Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím lidičky, jsem čerstvým majitelem P306 1,6 sedan r.v. dle TP 1997 podle mě 1995, najeto dle tacho 121000km

Dotaz č. 1: ubývá mi voda v chladiči, vždy na stejnou hladinu cca po minimum potom už ne, čím to může být?

2.: u řidiče mi nejde zamknout centrál, pouze jde odemykat

3.: na volnoběh kolísají otáčky v rozmezí 700-900ot/min, je to normální? Jinak jede to normálně, dal jsem nové svíce a žádná změna (ještě budu měnit vzduchový)

4.: dával se standartně kabinový filtr (neni tam a uvažuji o koupi)

5.: nesvítí mi polovina osvětlení tacho, jak se demontuje?

P.S.: díky za každou radu;)

Odesláno

ad 3) tyhle motory nemají moc kultivovaný chod, mě volnoběh lítá +/- 850-900, ale dělá to takhle pořád stejně co to auto mám. U tebe je to teda celkem dost rozdíl.

ad 4) co vím tak filtr se nedával, takže si ho musíš namontovat sám (popis montáže a demontáže je tu někde popsaný, leze se k tomu z venku pod sklem)

ad 5) klasicky spálený žárovičky, spustíš volant do dolní polohy, odmontovat vrchní kryt sloupku, odmontovat rámeček kolem budíků a tím se dostaneš ke všem šroubkům od budíků, potom ještě odpojit konektory z budíků a opatrně vytáhnout ven, je to trochu jako ježek v kleci když tam je volant, ale jde to i bez sundání volantu.

[upravil dne 15/12/2008 Driver]

Odesláno
Původně zaslal: Biker68

Zdravím lidičky, jsem čerstvým majitelem P306 1,6 sedan r.v. dle TP 1997 podle mě 1995, najeto dle tacho 121000km

Dotaz č. 1: ubývá mi voda v chladiči, vždy na stejnou hladinu cca po minimum potom už ne, čím to může být?

2.: u řidiče mi nejde zamknout centrál, pouze jde odemykat

3.: na volnoběh kolísají otáčky v rozmezí 700-900ot/min, je to normální? Jinak jede to normálně, dal jsem nové svíce a žádná změna (ještě budu měnit vzduchový)

4.: dával se standartně kabinový filtr (neni tam a uvažuji o koupi)

5.: nesvítí mi polovina osvětlení tacho, jak se demontuje?

P.S.: díky za každou radu;)

3.:Ten volnoběh mi taky zlobil,v servisu mi dávali nový svíčky a nový kabely a zjistili,že mám u cívky obal odchlípnutej(při kraji je malá škvírka),nějakym lepidlem mi to zamáznuli,a řikali,že je to háklivý na vlhko,no a od tý doby už to nezlobí,otáčky drží na 850

http://img517.imageshack.us/my.php?image=dscn9973mq3.jpg

Odesláno

Díky moc už se na tom pracuje, ješte kdyby někdo měl vyfocený origo zvedák na auto. Chci si ho sehnat na vrakáči, ale tam kde chodím je mají všechny na hromadě a nevím co hledat.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...