Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni právě jsem zjistil že se mi zamlžilo přední světlo u spolujezdce tím pádem moc nesvítí. Stalo se to někomu a hlavně co teď s tím ? Poraďte . Je složité to světlo vyndat? Nebo se tam dá dostat přes tu gumovou krytku a usušit to? Podotýkám že světlo není prasklé. Díky moc za rady

Odesláno

No abych rekl pravdu jedno se mi mlzi a do druheho mi bouchla lonskou zimu zarovka takze je krasne cele cerne, a v lete v tom dokonce zacli ruct nejake kyticky (asi plisen) Takze mam takove pojizdne terarko bez zviratka i kdyz treba se tam jednoho dne take objevi.

Ale prave kvuli tomu jsem to v lete daval do Federal cars na vycisteni a bylo mi receno ze to nejde udelat ze ty svetla jsou jednolite takze jedine koupit nove :-( Coz mi rekli az druhy den po zaplaceni asi 1500,- za demontaz a montaz svetla.

Odesláno

sundani svetel je v pohode,neni to nijak obtizne.Ale musi jit dolu predni naraznik,ten je s maskou jeden kus.Na bocich narazniku jsou zevnitr jeste zobacky co ho drzi,takze se tam clovek dostane,kdyz trosku odtahne podbehy a pak je odcvakne.

Odesláno

ked mas zahmlene svetlo bude najlepie ked zdemontujes zadny kryt aby ti to vyschlo, ale problem je v takomto vlhkom pocasi je to dost problem, preco sa ti vlastne zahmlilo? nemas ho niekde prasknute(moze byt aj zospodu,zozadu), netesnost zadneho krytu...

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: hudy

sundani svetel je v pohode,neni to nijak obtizne.Ale musi jit dolu predni naraznik,ten je s maskou jeden kus.Na bocich narazniku jsou zevnitr jeste zobacky co ho drzi,takze se tam clovek dostane,kdyz trosku odtahne podbehy a pak je odcvakne.

a ako damdole naraznik _

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Taky se přidávám k prosbě o popis sundání masky.Chtěl bych si natřít tu \"traverzu\" před chladičem,je tam oprejskaná barva(asi od kamínků) a vypadá to blbě.Dík předem:)

Odesláno

Mám v plánu to vzít Hammeritem.Natíral jsem s mím zadní brzdové bubny na Fábii a po zimě jsem je jen otřel hadrem a vypadaly jak čerstvě natřený:potlesk

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ta traverza je z kovu z lehkých slitin, takže je to třeba nejdřív vzít nějakou podkladovkou a poté nějakou vrchní barvou. A sundat ten nárazník je tedy pěkná pakárna. Drží to po jednom šroubu před každým kolem k podběhu, pak dva zespoda uprostřed ke krytu motoru a pár plastových úchytek tamtéž. Nakonec pod světlama se to musí nějak vypáčit, ale bacha, ať si ten nárazník nezlomíte. Jde to fakt blbě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...