Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Objednal jsem za benefity dalniční znamku pro osobak na rok 2009 , přišla docela rychle ale pobavila mě věta , cituji :

\" Dálniční známky jsou přenosné do doby vyplnění SPZ vozidla.\"

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Marcel505

A kde to je napsaný? Přímo na známce?

Ne , v srdečném dopise od O2 :D

Machruješ?! :bacha Tak co by jsme tu měli na Domanskýho ... :roll:myslim:aut

:D:D:D:D:D:D

Odesláno

me to prijde realne, je to bohuzel tak

priklad z praxe - mcdonalds a fat americcan, vysoudil prachy protoze na obalu nebylo napsano, ze pri kazdodenni konzumaci muze ztloustnout

unikove dvere - mam na unikacich napsano unikove dvere, kenvelo mi s nima zasobuje a rozbilo je. kdyz jsem jim prinesl fakturu za opravu, tak mi rekli, ze nevedi, ze unikove dvere slouzi pouze pro unik a ne i pro normalni vyuziti.

vysledek - fakturu jsme zacalovali, protoze jsme meli najemce debila informovat o tom, ze dvere slouzi pouze pro unik. Cili nam chybelo slovo pouze, a stalo to 60 tacu. Se nedivim, ze k zmrzline budou davat papirky s informaci - slouzi k zevnimu uziti, ale nestrkat do zadku misto cipku :-)

Odesláno

njn, vono je to vsude stejny, u Domanskyho stala baterka pred montazi 2.600 a po montazi 3.200:bacha:bacha:bacha samo vse bez prace behem ani ne jedny hodiny a z ust jednoho a toho samyho cloveka. Dokonce tam stale dela:potlesk

EDIT > samo ZDIBY:aut

[upravil dne 12/12/08 buml]

Odesláno
Původně zaslal: buml

njn, vono je to vsude stejny, u Domanskyho stala baterka pred montazi 2.600 a po montazi 3.200:bacha:bacha:bacha samo vse bez prace behem ani ne jedny hodiny a z ust jednoho a toho samyho cloveka. Dokonce tam stale dela:potlesk

EDIT > samo ZDIBY:aut

[upravil dne 12/12/08 buml]

Kolega zřejmě věděl že jsi Pražskej taxikář :aut:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: čakom

Pe.Tr: kolik chcou za známku bodu?

5000 , svině , ale furt lepší jak česká spořitelna (17000bodů) , větší svině :D

díky. to budu muset zjistit jakej mám stav:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...