Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno

MotoMoto : tak jestli se hodne vztekal tak to se asi nepouci. Kdyby to vzal, slozil do kapsy, sklopil oci a usi a odjel tak mu to mozna srotovalo hlavou ze mohl parkovat lepe .... 

Odesláno

To máš pravdu, snad v tom vzteku pak nezpůsobil dopravní nehodu, nebo nezmlátil doma ženu. To člověk mnohdy nedomyslí.

Ale je to jediný způsob jak nekonfliktně jim to sdělit. Jednou jsem také našel lísteček, jen psaný rukou a s tím, že u nich (v Praze) se parkuje s opačným sklonem. Ale bylo to jak psal Scratch, přijel jsme na konci řady stálo auto v druhém sklonu a vedle něj místo, ale ve stejném sklonu jako on. A pak bylo pryč a já tam jako debil byl obráceně.

Odesláno

Jj to se mi taky stalo treba v Praze ze jsem nasel listek ... ja parkoval v rade zpusobne jako ostatni, ovsem byla tam jeste kolmo postavena cela rada aut a nekdo z ni zjevne mel velke problemy vyjet. Vecer jsem nasel zadni naraznik oznackovany bilym lakem od druheho auta a za steracem listek "Priste vas necham odtahnout !"   :)  Kokot....

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Takhle parkuju já !!! Máš s tím nějakej problém? Měl si v té ulici málo místa? Dovolil jsem ti uveřejnit moje auto i SPZ ?!

Nerej tady do lidí, pokud se ti tady nelíbí mužeš si to pořešit jinak, a když je ti to jedno tam mlč

Ad tovje nalada: Nálada:své mindráky si lečte jinde,ne na fóru !!!

To je další narážka nebo jak to mame brát??

Víte, já tohle fórum nepoznávám - za mě tady byli fajn lidi, se kterýma byla radost zajet na sraz, projet se spanilou jízdou... Teď člověk, kterej má na autě nalepený peugeot-club.com - z čehož usuzuju, že je hrdej člen, jako kdysi já - nejen, že z něj šlehají plameny přes obrazovku, ale ještě neumí ani zaparkovat a vymlouvá se, že za to může auto. Že se nestydí.

O parkování existuje celá stránka http://www.machoparking.cz/ - já sem to šoupl sem na fórum v domění, že se hříšník zastydí a řekne pardon, nějak mě to ujelo - spěchal sem, mě sem nějakej techickej problém, ale to odpověď která přišla, je úchvatná. Je mě z toho smutno.

Věřím, že to je spíš vyjímka a většina fóra sou pořád ti pohodový fajn ženský a chlapi, kteří mají rádi svý Pežotky a sou na ně náležitě hrdí... :papa

1915104_1165597828500_5917403_n.jpg?oh=5

Upraveno uživatelem budvar
Odesláno

Naprostej souhlas, divím se, co se s lidma poslední čas děje. Každý podrážděný, druhý názor neberou... Je to nějak celých špatně. Jsem hrdej a rád propaguji značku Peugeot. :papa

Odesláno (upraveno)

Budvar: 1) nestydím se za to jak jsem zaparkoval

2) zkoušel si někdy parkovat s coupe?

3) se mnou jela přítelkyně,jak by otevřela dveře a vylezla,když bych se nalepil na druhé auto?

4) na bílém kříži stálo auto a myslíš,že bysme se tam vešli dva,abychom v pohodě vylezli z auta?

5) tady nikoho nezajímají důvody,takže pro mě zbytečný něco někomu vysvětlovat.

:papa

Upraveno uživatelem 222johny222
Odesláno

Mě zajímá jedna věc, jestli když zaparkuju se sedanem 50cm od auta a otevřu dveře, budu mít mezeru asi tak cca 40cm na vystoupení.  Když zaparkuju s Coupe 50cm od auta a otevřu dveře sice delší ale otevřu je na ten pulmetr, zkrátí se nějak tech 40cm na vystoupení, srazí se, nebo kam ten rozměr zmizí???

Muže mi to prosím někdo vysvětlit?

Odesláno (upraveno)

222johny222:

1) kdekdo s dodávkama s obrovskýma dveřma a hlavně ostatní řidi coupe by podle této teorie nemohli příčně zaparkovat prakticky nikde - vsadil bych se, že to de zaparkovat, neodřít dveře svoje, ani si je nechat odřít (ještě jednou se na tu fotku podívej) - ten obrovskej medvěd co tam parkovává si o tvý dveře sebe fakt ničit nebude, to se neboj - ten je opatrnej dost. Jestli tam někdy budeš, podívej se na jeho lak a spočítej těch 0 škrábanců...
2) ne, ale běžně s podobnýma dveřma s Opel Vivaro

