vendelinek Posted January 22 Author Share Posted January 22 U nás dneska vepřo knedlo zelo,po třiceti letech sem se pustil do zelí , teď budu čekat co to semnou udělá Chtěl sem vyzkoušet knedlík hrnkovej z mikrovlnky ,nebudete tomu věřit,já nenašel ani jeden hrnek ,co by se mohl dát do mikrovlnky ,tak sem musel narychlo doběhnout do PENNY regius and Péťa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted January 27 Author Share Posted January 27 Tak když léčit tak pořádně a neflákat se u toho Udělal jsem si dneska česneku ale i lžíce se v ní kroutí výbornej vývar Jestli si budete někdo taky dělat,tak opatrně s česnekem dýzl, Hafity, ozzy56 and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted January 27 Share Posted January 27 dnes varim nevarim chystam si hovezi vyvar na zitra - kdyz se to povede bude hovezi s nudlema a jatrovyma knedlickama - a asi klasika kureci stehna a rejze - chtel jsem i rajcatovy salat ale jedl bych to asi jen ja a tchyne - tak se na to vyprdnu vendelinek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dýzl Posted January 29 Share Posted January 29 Tak doplní. dnes jsem podle RBB z youtube uvařil-upekl živánskou v alobalu, žel foto není, stejně tak jako včera koložvárské zelí v mé skoro soukromé úpravě, ale jinak přídávám pár starších výtvorů další moje úprava, vždy jsem dělal ze syrového dle mojí mámy, ale nyní to bylo z části povařeného květáku-květákové placičky. Syn, masožout a kupodivu si ještě přidal. Týden předtím to byl pečený guláš a mezitím ještě obdoba kovbojských fazolí. vendelinek, regius and Hafity 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted February 5 Author Share Posted February 5 Tendle tejden jsem se u sporáku moc nemotal,od minulýho tejdna sem byl trochu nachcipnutej,z nejhoršího sem snad venku,tak jen tak něco málo,v pátek byly kuřecí řízečky s hranolkama,ty zbyly ještě na sobotu a s bram kaší a dneska kousek pečenýho uzeného taky s kaší Péťa, regius, dýzl and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted February 12 Author Share Posted February 12 Dneska jsem si trochu přivstal a udělal sem si výborný oběd z mletého masa vepř a hov Masový kouličky pečený s bramborem v troubě,kdyby někdo chtěl vědět jak sem to dělal, přidám receptík Hafity and Péťa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sitler Posted February 12 Share Posted February 12 Ja jsem dneska delal hovezi rostenec - steak, k tomu kukurice na masle s nivou... akorat nez jsem to vyfotil, tak se to sezralo (samo, prisaham ) vendelinek, dýzl and Péťa 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted February 13 Share Posted February 13 To já ne, to synátor, ale povedly se mu. vendelinek and Péťa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 15 Share Posted February 15 tak dnes rychlo obed : karbanatky a brambor hned na to nachystano na zitra na kureci spizy na spejli a v mezicasech skvarky k veceru se chystam udelat skvarkovou pomazanku a mel bych dotaz nema nekdo nejaky recept jak udelat kureci spizy - kure slanina cibule paprika rajce udelat jen tak narychlo na plechu ?? zatim sem teda na netu nasel jen na spejli jako bonus v kuchyni to vypada jak po vybuchu atomovky v Hirosime - z karbanatku sem si spalil ruku a pri skvarkach mi horke sadlo striklo na nohu (pres fusekli) vendelinek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted February 19 Author Share Posted February 19 Dneska jsem udělal vepřový špízy s bram kaší a okurek nesmí chybět Cibulka na kolečka, červená paprika na kostičky vepř krkovice na kostičky,točený salám dietní na kolečka,lehce posypáno gril kořením a červenou paprikou a bram kaše,takhle to dopadlo dýzl, pavelu96, Péťa and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dýzl Posted February 20 Share Posted February 20 (edited) tak dnes jsem zase vařil, Katův šleh, vlastní úprava z několika různých receptů a kuřecích prsíček místo prasátkového , s bramboráčky. Edited February 20 by dýzl vendelinek, OK406, Péťa and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted February 21 Author Share Posted February 21 Dneska jsem si udělal sýrovomasový karbanátky s am. bramborem,tatarkou a okurkem dýzl, radim.1008, Péťa and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted March 5 Author Share Posted March 5 Dneska jsem si přivstal a udělal vepřový kapsy z krkovičky.Platky lehce proklepaný,lehce osolený, opepřený, plátky lehce potřeme hrubozrnou hořčicí,plátek sýra eidam 45%,na něj,zauzená šunka plátek,tence nakrájená červená a zelená paprika,přehnuto a po stranách "sešito" párátkama,lehce pár kapek oleje do pekáče a naskládáme kapsy,ty jsou posypaný jemně nakrájenou cibulkou a česnekem,to celý lehce poprášený Worcesterem,trochu podlito vodou a šup do trouby na 220 vyhřátý a měl jsem to tam 1a třičtvrtě hodiny. Vepř kapsa,brambor,tatarka,okurka Dobrou chuť Ještě sem si musel přidat,zapomněl jsem vyfotit jak to vypadá zevnitř Péťa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted March 9 Author Share Posted March 9 Dneska si pojedu pro kuny do školy, tak jsem jim navařil,snad budou mít chuť Já jsem si radši nandal hned,jen tak pro jistotu Kuřecí řízečky, trocha brambor,tatarka okurka Péťa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted March 12 Author Share Posted March 12 Dneska u nás minutková krkovička s bramborem , zeleninou a tatarkou,já jsem ji na chvilku ještě dal do trouby,dělal jsem podle receptu,kdo bude chtít,může taky vyzkoušet pavelu96, Péťa and Hafity 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted March 17 Author Share Posted March 17 Dneska si pojedu pro kuny do školy tak sem jim připravil mňamku rizoto, nastrouhaný sýr a okurek Péťa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted March 19 Author Share Posted March 19 Ještě jsem moc nevytrávil od včerejška,tak dneska jen tak z lehka Pečená krkovička plátky na cibulce a česneku Jemně nakrájená cibulka, půlka na dno pekáče, naskládáme plátky masa,osolenýho, opepřenýho,lehce potřeme hrubozrnou hořčicí,posypeme zbytkem cibule a na plátky nakrajenýho česneku,lehce sýpnuto gril koření,asi tak dvě PL vorčestru,na vrch naskládaná slanina,asi tak dva hrnky vody, přiklopeno a šup do trouby na 220 asi tak hodinku a půl,pod pekáč na plechu nakrájený na čtvrtky brambory rozprašovačem poprášený olejem a posypeme am kořením a už se peče,k tomu tatarka a okurka,dobrou chuť Péťa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted Friday at 12:00 PM Share Posted Friday at 12:00 PM Slávky na rajčatech (měkam se ztratily) a špagety. Moc dobré to bylo. Péťa and vendelinek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted Sunday at 09:44 AM Author Share Posted Sunday at 09:44 AM Tak u nás dneska takhle,už jsme dlouho neměli zapečený brambory posypané strouhaným sýrem a okurky Péťa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts