buml Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 teda neda mi to si rejpnout, ale normalni auta maj na lity ai plechy stejny srouby:aut:D samo se bavim o origo Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Původně zaslal: buml teda neda mi to si rejpnout, ale normalni auta maj na lity ai plechy stejny srouby:aut:D samo se bavim o origo noje fakt že ted co mam na autě litáky tak maj šrouby stejné i pro plechy, konkretne u me pro nouzovku Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Tak ja mam plechace aj na letnich, aj na zimnich, aj na rezerve Aspom nejakou vyhodu to ma ... Citovat
Dave_k Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Taky jsem nad tím přemejšlel při nasazování \"OPÁLŮ\" na Aluščinu 306. Takže v povinné výbavě pak přibyly 4ks z plechů. Jinak u sedana to bylo v poho, protože ty liťáky od AEZ (Luna) měly taky kónus jako plechy. Takže to bylo úplně v poho. A u kupátka když jsem v létě přehazoval gumy, tak jsem byl nucen jej postavit na rezervu a šrouby krásně sedly. (jinak to bylo asi poprvý za život kupátka co se na něj rezerva nazouvala a ostatní cajk v kufru vypadal jako že to auto bylo prodaný v autosaloonu den před tím) [upravil dne 23/11/08 Dave_k] Citovat
Ticcino Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Asi bych mohl použít stejné šrouby na elektrony i na plechy, ale než to pokoušet, radši vozím 4 plecháčový šrouby. Citovat
barenst Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Original srouby na Al disky jdou pouzit na original plechace . Citovat
Kdo Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: buml teda neda mi to si rejpnout, ale normalni auta maj na lity ai plechy stejny srouby:aut:D samo se bavim o origo Nevím, co je pro tebe v současnosti \"normální auto\", ale kupříkladu Fordy mají taky na plecha ALU úplně jiné matky (mají štefty v náboji), resp. plechy mají normální matky (např, jako měli škodovky 120 a pod), ale ALU má matky s takovou otočnou kuželovou \"sukýnkou\" a jsou daleko širší, takže matky z plecháčů projdou průměrem díry v ALU disku. Múžeš sice použít šroub se sukýnkou na plech, ale matka má zase kvůli otočné sukýnce tendenci se povolovat. Ale to je otázka dojezdu. Add Peugeot: na 605, kde mám taky ploché šrouby (na obrázku od Honzy ten vlevo) mám na rezervě, která je plechová, na těch dírách v disku jakési nástavce - redukce, takže můžu použít stávající šrouby i když jsou ploché a delší. [upravil dne 24/11/08 Kdo] Citovat
Marlin Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 ja mam rezervu ALU, tak to neresim Citovat
buml Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: buml teda neda mi to si rejpnout, ale normalni auta maj na lity ai plechy stejny srouby:aut:D samo se bavim o origo Nevím, co je pro tebe v současnosti \"normální auto\", ale kupříkladu Fordy mají taky na plecha ALU úplně jiné matky (mají štefty v náboji), resp. plechy mají normální matky (např, jako měli škodovky 120 a pod), ale ALU má matky s takovou otočnou kuželovou \"sukýnkou\" a jsou daleko širší, takže matky z plecháčů projdou průměrem díry v ALU disku. Múžeš sice použít šroub se sukýnkou na plech, ale matka má zase kvůli otočné sukýnce tendenci se povolovat. Ale to je otázka dojezdu. Add Peugeot: na 605, kde mám taky ploché šrouby (na obrázku od Honzy ten vlevo) mám na rezervě, která je plechová, na těch dírách v disku jakési nástavce - redukce, takže můžu použít stávající šrouby i když jsou ploché a delší. [upravil dne 24/11/08 Kdo] normalni auto mi prijde takovy, u kteryho konstrukteri premejsleli hlavou a tim padem napr. nemusi uzivatel resit jestli ma cim utahnout rezervu;) Citovat
Guest servisman Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 o tom že bych si splašil 4 podložky jsem přemýšlel a jsou lehčí než 4 šrouby.Ale pak na komplet plech bych musel podložek použít více:nevim Co jsem měl Lagunu tak tam jsem používal jen jedny šrouby na oboje disky tam jsem nevozil nic Citovat
Kdo Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: buml normalni auto mi prijde takovy, u kteryho konstrukteri premejsleli hlavou a tim padem napr. nemusi uzivatel resit jestli ma cim utahnout rezervu;) Viz: Původně zaslal: Kdo Add Peugeot: na 605, kde mám taky ploché šrouby (na obrázku od Honzy ten vlevo) mám na rezervě, která je plechová, na těch dírách v disku jakési nástavce - redukce, takže můžu použít stávající šrouby i když jsou ploché a delší. Neřekl bych, že nepřemýšleli, tedy v tomto případě, kdy je auto vybavené Alu už od koupě, tak je upravená plech. rezerva. I ty Fordy, pokud mají ALU mohou na dojetí těmi matkami chytit i plecháče. I když máš pravdu, že nejjednodušší by byly jedna sada šroubů/matic na jakýkoliv disk Zrovna jako všude stejná dosedací plocha a ne to dělit na ploché, nebo kónické, ale s jinými úhly, nebo kulové dosedací plochy. Ale, když už máme různé rozteče a průměry středových děr, tak proč ne. To by bylo moc jednoduché. Citovat
