Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

pravidlo čislo 3 Své dotazy pište do příslušných sekcí, nepokládejte stejný dotaz ve více sekcích. Stejně tak neměňte téma dotazu. Pokud se chcete zeptat na něco zcela jiného, založte nový dotaz

[upravil dne 13.12.2008 čakom]

Odesláno

Já mám tuhle http://koberce.vopi.cz/cz/autodoplnky/loketni-operky/peugeot/loketni-operka-peugeot-406-sedan.html# Jestli je to totéž, jako pro Tvý auto, tak vcelku žádnej problém. Design je udělanej tak, aby to byla kompaktní součást středovýho panelu, takže nijak nenarušuje interiér, jako některý jiný UNI tuning opěrky a drží dobře. Šroubuje se čtyřmi šrouby zevnitř do plastu pod sebou (středovýho panelu), do místa, kde je držák nápojů, o ten přijdeš. Při montáži je potřeba dát jen pozor na vystředění, má to dost vůli, než to přišroubuješ. No a poslední věc, je potřeba taky dát pozor na to, aby šrouby pak prošly do materiálu pod opěrkou a ne do prostoru. Šrouby jsou do plasu, takže o drží jen v plastu středovýho panelu. Měl jsem z toho obavy, ale je to dostačující.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...