sumik Posted September 17, 2002 Share Posted September 17, 2002 Dobrý den, mam jednu prozbyčku. Vlastnim peugeota 205 rv.1988 s motorem 1.8d a chtel bych vyměnit tento motor za 1.9tdi z 306 a tak jse chci zeptat jestli by jse tam nechal namontovat, a nebo z jákého auta by jsem mohl použít motor. Předem děkuji:Sumik [Editováno 9/17/02 sumik] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted September 17, 2002 Share Posted September 17, 2002 ¨Teoreticky jde namontovat do 205 kterýkoliv motor od Peugeota, ale prakticky to přiáší hodně problémů. Nejvíc práce při těchto přestavbách je vždycky s elektrikou a potom ještě se tam ten motor nemusí vejít kvůli tomu turbu - to by chtělo pořádně proměřit.....ale myslím, že se tam vleze.... Jen houšť a ještě větší kapky ...... to potom bude docela dobrý žihadlo, ne? PS: držím palce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted September 18, 2002 Share Posted September 18, 2002 1,9td"I"??? Já znám jen 1,8 a 1,9TD, a pak HDI. Do 205-ky, když už, bych dal ten TD bez elektroniky. Ale dal bych jej do GTI kastle, to zaprvé, a za druhé, stejně to považuju za vyhazování peněz, pokud ti ten motor TD zrovna doma z něčeho nezbyde. ®ihadlo to sice bude, ale zdaleka to nepojede tak jako GTI, zato to bude 3x dražší... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted September 18, 2002 Share Posted September 18, 2002 Oddie: souhlasim s tebou.... taky mi to nepripada jako stastnyn apad, ale kdyz se mu to tam chce rvat, tak proc by ne Ja se te sve 205 taky jen tak nechci vzdat, i kdyz je to stara vrana, tak porad se libi... a na nove auto proste neni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P205XR Posted September 18, 2002 Share Posted September 18, 2002 Kdyz tam mas 18D a jezdi v pohode tak bych se s tim teda nes***. Kdyz uz tak prodat a koupit neco s tim motorem kterej chces. Sice to mozna vyjde trosku draz ale rekl bych se se to vyplati. Budes hned jezdit a nebudes mit problemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts