50 tisíc. a nejezdíš s klapama na uších jako Otík ve filmu...????:D:D já to měním tak co 20 000... Fakt ne, už nevím, v kolika jsem to měnil a to byl opravdu rachot, nejdřív to jen opravdu mlátilo a pak stačila cesta do Brna a zpět a mlátilo to při každým puštěním plynu. Teď tam minimálně 20 t. jsou a nevím o nich. Citovat
jack 306 Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 co jsem ve škole dělali GO berlinga tak se měnily až po 250tkm Citovat
dany913 Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 no tak ti poviem ja som menil za polske vydrzaly asi 1000km ale to nie koli tomu ze su polske. Potreba bola vymenit aj zvisle cepy a cepy riadenia, a mal som aj nove tlmice tak som ich tam dal. A je vsetko OK. Najlepsie je to vymenit sucastne lebo inak jedna vec opotrebuje druhu. Citovat
jack 306 Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 no co sme my dělali to berlingo tak to litalo pry skoro jen Opava-kdesik do španělska u madridu po te dalnici Citovat
liborius Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Ja mam na 406 TD najeto 90 tis. a už mam třeti.Přiznam se,chlapi v praci řikaj,že pry jsem asi nachylnej na zvuk.Mně v autě nesmi nic klepat.Kamoš,co mi to auto dovezl z F.mi ho taky servisuje,tak řikal že se to auto bude dobře prodavat-při každem klepani se to musi dat do pořadku.Na svou obranu uvedu,že už jsem se klepal 6 let v CLIU a už 5 let si uživam comfort a nikdy bych se nevratil k RADOBY AUTUM. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: jack 306 co jsem ve škole dělali GO berlinga tak se měnily až po 250tkm řekl bych,že po tolika kilometrech tam ty svislé tyčky už nebyly--- proto nic neklepalo :D Citovat
Guest DEEP Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: MatrixChose Chlapi kde jezdíte? jenom 30 tisíc? Já tam mám dokonce i origo tlumiče (neříkám, že jsou naprosto OK) a i tak ty tyčky vydržej min. přes 50 tisíc. a nejezdíš s klapama na uších jako Otík ve filmu...????:D:D já to měním tak co 20 000... Fakt ne, už nevím, v kolika jsem to měnil a to byl opravdu rachot, nejdřív to jen opravdu mlátilo a pak stačila cesta do Brna a zpět a mlátilo to při každým puštěním plynu. Teď tam minimálně 20 t. jsou a nevím o nich. Já o nich do 25 t. taky nevím, ale pak začnou klepat a jdou strašně rychle do kopru. Měnit tlumiče, čepy, apod., to ne, to bych mohl rovnou vyměnit celé auto. Alespoň vím (i když Vám tyhle starosti nepřeju), že v tom nejsem sám. PS. Omluva, jsou to tyčky. [upravil dne 17/12/08 DEEP] Citovat
Ferry Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 moje zkusenost: - znacka Optimal najeto 20 000km ( na aute presne rok a tyden ) a KO - znacka Ruville najeto 25 000km a KO - znacka MOOG zatim cca 30 000km a zatim dobry, uvidime dal jezdim silnice na Vysocine, dalnici D1 a Praha, vzdy vetsinou zpuchri gumova prachovka na spodnim kloubu spojovaci tycky a jakmile se tam dostane trochu vody a prachu, behem tydne je tycka odepsana Citovat
Neon Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Je to především značka od značky a kus od kusu a hlavnim činitelem opotřebení a výměny jsou silnice, po kterejch se jezdí ... Osobně když se jezdí město, tak 20 - 25tkm a čus, kombinačka po ČR tak do 50tkm, když jsou kvalitní. Auto, který jsem si kupoval v létě mělo snad i původní a mělo najeto 180tkm. V německu celkem pohodka sem tam klepnutí, ale v ČR to byl kostitřas hadr i na dálnici Shrnuto -> výměnu bych řešil hlavně dle stavu a ne dle KM. Je to prostě individuální, kudy se jezdí a jak jsou stabíky, co tam máte kvalitní. Jakmile to začne lehce klepat -> VYMĚNIT:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.