vendelinek Odesláno 12. květen 2022 Autor Odesláno 12. květen 2022 Jo hochu, květák si musím vybírat a když se mi na něm něco nelíbí,tak ho nekoupim a teď poslední dobou když je pěknej tak je drahej jako taky ho nemám tak často Fruktis ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 15. květen 2022 Autor Odesláno 15. květen 2022 Dneska jsem vytvořil vepřové špízy z krkovičky na kostičky,točený dietní salám na kolečka, zelená a červená paprika,cibulka, česneku tři stroužky utřený,Dion hořčice, jemně palinvý kečup,trochu gril koření s bramborem, restovanou zeleninou a tatarka Dobrou chuť Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 17. květen 2022 Autor Odesláno 17. květen 2022 Dneska karbanátky,hranolky,tatarka,okurka Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 17. květen 2022 Odesláno 17. květen 2022 Je vidět, že jsi nic nepodcenil a okurky dokoupil Citovat
vendelinek Odesláno 17. květen 2022 Autor Odesláno 17. květen 2022 (upraveno) Jj dneska ráno jsem navštívil Billu a přinesl si jich 10 za 37,no nekup to Horší je to ,že dochází tatarka,a v krámu je drahá jako ,tu si už asi do foroty nekoupím Upraveno 17. květen 2022 uživatelem vendelinek Citovat
HonzaZ Odesláno 17. květen 2022 Odesláno 17. květen 2022 Od zítřka mají v Kauflandu tatarku za 45,90 ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 17. květen 2022 Odesláno 17. květen 2022 Není jednodušší si ji udělat? https://www.vareni.cz/recepty/rychla-domaci-tatarka/ Citovat
pavelu96 Odesláno 17. květen 2022 Odesláno 17. květen 2022 @minimaxa četl jsi ty komentáře? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. květen 2022 Odesláno 17. květen 2022 Citovat Podle daného návodu, vznikla pouze tekutá kejda, nikoliv tatarka. Asi bude nějaký přesný postup přidávání přísad, aby to zhoustlo. No a to mě hned napadlo jak jsem to přečetl. To je recept možna pro někoho kdo ví jak postupně přidavat olej k vejci aby majoneza zhoustla. A vrazit tam cibuli hned a mixovat, tak akorát tak zhořkne, ta sul to pak jen dorazí. Tak asi spíše takto, a klidně i tim tyčovým mixerem - https://www.toprecepty.cz/recept/39889-majoneza-a-tatarska-omacka/ Citovat
MotoMoto Odesláno 17. květen 2022 Odesláno 17. květen 2022 já myslím, že domácí tatarská omáčka je již mnoho desítek let známá. Ale je potřeba postupovat pomalu a postupně. Vejce musí být vychlazené a šlehají se žloutky a do nich po kapkách olej. Skutečně po kapkách. Proto u mixérů bývá taková dírka v prostřed na dolévání. A teprve když vyrobíš majolku, můžeš to různě dochucovat jako tatarskou omáčku. Pravda je ale taková, že to hodně zřídne a je to pak jako kdysi v RAJ podávané v konvičce. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 17. květen 2022 Odesláno 17. květen 2022 @pavelu96 nečetl, to se musí? Citovat
pavelu96 Odesláno 17. květen 2022 Odesláno 17. květen 2022 (upraveno) @minimaxa nemusí, ale tyhle co jsem vystřihnul mluví za vše... Každopádně Tatarka Hellmans je na Nobelovu cenu za žrádlo Upraveno 17. květen 2022 uživatelem pavelu96 Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 17. květen 2022 Odesláno 17. květen 2022 Lepší, než je Hellman's stejně doma nevyrobíte O to jsem se hádal už s @oddie Že prý v tom mají sračky. To možná mají, ale chuťově je prostě nejlepší. vendelinek a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. květen 2022 Odesláno 17. květen 2022 (upraveno) Když myslíš Tatarka Hellman's majonezu ani nevidela, je to nejakej škrobovej zaklad či co. Jo Majolka je od nich jako dobrá. Upraveno 17. květen 2022 uživatelem Radek Hurvajz MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 17. květen 2022 Autor Odesláno 17. květen 2022 Není tatarka jako tatarka,prostě na Hellman's žádná nemá Péťa ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 18. květen 2022 Odesláno 18. květen 2022 (upraveno) @vendelinek tohle by mohlo pokrýt tvoji spotrebu A složení Noo... Každému chutná něco jiného Složení: Řepkový olej, Voda, Zeleninová směs [zelenina (okurky, cibule, pažitka), hořčice (voda, hořčičná semena, ocet, cukr, jedlá sůl, koření), ocet, cukr, worcestrová omáčka (voda, cukr, ocet, jedlá sůl, bílé víno, švestkové pyré, směs koření, rajčatové pyré, aroma), jedlá sůl, koření], Cukr, Ocet, Pasterizovaná vejce1 (3,2% hm.), Modifikovaný kukuřičný škrob, Jedlá sůl, Pasterizovaný vaječný žloutek1 (1% hm.), Regulátor kyselosti (kyselina citronová), Antioxidant (kalcium-dinatrium EDTA), 1 z vajec nosnic v halách, Emulgováno s obsahem tuku 40% hm. Pro porovnáni agricol Složení Pitná voda, řepkový olej, zeleninová směs 5%hm.(okurka 50%hm., voda, cukr, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, cibule 4%hm., aroma zahušťovadlo: modifikovaný škrob; pažitka, petržel, pepř, česnek, paprika),cukr, hořčice (pitná voda, semeno hořčice, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, koření), vaječný žloutek, ocet kvasný lihový, zahušťovadlo: modifikovaný škrob; jedlá sůl, stabilizátory: guma tara,xanthan,karubin;regulátory kyselosti: kyselina citronová, sírany sodné; konzervant: sorban draselný. Emulgováno s obsahem tuku 40% hmotnosti. Upraveno 18. květen 2022 uživatelem Fruktis Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. květen 2022 Odesláno 18. květen 2022 (upraveno) Jako když pejsek a kočička dělali dort Upraveno 18. květen 2022 uživatelem Radek Hurvajz Fruktis a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. květen 2022 Odesláno 18. květen 2022 Včera večer jsem vytáhl z mrazáku kus bůčku a celé krůtí prso. Dneska ráno po 6h jsem okořenil bůček sůl pepř kmín a pod to cibuli a na krůtí stehno jsem vzal sušený česnek a grilovací koření. Posadil jsem ho na bůček a strčil na 140°C do trouby. V poledne jsem to vytáhnul a nehorázně jsem se přežral Citovat
Weri 605 Odesláno 18. květen 2022 Odesláno 18. květen 2022 Ja dělám tatarku takle... Majo od helmans 420, bílej jogurt (choceňský MAX nebo holandie velkej kelímek 480-500) jogurt je potřeba nechat vykapat! (Hrnec nebo hlubší miska, papírovej ubrousek nebo plátýnko vložit do cedníku a do toho pak vyklopit jogurt - aspoň 24h nechat v lednici) Pak smíchat vykapanej jogurt s majo a přidat najemno nastrouhanou citrkuru z půlky citronu, najemno nastrouhanou kyselou okurku cca ¾ sklenice - ale vyždímanou přes cedník, petržel kudrnku asi dvě hrsti nasekaný najemno, pepř, sůl a cukr dle chuti. zatím si nikdo nestěžoval, že by mu nechutnala... Milan+ a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 18. květen 2022 Odesláno 18. květen 2022 To bych chtěl vidět, jak dopadl ten, kdo by si stěžoval Milan+, Weri 605 a MotoMoto ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.