Kdo Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 o tom že bych si splašil 4 podložky jsem přemýšlel a jsou lehčí než 4 šrouby.Ale pak na komplet plech bych musel podložek použít více:nevim Tady jde ale jen o jedno kolo - rezervu. A to se uveze. Citovat
buml Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: buml normalni auto mi prijde takovy, u kteryho konstrukteri premejsleli hlavou a tim padem napr. nemusi uzivatel resit jestli ma cim utahnout rezervu;) Viz: Původně zaslal: Kdo Add Peugeot: na 605, kde mám taky ploché šrouby (na obrázku od Honzy ten vlevo) mám na rezervě, která je plechová, na těch dírách v disku jakési nástavce - redukce, takže můžu použít stávající šrouby i když jsou ploché a delší. Neřekl bych, že nepřemýšleli, tedy v tomto případě, kdy je auto vybavené Alu už od koupě, tak je upravená plech. rezerva. I ty Fordy, pokud mají ALU mohou na dojetí těmi matkami chytit i plecháče. I když máš pravdu, že nejjednodušší by byly jedna sada šroubů/matic na jakýkoliv disk Zrovna jako všude stejná dosedací plocha a ne to dělit na ploché, nebo kónické, ale s jinými úhly, nebo kulové dosedací plochy. Ale, když už máme různé rozteče a průměry středových děr, tak proč ne. To by bylo moc jednoduché. ano, proc jedna automobilka na jeden model auta dela dva nebo dokonce tri druhy sroubu:o vzdyt to je pouze sikana vlastniho zakaznika, mam jednu sadu sroubu a to jak na lity tak plech a mam svatej pokoj. problem sroubu sem resil i na 406 (lity neorigo) - dva druhy sroubu a to delsi a kratsi ikdyz meli konus oba a taky sem mel pri prodeji problem tu druhou sadu najit Citovat
eezee Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: AnotherOne Je to ale fakt len núdzové riešenie. Tie podložky sú totiž voľné a tým pádom pekne cinkajú. přezouvali mi kola u CharaSport, vůbec to neřešili. Mám tam původní šrouby s podložkou a nevím o nich...... Jestli cinkají jsem neslyšel, ale je pravda, že podložky jsou volné. Citovat
MrVain Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: buml normalni auto mi prijde takovy, u kteryho konstrukteri premejsleli hlavou a tim padem napr. nemusi uzivatel resit jestli ma cim utahnout rezervu;) Viz: Původně zaslal: Kdo Add Peugeot: na 605, kde mám taky ploché šrouby (na obrázku od Honzy ten vlevo) mám na rezervě, která je plechová, na těch dírách v disku jakési nástavce - redukce, takže můžu použít stávající šrouby i když jsou ploché a delší. Neřekl bych, že nepřemýšleli, tedy v tomto případě, kdy je auto vybavené Alu už od koupě, tak je upravená plech. rezerva. I ty Fordy, pokud mají ALU mohou na dojetí těmi matkami chytit i plecháče. I když máš pravdu, že nejjednodušší by byly jedna sada šroubů/matic na jakýkoliv disk Zrovna jako všude stejná dosedací plocha a ne to dělit na ploché, nebo kónické, ale s jinými úhly, nebo kulové dosedací plochy. Ale, když už máme různé rozteče a průměry středových děr, tak proč ne. To by bylo moc jednoduché. ano, proc jedna automobilka na jeden model auta dela dva nebo dokonce tri druhy sroubu:o vzdyt to je pouze sikana vlastniho zakaznika, mam jednu sadu sroubu a to jak na lity tak plech a mam svatej pokoj. problem sroubu sem resil i na 406 (lity neorigo) - dva druhy sroubu a to delsi a kratsi ikdyz meli konus oba a taky sem mel pri prodeji problem tu druhou sadu najit tento problem odpada ak budeš používať originálne príslušenstvo:D Citovat
buml Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 hm, tak sem asi spatne cet, psal ze na origo litaky ma podlozky a na origo plechy konus:blablabla Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: buml hm, tak sem asi spatne cet, psal ze na origo litaky ma podlozky a na origo plechy konus:blablabla Dane , ber to tak že kluci ze škodovky si zase nevydělaj to all , nedalo mě to a dnes odzkoušeno a ani pri prejezdu nerovnosti podložky necinkaji . Citovat
buml Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 no to mas pravdu, neboj uz o tom okradani a diskrimunaci od P.S.A pripravuju clanek:mrk Citovat
P.avel Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 jo v létě vozim 4 krátký šrouby pac jinak je ta rezerva na h.... Původně zaslal: bigicek Zdravím všechny, při letošní výměně zimních kol moje mamka přišla na jednu zásadní věc, a to, že když mám létě liťáky origo peugeot, které mají šrouby \"ploché\", tak když píchnu, a rezervu mám jako asi každej na plecháčích, kde jsou konické, tak jsem lidově řečeno v prčicích. Vozíte někdo náhradní konické šrouby na kola v létě? Jako zjistil jsem, že v 307 jezdíme 5 let bez šroubů, ale naštestí jsme zatím nepíchli. Ty tedy mám, neboť auto přijelo na plecháčích a origo liťáky jsme dokupovali. U 308 mně ani šrouby k rezervě nedali, když mám liťáky z výroby! Si je mám u prodejce vyžádat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.