martin437 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Dobry den Chcel by som sa spyta.....mam problem z podsvietenim palubneho pocitaca a stredoveho panela kde je radio a tak....poiistka to nieje to som uz pozrel, ak niekto viete poradte niíekto prosim co to moze byt....ďakujem Citovat
tiburtius Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 v 306 palubný pc ? čo si tam namontoval laptop ale bo si si pomýlil miestnosť Citovat
Ferry Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 1.9 TDi v Peugeotu a navic s palubnim PC to ziram :o:o Citovat
PnR Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 a ja som sa uz zacal tesit ze sa to da nejak dorobit.. skontroluj si ten displej, vies sa k nemu dostat tak, ze tu plastovu cast okolo hodiniek vyklopnes vonku.. mozno len nejaky kabel uvolneny Citovat
Ferry Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: PnR a ja som sa uz zacal tesit ze sa to da nejak dorobit.. skontroluj si ten displej, vies sa k nemu dostat tak, ze tu plastovu cast okolo hodiniek vyklopnes vonku.. mozno len nejaky kabel uvolneny do toho tveho by sel, ale musel bys nekam zabudovat displej bud z Peugeotu 406 a nebo citroenu XM Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.