Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak kamaradi,zitra si jdu pro novy kocar,nastava doba,ze bude potreba vetsi.muj novy kocar bude Toyota Avensis Wagon 2.0 D-4D Linea Sol./2004/.jsem clenem uz peknych par let,i kdyz nejsem moc videt:P a po trech peugeotech proste prestupuji jinam.Timto se \"jako\"loucim,ale urcite sem rad zajdu na diskuzi.

p.s.tim padem budu casem prodavat par veci z me 307,napr. lita kola,zadni LED lampy a pak mam 2X AE.zatim je to videt na mem profilu.Anebo kdyby mel nekdo zajem primo o celou 307,muze dat vedet!myslim,ze je slusne udrzovana!:mrk

Odesláno
Původně zaslal: hudy

jj dnes jsem ji poradne prozkoumal,projel,slozil zalohu a zitra me uz zrejme bude rikat Pane:cool:

Jůůůů. Nedávno si známej taky koupil, tak jsem začal slintat :mad:. A dokonce jim to už stihla podepsat vnučka drátem na karosérii :D

Tak přeju hodně štěstí s novym autím :super

Odesláno

No sice tu 306 nemam ja,ale uz matka.Ale jak ji znam tak vzdy kdyz je neco tak vola me:aut a loucim se jako aktivni ridic na lvech;)

ja si vesmes nemuzu stezovat,ze by me peugeoti nejak zlobily.

[upravil dne 17/12/08 hudy]

Odesláno

No vidíš,včeeeera si se loučil,a už seš tady zase,sem si myslel,že to nevydržíš,a zustaneš tady u nás,tak ať ti dlouho vydrží to nový autí a hodně šťastných km,a koukej sem dát nějaký foto,ať se taky pokocháme:D:):super

Odesláno

jojo taky se připojuju k dlouhým pohodovým jízdám bez nehod, Toyota je super volba bezporuchové, ale to je pod značkou toyota jasné, sic vim jen z landcruiseru, ale ten zničit fakt nejde:)

Odesláno
Původně zaslal: hudy

Tak kamaradi,zitra si jdu pro novy kocar,nastava doba,ze bude potreba vetsi.muj novy kocar bude Toyota Avensis Wagon 2.0 D-4D Linea Sol./2004/.jsem clenem uz peknych par let,i kdyz nejsem moc videt:P a po trech peugeotech proste prestupuji jinam.Timto se \"jako\"loucim,ale urcite sem rad zajdu na diskuzi.

p.s.tim padem budu casem prodavat par veci z me 307,napr. lita kola,zadni LED lampy a pak mam 2X AE.zatim je to videt na mem profilu.Anebo kdyby mel nekdo zajem primo o celou 307,muze dat vedet!myslim,ze je slusne udrzovana!:mrk

Co chceš za liťáky?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...