marčelino7 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Ahoj všichni právě jsem zjistil že se mi zamlžilo přední světlo u spolujezdce tím pádem moc nesvítí. Stalo se to někomu a hlavně co teď s tím ? Poraďte . Je složité to světlo vyndat? Nebo se tam dá dostat přes tu gumovou krytku a usušit to? Podotýkám že světlo není prasklé. Díky moc za rady Citovat
negrbob Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 No abych rekl pravdu jedno se mi mlzi a do druheho mi bouchla lonskou zimu zarovka takze je krasne cele cerne, a v lete v tom dokonce zacli ruct nejake kyticky (asi plisen) Takze mam takove pojizdne terarko bez zviratka i kdyz treba se tam jednoho dne take objevi. Ale prave kvuli tomu jsem to v lete daval do Federal cars na vycisteni a bylo mi receno ze to nejde udelat ze ty svetla jsou jednolite takze jedine koupit nove :-( Coz mi rekli az druhy den po zaplaceni asi 1500,- za demontaz a montaz svetla. Citovat
hudy Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 sundani svetel je v pohode,neni to nijak obtizne.Ale musi jit dolu predni naraznik,ten je s maskou jeden kus.Na bocich narazniku jsou zevnitr jeste zobacky co ho drzi,takze se tam clovek dostane,kdyz trosku odtahne podbehy a pak je odcvakne. Citovat
igor4 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 ked mas zahmlene svetlo bude najlepie ked zdemontujes zadny kryt aby ti to vyschlo, ale problem je v takomto vlhkom pocasi je to dost problem, preco sa ti vlastne zahmlilo? nemas ho niekde prasknute(moze byt aj zospodu,zozadu), netesnost zadneho krytu... Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Taky se mi na 406 mlžilo světlo, musel jsem ho vyndat, přetěsnit silikonem a zatím je to v pohodě (ťuk ťuk). Citovat
durino666 Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: hudy sundani svetel je v pohode,neni to nijak obtizne.Ale musi jit dolu predni naraznik,ten je s maskou jeden kus.Na bocich narazniku jsou zevnitr jeste zobacky co ho drzi,takze se tam clovek dostane,kdyz trosku odtahne podbehy a pak je odcvakne. a ako damdole naraznik _ Citovat
milne Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Kluci, popiště někdo stručně, jak sundat přední masku (nový facelift). Nějakej \"dobrák\" mi prokopl mlhovku a potřebuju jí vyměnit. Dík:( Citovat
pavelu96 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Taky se přidávám k prosbě o popis sundání masky.Chtěl bych si natřít tu \"traverzu\" před chladičem,je tam oprejskaná barva(asi od kamínků) a vypadá to blbě.Dík předem:) Citovat
milne Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Tu mám taky pěkně oprejskanou. Ale nevím, čím to natřít aby to tam aspoň chvíli vydrželo... Citovat
pavelu96 Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Mám v plánu to vzít Hammeritem.Natíral jsem s mím zadní brzdové bubny na Fábii a po zimě jsem je jen otřel hadrem a vypadaly jak čerstvě natřený Citovat
milne Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 Ta traverza je z kovu z lehkých slitin, takže je to třeba nejdřív vzít nějakou podkladovkou a poté nějakou vrchní barvou. A sundat ten nárazník je tedy pěkná pakárna. Drží to po jednom šroubu před každým kolem k podběhu, pak dva zespoda uprostřed ke krytu motoru a pár plastových úchytek tamtéž. Nakonec pod světlama se to musí nějak vypáčit, ale bacha, ať si ten nárazník nezlomíte. Jde to fakt blbě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.