punkac Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: Ferry no a cim to teda bylo ? jak to tak bývá prkotina, přerušená cestička od žlutého konektoru co přivádí napětí i do samotných měřáků postupem nám bylo jasný, že tam nejde napětí, protože psal, že teplotní měřák pracoval a ten jediný má zvlášť napájení z modrého konektoru já měl torzo budíků co mě zbyly po mé přestavbě on svoje a přes skype jsme je porovnávali:D řešení hadr hehe [upravil dne 8/12/08 punkac] Citovat
Ferry Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: punkac Původně zaslal: Ferry no a cim to teda bylo ? jak to tak bývá prkotina, přerušená cestička od žlutého konektoru co přivádí napětí i do samotných měřáků aha, takze spatne napajeni celych budiku, to bylo prerusene vzadu na te folii od toho konektoru ? Citovat
punkac Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 ano přesně tam poradil jsem mu,ať veme drátek kerý naletuje na tu pevnou packu konektoru za kterou to bylo ulomené a druhým koncem ať se chytí třeba na plošce žárovky \"voda v naftě\" kterou benzín nemá a už mu to šlape:) [upravil dne 8/12/08 punkac] Citovat
kukikuk Odesláno 8. prosinec 2008 Autor Odesláno 8. prosinec 2008 Jojo, presne tak to bylo ;o), ted uz musim jen rozchodit ty blinkry. Zy chvilku se du do toho pustit. Citovat
kukikuk Odesláno 8. prosinec 2008 Autor Odesláno 8. prosinec 2008 Tak a vsechny zavady odstraney. Dekuji vsem za vasi spolupraci, nakonec to byla ohromna prkotina jako vzdy:D:roker Citovat
Ferry Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: kukikuk Tak a vsechny zavady odstraney. Dekuji vsem za vasi spolupraci, nakonec to byla ohromna prkotina jako vzdy:D:roker nedelej tajnosti, napis cim to bylo pro pripadne budouci uzivatele kteri budou resit podobny problem Citovat
kukikuk Odesláno 8. prosinec 2008 Autor Odesláno 8. prosinec 2008 Tak ty budiky vam uz objasnil punkac a ted vam reknu zahadu s mejma blinkrama. Jednoho dne, kdyz sem rozebiral coupe a rozebiral sem i palubni desku, tak sem zamenil dva vypinace....a to konkretne vystrazny trojuhelnik za vyhrivani skla a ted kdyz sem to daval dokupy, tak sem zapojil \"vystrazny trojuhelnik\" a ono nic. Protoze to bylo vyhrivani okna , tak ze to stacilo zase prehodit na z5 a uz to vsechno bezi tak jak ma ;o). Kdyz to auto sklada clovek po 4rech mesicich, tak je ta prace obcas i komplikovana nedostatecnou pameti Citovat
Guest servisman Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 nepsal jsem o přehození vypínačů ?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.