Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim lide! neni to tak davno (konec zari) kdy sem byl v peugeot servisu menit packy blinkru a pritom sem nechal i opravit klakson (troubil jen obcas...) vse slapalo jak hodinky ae od tohoto vikendu je vse pri starem klakson netroubi a me to docela mrzi :( je to takova zavada ze se ji nevyplati opravovat bo tam mam jet znovu?

Diky

Odesláno

Caute mi to dela neco podobneho smerovky ukazuji obcas a kdyz ne tak do nich jemne klepnu a pak dou,klakson si taky houka jak chce ale jakmile roznu manuale svetla (otocim packou na stale sviceni) je okamzite po problemu vsechno fuguje i klakson:)

Prerovak:skus roznout svetla a zatrub mi to tak aspon funguje

• O 6 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: Prerovak

zdravim lide! neni to tak davno (konec zari) kdy sem byl v peugeot servisu menit packy blinkru a pritom sem nechal i opravit klakson (troubil jen obcas...) vse slapalo jak hodinky ae od tohoto vikendu je vse pri starem klakson netroubi a me to docela mrzi :( je to takova zavada ze se ji nevyplati opravovat bo tam mam jet znovu?

Diky

Mal som ten isty problem a ked mi ukradli airbag z volantu tak som zistil ze je tam jeden kabel (kostra) a ten nemal dobry kontakt,tak som ho urobil a teraz je vsetko OK

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...