zdenma Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 chystám výměnu nepérující zadní nápravy na 306 kombi r.v.98 a mám možnost koupit dobrou nápravu z citroenu xsara- nový model (nevím rok výroby) ale s kotoučovými brzdami, ja mám bubnové--dotaz: mám jim koupit? dá se to použít? dá se to přeházet? diky Citovat
Ferry Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 napravy by mely byt stejne, pokud to budou podobne rocniky vyroby, jinak koutocove brzdy tam dat klidne muzes, ale pocitej s novyma lanama rucni brzdy a brzdovyma hadicema Citovat
Medvěd Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Původně zaslal: Ferry napravy by mely byt stejne, pokud to budou podobne rocniky vyroby, jinak koutocove brzdy tam dat klidne muzes, ale pocitej s novyma lanama rucni brzdy a brzdovyma hadicema a samozřejmě i s tím, že Ti zadek začne konečně brzdit. Citovat
zdenma Odesláno 16. prosinec 2008 Autor Odesláno 16. prosinec 2008 ...já myslel, že by se jako přehodily ty bubny na tu novou nápravu, to nejde?? jinak bych zase měl problem na technický, že jsou na zadku kotouče a v techničáku bubny, ne?a vůbec bych si asi zkomplikoval život..bude asi lepší sehnat identickou nápravu, že? Citovat
Ferry Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: zdenma ...já myslel, že by se jako přehodily ty bubny na tu novou nápravu, to nejde?? jinak bych zase měl problem na technický, že jsou na zadku kotouče a v techničáku bubny, ne?a vůbec bych si asi zkomplikoval život..bude asi lepší sehnat identickou nápravu, že? proc to zbytecne prehazovat, kotouce brzdi lip, a v technicaku nemas napsano jaky brzdy mas, jen zda mas ABS nebo ne. prehodil bych to jako celek, jen vymenit ty lanovody a brzdove hadice a hotovson Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.