Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čaute!

Nemá niekto na predaj ALU kolesá???

(viem že inzercia je inde, ale tam neni ani jedna jediná odpoveď - asi tam chodí menej Peugeoťákov :blablabla:blablabla:blablabla:blablabla:blablabla)

ĎAKUJEM za odpovede, ponuky a aj za to že to admin nezmaže!:bacha

[upravil dne 10.12.2008 PEUGEOTIK307]

Odesláno

Já bych měl, ale rozteč 4x98... :aut

Ale zeptám se šváry, ten chce prodat svoje, jen nevím, kolika palcový jsou.

Ty sháníš kolikátky? a máš nějaký cenový strop?

Odesláno

Mám teď ve sklepě 16\" alukola Equinoxe ze zánovní 307SW, na nichž jsou nazuté LETNÍ gumy Dunlop SP2000 Sport 205/55 R16 (jak vypadají na autě viz např. http://automodul.idnes.cz/peugeot-307-novy-sw-1-6-hdi-110k-fap-model-2007-c19679 ),

na nichž bylo najeto během letní sezóny cca 7 000 Km,

no a protože jsem vyznavačem poklidné ekojízdy na úzkých a komfortních \"balónech\" a je mi celkem jedno, jak na nich auto vypadá, možná bych je vyměnil za

NOVÉ 15\" plecháče s NOVÝMI, nejetými LETNÍMI gumami Michelin Energy Saver 195/65 R15,

bude-li o něco takového vůbec zájem...

[upravil dne 18.12.08 LubošK]

Odesláno

no škoda já plecháče na výměnu mám - dokonce 2 sady ale se zimníma matador mp59 a michelin alpin a3:grr a dvě rezervy s funglofkami letníma, ale jsou to dunlopy (e300)

[upravil dne 18.12.08 omegaalfa]

Odesláno
Původně zaslal: LubošK

Mám teď ve sklepě 16\" alukola Equinoxe ze zánovní 307SW, na nichž jsou nazuté LETNÍ gumy Dunlop SP2000 Sport 205/55 R16 (jak vypadají na autě viz např. http://automodul.idnes.cz/peugeot-307-novy-sw-1-6-hdi-110k-fap-model-2007-c19679 ),

na nichž bylo najeto během letní sezóny cca 7 000 Km,

no a protože jsem vyznavačem poklidné ekojízdy na úzkých a komfortních \"balónech\" a je mi celkem jedno, jak na nich auto vypadá, možná bych je vyměnil za

NOVÉ 15\" plecháče s NOVÝMI, nejetými LETNÍMI gumami Michelin Energy Saver 195/65 R15,

bude-li o něco takového vůbec zájem...

[upravil dne 18.12.08 LubošK]

Hm potrebujem kúpiť.:roker

Odesláno
Původně zaslal: PEUGEOTIK307

Čaute!

Nemá niekto na predaj ALU kolesá???

(viem že inzercia je inde, ale tam neni ani jedna jediná odpoveď - asi tam chodí menej Peugeoťákov :blablabla:blablabla:blablabla:blablabla:blablabla)

ĎAKUJEM za odpovede, ponuky a aj za to že to admin nezmaže!:bacha

[upravil dne 10.12.2008 PEUGEOTIK307]

post-0-14109603752325_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...