Northern_Constabulary_-_Inverness_Scotla

nevím jestli už si o tom slyšel - přece se dá vylezt, aniž bys dveře otevřel úplně, i u coupe. Už sem tím jel.
3) já řeším pouze tu stranu u řidiče, což si evidentně vůbec nepochopil - tu vzdálenost k té čáře - viz. foto.
4) viz. bod 2 - ano myslím, že klidně si mohl zaparkovat k němu blíž - přesně tak na šikmo, abys zvětšil prostor pro otevření dveří.
5) mě to vážně zajímá, proč lidi myslí při parkování jen na sebe, já třeba když du na pivo a vidím, že se ty auta přeparkovali přes dobu co tam parkuju tak, že kdybych se kousek posunul, tak se tam vleze o jedno auto víc, tak du pro klíče a přeparkuju to. Stačí tak málo a svět by mohl být hezčí. Já se nechcu hádat, jen sem chtěl aby ses nad tím jen malinko zamyslel. Nic víc. Mám kamaráda se stejným autem, až ho uvidím, řeknu mu, jestli by se nastavil zaparkovat a uděláme ti pár fotek...

dvere.jpg

post-15568-0-51351900-1416322684_thumb.j

Upraveno uživatelem budvar
Odesláno

Budvar,Hurvajz : měli jsme želvy na zadních sedadlech ve vaničce,proto jsem potřeboval místo u spolujezdce  ;)

Hurvajz : ti to nějak leží v žaludku.Zase mě budeš provokovat,aby jsi mi hrdě dal varování?  :aut

Hoši fakt se na to vyserte,už mě to nebaví. Nechcete mě rovnou vyloučit z klubu za špatné parkování,když vám to tak leží v žaludku? :potlesk

Odesláno

Proč řešíte takový ''kraviny'', když je parkoviště poloprázdný, tak ať si každej stoupne, jak chce, ale když je o místo nouze, tak se chovám ohleduplně, aby zaparkovali i ostatní. Když jedem s coupe, tak většinou prostě spolujezdec vystoupí a pak se teprve zaparkuje, protože u coupe je fakt potřeba trochu víc místa, což u hypersuper, kde sou pidi místečka, kolikrát není a pak se souká člověk z auta, jak žížala :D

Odesláno

Budvar,Hurvajz : měli jsme želvy na zadních sedadlech ve vaničce,proto jsem potřeboval místo u spolujezdce  ;)

Hurvajz : ti to nějak leží v žaludku.Zase mě budeš provokovat,aby jsi mi hrdě dal varování?  :aut

Hoši fakt se na to vyserte,už mě to nebaví. Nechcete mě rovnou vyloučit z klubu za špatné parkování,když vám to tak leží v žaludku? :potlesk

Ty jsi dobrej, nic mě neleží v žaludku, jen jsem se zeptal na vysvětlení, a o tom provokování, no nevim, ale zrovna provokuješ ty mě, né já tebe, a piš slušně, pak se divíš :bojim

Už vidím ten titulek "Vyloučen z klubu za špatné parkování" :D :D :D

Odesláno

tak dneska mensi zazitek k tematu.

Zaparkuju u Tesca a slysim jak nekdo hrozne nadava co ze to ty de*ily uci v autoskole.Vytocenej byl fakt slusne ...zrejme zaparkoval a kdyz se vratil tak tento exot uz stal vedle nej a on nemohl poradne nastoupit nebo neco nalozit....

post-24743-0-00308200-1416343623_thumb.j

post-24743-0-84929600-1416343631_thumb.j

Guest servisman
Odesláno

To je ještě dobrý , já nedávno parkoval a dotyčný zaparkoval na dvě místa tak že měl čáru uprostřed, asi si myslel že je v letadle .jen jsem mu raději neříkal nic , byla to černá menšina  s krásnou 307 .

Odesláno

tak dneska mensi zazitek k tematu.

Zaparkuju u Tesca a slysim jak nekdo hrozne nadava co ze to ty de*ily uci v autoskole.Vytocenej byl fakt slusne ...zrejme zaparkoval a kdyz se vratil tak tento exot uz stal vedle nej a on nemohl poradne nastoupit nebo neco nalozit....

stejne se mi to parkovaci misto zda nejake male

u nas u teska takzle parkujou vsichni

vcera mi manzelka ukazovala fotky co nasla nekde na strankach mestske policie Kolin

prselo a mondeo se rozhodlo ze zaparkuje az u vchodu do kauflandu - ze pred vchodem je asi 60m placek s velkyma betonovyma sloupkama a pred sloupky na parkovisti neni misto na rozjeti nechapu jak se to ridici (nebo spis ridicce podarilo)

Odesláno

Jo tyhle parkovací místa sou takový hloupý no, já mám krátký auto, tak mi to ani nevadí, páč netrčim, ale třeba o víkendu jsme byli na Zličíně a parkoval tam nějakej dlouhatánskej mergl. A i když stál slušně tak mu trčel zadek dobrej víc než půlmetr do cesty. Kdyby parkoval na tom místě s kytkou v jednom rohu jak je výše na fotce, tak by tam vlastně ani stát nemohl, nevešel by se tam...

Odesláno

ja taky s P407SW trcim u tehle zahonku ale jak je videt je tam hromada volneho mista a navic tohle auto neni delsi....

Ten manik byl fakt nasranej a ja se mu moc nedivim protoze na zadni sedacky se proste nemohl dostat...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...