jimcool Posted September 21, 2002 Share Posted September 21, 2002 zdravim vsechny! chci si koupit novy auto a opravdu hodne jsem uvazoval o peugeotu 307 s motorem 1,6 nebo s nejvykonnejsim hdi. par lidi, kteri ho maji, me od toho ale odrazuje - pry je to zatim nevychytane auto (nove), jezdi casto do servisu, ... tak nevim jake zkusenosti mate vy? diky jimcool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubos1 Posted September 23, 2002 Share Posted September 23, 2002 Staci sa pozriet na www.auto.cz do 'motor cafe' a urobis si nazor. Ja 307 1.6 mam. Mozno som mal smolu, ale ja nie som s nim spokojny. Napriek vsetkemu, ked sa muchy vychytaju, myslim, ze to auto nebude mat vo svojej triede rovnocennu konkurenciu, s ohladom na vybavu cenu, priestor, atd. Servis navstevujem casto, pomaly sa chyby odstranuju, ale ostala mi hlavne jedna: trasenie riadenia okolo 130 km/h. Riesi sa to uz niekolko mesiacov priamo vo Francuzsku a zatial na to neprisli. Som ale presvedceny, ze sa to casom vyriesi, aspon dufam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted September 24, 2002 Share Posted September 24, 2002 doufám, že až to zjistí, co působilo ty vibrace, že se to hned dozvíme. Určitě to nakonec bude nějaká kravinka. Zajímalo by mě, jestli jste to zkoušeli i s výměnou kol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubos1 Posted September 26, 2002 Share Posted September 26, 2002 Jasne, skusali tzo s vymenou pneumatik, potom s vymenou celych kolies, potom som si kupil original nove Peugeot elektrony a nepomohlo to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted September 26, 2002 Share Posted September 26, 2002 a co silnice, nemáte tam hrboly :-))), asi né, když ve Francii to taky drncá??? To je opravdu záhada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts