Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefungujou budiky(rychlost,otackomer) po montazi ;o/

Recommended Posts

Odesláno

Chtel bych se zeptat hlavne na to zda je ridici jednotka na ABS stejne u 2.0 16v a u 3.0 24v nebo zda je odlisna?Nejspis bude jina, protoze ma 2.0 a dal sem tam z trilitra pac ta orig. byla od nehody rozbita a ted me to neukazuje rychlost....zaroven me nejde ani otackomer a ani ukazatel kilometru(ten maly display) poradite nekdo v cem by mohl byt zadrhel?

Odesláno

s ABS to nic mit spolecneho nebude, rychlost a kilometry ma na starosti cidlo na prevodovce, signal otackomeru pak jde od RJ, videl bych problem v napojeni dratu pod volantem ( hnedy a modry konektor ) kde jsou spojeny hlavni elektricky svazek auta s elektrickym svazkem palubni desky, ja kdyz prehazoval svazek palubky ze 406 kombika 97 do myho sedana 95 ( pri vestavbe klimatizace ) tak jsem mel asi tri draty prehazene, me nefungovala zadni mlhovka, a jeste nejake dve dalsi veci, ktery si ted uz nepamatuju, musel jsem najit cisla dratu a v konektoru prendat kontakty aby byly proti sobe

Odesláno

No ale ja sem celej svazek co jde od motoru k palubcezachoval a prdtem me to vse slo, nez sem to nahazel do druhe kastle....ja hlavne potrebuju vedet co zjistuje otacky motoru a rychlost...myslios ze to bude jen jedno cidlo na prevodovce jo? Nejde me ani ten malej display na budikach jak ukazuje kilometry, jinak kontrolky a podsviceni jde...i teplotni cidlo se poho na tech budikach.

Odesláno

na prevodovce jsou cidla dve, cidlo otacek je zeshora nad setrvacnikem a cidlo rychlosti je na vystupu prave poloosy z diferencialu

Odesláno

budiky jsou vsechny stejny at uz je to 1,6 1,8 2,0 2,0T nebo 3,0

vcera jsi mi neodpovedel, jestli jsi menil cely svazek palubky ( pri dodelavani digitalni klimatizace ) a nebo jestli jsi menil jen tu cast svazku mezi ovladanim topeni a ventilatorem u spolujezdce, jestli jsi menil cely svazek palubky, pak je chyba jak uz jsem jednou psal v zapojeni konektoru pod volantem ( modry a hnedy - jsou prisroubovany na sloupku rizeni)

Guest servisman
Odesláno

nechybí ti tam někde připojení kostry ??jak jsi předělával kablíky

Odesláno

To me take napadlo ze to nebude nekde ukostrene, ale hledal sem a vsechny kostry co sem nasel jsou zapojene...rikam, problem je jen v budikach, vse ostatni funguje normalne.

Odesláno
Původně zaslal: kukikuk

Help pls ;o(

Nazdarek,kdyby si nahodou sehnal nekoho stim budikem dej vedet.Me totiz blbne ukazatel na rychlost,jeden den de dalsi ne.A netusim kde je chybicka.Ale myslim si ze to bude v budiku.Ale nejsem si na 100% jisty.

Odesláno

Help pls ;o(

No vidím že jsi z Hradce Králové což je od Prahy pěknej flák,ale mě pomohli z budíkama kluci v Benešově Dea Benešov ! tel.: 777 214 316

Ale nejprve jim zkuš zavolat,zase se někam stěhovali a nevím kam ! Já byl naposled u nich když měli dílnu ve dvoře za autosalonem Ford !

Odesláno

Tak Melandros se na me o5 vysral! Myslite ze na ozkouseni pujdou budiky z HDI? Ja bych rekl ze ano, akorat se bude lisit otackomer ale melo by to fungovat ne? ze bych rozebral sve budiky a vyzkousel je do coupe.

Odesláno

Tak Melandros se na me o5 vysral! Myslite ze na ozkouseni pujdou budiky z HDI? Ja bych rekl ze ano, akorat se bude lisit otackomer ale melo by to fungovat ne? ze bych rozebral sve budiky a vyzkousel je do coupe.

no teoreticky by jít měli,ale jak píšeš asi otáčky budou jiné,a možná i rychlost se bude lišit......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...