Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....


zabit

Recommended Posts

hh :D .. asi vám občas vyblejsku zákazníky jak nám parkujou na dvoře v práci, lidi přijedou do servisu ideálně když tam ve vratech stojí jak vemeno ppelák a postavěj to do prostřed dvora to pak na to koukam že to ani neni možný ... :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
  • O 4 týdny později...

Marceli - na třetí pokus MUSÍ bejt venku.

Podobně je NUTNÉ parkovat u nás na chodníku před poštou - a to se tam najíždí ještě přes šikmý obrubník. Pokud se parkuje nárazník na nárazník (max, 20 cm mezera), vejdou se čtyři NORMÁLNÍ auta. Pokud se tam postaví jako dnes X5ka jako votroubek, tak jen 3.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...

Radime, zcela na rovinu - kdybych věděl, že tam nebudu stát půl dne a jinde nebylo místo, klidně bych tam takhle prsknul kterékoli auto, kterým bych na místo přijel. Krom nějakých pruhů na silnici (které nejsou zeď) bych totiž vůbec nikomu nepřekážel. Kdyby mě tam odchytili MPci, asi bych byl nějak řešen (případně i honorován) - ale věřím tomu, že by to nakonec i skončilo domluvou.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pruhy nejsou zeď :o  Medvěde, tvuj vyrok je hoden nactiletýho joudy, a ne dospěláka, člověka s rozumným uvažováním. Čeče, jsem myslel že tohle by jsi zrovna ty neudělal, a vono jo. Pražák no :D :D :D  To ber prosim jako vtip ;)

 

Jinak ty pruhy jsou tam právě proto aby se tam nestálo, že

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, ty pruhy tam jsou, aby tam auta nestála, jsou i na druhé straně. A jsou tam proto, že za tou zatáčkou je přechod a po něm chodí děti do školy, na gymnázium, na poštu a městský úřad, tak aby byl vidět. Takže pro srandu tam nejsou. Když někdo nechá auto na vnější straně zatáčky, tak tam ničemu nepřekáží... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to jen o tom, co Vás život naučí. Ve vsích je všude na parkování místa tuny, většina si svá auta parkuje za plotem na zahrádce a tak si třeba z podobných pruhů na silnici dělá vrásky. Opačný extrém je ale člověk z KTERÉHOKOLI většího města (zde v souvislosti s mou osobou klidně z Prahy), který je prostě naučen parkovat tak, aby POKUD MOŽNO minimálně překážel - čti aby zaparkoval tak, aby se kolem něj dalo projet i velkým autem. Kdybych potřeboval zastavit někde poblíž foceného místa A NENAŠEL BYCH LEPŠÍ PARKING, klidně bych to tam na chvilku zahodil a žádné vrásky bych si s tím nedělal (a než by mně Minimaxa naprášil a než by se MPci probrali, na 90% bych byl pryč).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem z velkeho mesta a takove parkovani mi vadi. Obzvlast kdyz si tam stoupne dodavka, je to pred krizovatkou a nebo pred prechodem a neni pres to videt... A je jedno jestli je to na chvili nebo na pul dne, proste se tam stat nema a ten ridic by mel dostat pokutu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...