Prerovak Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 zdravim lide! neni to tak davno (konec zari) kdy sem byl v peugeot servisu menit packy blinkru a pritom sem nechal i opravit klakson (troubil jen obcas...) vse slapalo jak hodinky ae od tohoto vikendu je vse pri starem klakson netroubi a me to docela mrzi je to takova zavada ze se ji nevyplati opravovat bo tam mam jet znovu? Diky Citovat
Prerovak Odesláno 8. prosinec 2008 Autor Odesláno 8. prosinec 2008 ae toz tak vazny to zas neni Citovat
Radim Miki Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Caute mi to dela neco podobneho smerovky ukazuji obcas a kdyz ne tak do nich jemne klepnu a pak dou,klakson si taky houka jak chce ale jakmile roznu manuale svetla (otocim packou na stale sviceni) je okamzite po problemu vsechno fuguje i klakson:) Prerovak:skus roznout svetla a zatrub mi to tak aspon funguje Citovat
Dutch Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 Původně zaslal: Prerovak zdravim lide! neni to tak davno (konec zari) kdy sem byl v peugeot servisu menit packy blinkru a pritom sem nechal i opravit klakson (troubil jen obcas...) vse slapalo jak hodinky ae od tohoto vikendu je vse pri starem klakson netroubi a me to docela mrzi je to takova zavada ze se ji nevyplati opravovat bo tam mam jet znovu? Diky Mal som ten isty problem a ked mi ukradli airbag z volantu tak som zistil ze je tam jeden kabel (kostra) a ten nemal dobry kontakt,tak som ho urobil a teraz je vsetko OK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.