Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....


zabit

Recommended Posts

Jeden roh baráku okupuje obvodní ředitelství Městské Policie a ty na to zvysoka kašlou, řeši jen když jim tam někdo zavolá :)  A dělat bonzáka a každý den tam volat (jelikož všechny hovory řešit musí protože jsou nahrávané) - na to nemám žaludek.. Řešit to přímo s těmi řidiči taky nechci - logicky na sebe nechci upozorňovat když parkuju na tom samém parkovišti, nerad bych pak řešil nějaké škrábance a podobně. Navíc se tam ty auta hodně střídají (až mě překvapuje kolik ignorantů řidičů tu máme) takže by člověk nedělal nic jiného

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska v Pardubicích na kontrole s Vašíkem. Najít místo je tam nadlidský úkol, potom najdete místo a tam stojí tohle. A to se tam dají najít lepší kousky. :roll

c7ee75cb0c90ad5c92c61ea7690f784b.jpg

Před tím coupé tam stálo Mondeo, ale obráceně najetý z druhé strany, předkem k lp blatníku toho eSMaxe. :roll:bojim

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když někdy koukám, jak "řidiči" zajíždějí na parkovišti, ani se nedivím. Leckerej je rád, že to auto neodřel, takže to, že parkuje v prostředku dvou míst, to můžou bejt ti okolo vlastně rádi, neboť to mohlo (a často dopadne) daleko hůř... Takže díky bohu, že mám garáž.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V ‎22‎. ‎11‎. ‎2017 at 9:13, Rikic339 napsal:

Dvě zákazový značky + žlutý čáry na zemi jsou prostě málo.. :)  Aneb tohle je ten jediný vjezd do vnitrobloku domu jak jsem psal výš. Můžem jen doufat že nebude hořet, jinak je to v háji :)  

IMG_20171121_211112.thumb.jpg.163ca9b3463f6a9276556afc97d84548.jpg

 Jednoduchý řešení ale musí se chtít. Záleží také jak moc se ten průjezd používá jestli jednou týdně pro odvoz popelnic nebo každý den. Existují mechanické zábrany k zamezení parkování které by se dali použít a HZS resp. celý IZS s tím umí pracovat takže  by je to neomezovalo. Jsou  " trvalé" nebo " otvírací " , ty trvalé se namontují a jejich konstrukce umožní jejich okamžité odstranění většinou to je že je nějaká patka přes kterou je to přišroubované k silnici, chodníku atd. A hasiči když potřebují dovnitř tak do toho sloupku drcnou nárazníkem a on se " uloupne " v té patce pak se vymění ta patka. Nebo otvírací kde se používá nějaký systém zámků .  Ale to by muselo vzejít od majitele objektu nebo správcovské firmy.  Ale možná by stačilo i jen doplnění té zákazové značky o tabulku Nástupní plocha HZS  protože v okamžiku kdy tam policajt někoho lapí tak to není za pokutu nebo botu ale je tam jasný odtah. A pokud by se odtah udál s patřičným cirkusem tak si velká většina parkovačů pak rozmyslí tam parkovat. Ale opět nejde to tam tabulku dát svévolně musí majitel objektu /správcovská firma zažádat na příslušném úřadě.  Možná by stačilo i jen zjistit do obvodu které Hasičské stanice patříte a tam se zkusit domluvit jestli by si k vám nemohli zajet udělat prověřovací cvičení protože to by byl také patřičná cirkus a třeba by se v některých lidech svědomí hnulo.

Ve vedlejší vesnici měli  problémy s parkováním v nových čtvrtích kde večer nezůstal kolikrát průjezdní profil ani pro osobák natož pro větší auto. Starosta několikrát na tento nevyhovující stav upozorňoval v místní drbně, SMS rozhlasem. Až mu došla trpělivost a domluvil se velitelem HS do jehož obvodu patří co s tím a ten tam poslal v rámci kondiční jízdy dodávku + cisternu od místní dobráků a nechal z té kondičky pořídit videozáznam poté proběhla opět výzva od starosty a pak následovalo prověřovací cvičení kde byla i PČR a ZZS.  No a výsledek byl že na pokutách za špatné parkování se ve správním řízení vybralo přes 40 000 Kč za přestupky které byli zadokumentovány za necelých 50 minut. Je fakt že se tam sešly lidi který ten problém chtěli řešit a od té doby tam mají klid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...