Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....


zabit

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

Tak to jsi vůl ozzy protože takových může být víc, co záměrně často, či spíše pravidelně parkuji raději dál, z důvodů tolikrát již popsaných - a to sice že nemám zapotřebí po každé návštěvě hypermarketu nacházet nové dulky ve dveřích. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@StibTo asi ti nerozumím, protože z důvodů tolikrát již popsaných (a to sice, že nemám zapotřebí po každé návštěvě hypermarketu nacházet nové důlky ve dveřích), parkuju na vzdálenějším místě parkoviště třeba i naštorc--v překladu do češtiny zaberu třeba i dvě parkovací místa (jako auto na foto nahoře), protože tam na základě zkušeností nikdo nikdy nestojí, takže nemůžu ani nikomu zavazet, proto se necítím jako vůl, ale jako normální člověk, snažící se eliminovat poškození svého majetku :)

jestli bude mé auto při tomto stání vyfoceno a následně pranýřováno na internetu, je mi u zádele :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dobře, nemusíš vše dělat tak, jako ostatní, nicméně já se (nejen v této situaci) prostě snažím co nejméně zavazet, co nejméně obtěžovat ostatní. Argument "že v těch rozích parkovišť je vždycky fůra místa" pro mě není důvod postavit si tam auto naštorc přes 2. Leda že bych přijel s přívěsným vozíkem - to je samozřejmě trochu jiná situace :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám asi 14 let starou zkušenost, že ze vzdáleného rohu parkoviště se mi pokusili ukrást origo navigaci (tehdy a v tom voze jsem měl vestavěnou). Nestihli to, byli vyrušeni, ale do vozu se dostali a dveře stačili poškodit. Od té doby origo navigace nekupuji, i když dnes možná vzhledem ke způsbu řešení - zaintegrování do palubní desky jako např u Hyundaje I30, by už takové riziko mohlo být eliminováno, ovšem za předpokladu, že zloděj nebude vymaštěná smažka. Přesto se snažím to nedávat na nejobsazenější části parkovišť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Fruktis  A tak to je samozřejmě poplatné konkrétnímu vozu, kterým zrovna člověk jezdí... U mě to u 306 už taky bylo bohužel skoro jedno, ale i tak mě to štvalo, u 407 jsem si na to už začal dávat víc pozor a teď se Superbem který nemá po 6 letech a 150.000km prakticky ani ďůlek už si to hlídám až patologicky :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, StibTo napsal:

A tak to je samozřejmě poplatné konkrétnímu vozu, kterým zrovna člověk jezdí... U mě to u 306 už taky bylo bohužel skoro jedno, ale i tak mě to štvalo, u 407 jsem si na to už začal dávat víc pozor a teď se Superbem který nemá po 6 letech a 150.000km prakticky ani ďůlek už si to hlídám až patologicky

Jenže tohle může praktikovat jenom ten, kdo si stojí na zahradě / v garáži . My co si koupíme neobouchané auto , běháme kolem něj , pak zoufale opravujeme první důlky a škrábance na dveřích (stání kolmo k chodníku) to po 15 důlku vzdáme i u nového auta. Jo abych nezapomněl , kdysi si soused přivezl domu Oktu leštěnku a vydržela mu 14 dní než mu ji někdo obešel kolem dokola "klíčem" a ještě dělal vlnovky. Už chápu pojem vražda v afektu :bacha

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na toto jsem poslední dobou strašně alergický - na sídlišti, kde je často boj o místa takto parkují důchodci.. Jasný, aby jim někdo neomlátil auto - jenže to auto je celý kolem dokola objetý klíčema.. Vsadil bych se že to někdo udělal právě proto, že zbytečně zabírá dvě místa. A vídám to tam hodně často, dělají to u nás jen a pouze důchodci, nejvíce dva specialisté s Fábiema (tato modrá a pak ta žlutá vlevo) 

PS: Opravdu takto zaparkoval, viděl jsem z balkónu když přijížděl - rozhodně to není tak že zaparkoval vedle někoho kdo pak odjel.. 

IMG_20190916_174147.thumb.jpg.e003359f14222f7c009a01ad2e6155bc.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Rikic339  asi jsem slepej nebo uuuplne blbej ALE i kdyby ten Tebe iritujici modej zaparkoval az na modry care tak do pripadne mezery k fialovemu nikdo dalsi auto nenacpe. PS nejsi taky jeden z tech duchodcu ze mas tolik casu smirovat souedy?

Upraveno uživatelem pesastor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...