Cappry Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Zdravim, chci se zeptat od kolika otacek zacina tubro plnit tlak na 1,9 td? A kolik kolik otacek je maximum Citovat
Dundee Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 U motoru D8A (1.9 TD 68 kW) začíná plnit 0,7 bar při 1950 otáček, maximum je 1,0 bar při 3000 otáček. Při jízdě zasáhne omezovač otáček při dosažení hodnoty 4650... [upravil dne 7/12/2008 Dundee] Citovat
Cappry Odesláno 7. prosinec 2008 Autor Odesláno 7. prosinec 2008 Zda ze mi, ze moje turbo zabira skoro az 2200 otacek. Da se to nejak zjistit presneji? Citovat
Dundee Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: Cappry Zda ze mi, ze moje turbo zabira skoro az 2200 otacek. Da se to nejak zjistit presneji? Jedině montáží tlakoměru, jinak těžko. Mě se občas zdá, že turbo netlačí vůbec, ale to jen když opravdu pospíchám:D:D:D Jako ten přetlak 0,7 bar neni extra kopanec, kolem 2200 otáček by tam mohlo být tak 0,8 bar... Citovat
pavloucha Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Cappry Zda ze mi, ze moje turbo zabira skoro az 2200 otacek. Da se to nejak zjistit presneji? Jedině montáží tlakoměru, jinak těžko. Mě se občas zdá, že turbo netlačí vůbec, ale to jen když opravdu pospíchám:D:D:D Jako ten přetlak 0,7 bar neni extra kopanec, kolem 2200 otáček by tam mohlo být tak 0,8 bar... na 406ce starý model je na IC takový vývod se zaslepenou hadičkou/aspoň já ho tam mám,asi to už někdo zkoušel/ tak tam jedině připojit nějaký manometr...já mám taky 1.9 TD a kdy přesně zabírá turbo nepoznám,je to těžký auto a ještě navíc malej výkon tak to je práce to rozhejbat:D Citovat
oddie Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Ono to taky nema delat nejaky sileny kopanec, ale pokud mozno tahnout co nejplynuleji, v ramci moznosti Citovat
Neon Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Jestli chcete auto kvůli \"turboefektu\" jak píšete kopanci, tak na to u Peugeotů neprojde ... to jděte raději do koncernových TDiček Ochcávka a spol... Citovat
Fakir Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: Neon Jestli chcete auto kvůli \"turboefektu\" jak píšete kopanci, tak na to u Peugeotů neprojde ... to jděte raději do koncernových TDiček Ochcávka a spol... Jo tak to je přesný. Kámoš má ochcáfku ftédéíčku (tu nejsilnější variantu) a říká, že tam je taková turbodíra, že když chce, aby mu to zabralo přesně při výjezdu ze zatáčky, mačká plyn už při vjezdu. Citovat
agresssor Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Me turbo zabira nekde na 1900 beru to jen tak odhadem dle otackomeru nno..... Ale nekdy jak rika dundee tak mi prijde ze nezabira vubec:D Citovat
Cappry Odesláno 8. prosinec 2008 Autor Odesláno 8. prosinec 2008 Nerikam, ze ma hned letet jako strela. Ale zda se mi ze, kdyz jedu na trojku a seslapnu plyn, otacky nekde pod 2000, tak to trva nez se to rozjede. Jako by turbo zabiralo nekde u 2200 ot., tam to jde znat, ale pod dva nic. A podrazovat za dve uz moc velke otacky. Citovat
MrVain Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 v robote mame 1.6 Hdi a to zaberá okolo 1800, inač mne to zaberá až pri 5500:aut nemám turbo [upravil dne 8/12/08 MrVain] Citovat
pavloucha Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: Cappry Nerikam, ze ma hned letet jako strela. Ale zda se mi ze, kdyz jedu na trojku a seslapnu plyn, otacky nekde pod 2000, tak to trva nez se to rozjede. Jako by turbo zabiralo nekde u 2200 ot., tam to jde znat, ale pod dva nic. A podrazovat za dve uz moc velke otacky. myslím,že si děláš zbytečný starosti,už je to tak daný,jak to popisuješ tak u mě je to to samý Citovat
ondra123 Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 prodal jsem gti a od té doby mě to porát nějak nezabírá... td od pežo je fajn ale na cesty ne na blbnutí, max ve 205. Citovat
JohnyLBC Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 pánové co byste chtěli? vždyt ta 406 1,9 DT má svých 1400 kg poctivých.... a na tu váhu nějakých 90koní není tolik, je to ještě starej motor, žádný HDíčko.... tohle jsou ještě nepřímý vstřiky :-) tj. předkomůrka a pak to teprve bouchá :-) Ochcávky jsou na tom jinak to jo, jezděj i za míň ale přesně (turboefekt je značnej) :-) Citovat
pavloucha Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 jasná věc,ono tak nejde o 90 koní,ale o krouťák,samozřejmě,že se z klasický předkomůrky nedá vydolovat bůhví co Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.