Dundee Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Na demontáži sloupku řízení před chvílí ztroskotala moje snaha vyndat palubku:( Lze něčím sundat šrouby, když nemám torx s prohlubní? Ty šrouby mají uprostřed výstupek a nějak mě nenapadá, jak je povolit... Jinak mám sundaný snad všechno, jen pojistkovej panel je na svym místě s tim, že co jsem z něj mohl sundat (šrouby, matky), jsem sundal a stejně nejde ven... Citovat
Dave_k Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Ferry by měl určitě vědět. Nedávno rozebral jednoho breaka na kousíčky. Citovat
MirasCC Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Hele, vím, zrovna se o tom bavíme v jiným vlákně. Mrkni na tohle video, tam maj veškerej potřebnej vercajk: http://www.pozary.cz/video/ukazka-holmatro-core_14095.html Torxy s prohlubní? Zajeď si do OBI a kup si asi za dvě kila takovou modrou, kouzelnou krabičku s nástavcema. Je tam úplně všechno, včetně torxů s prohlubněma... Citovat
OK406 Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Dave_k Ferry by měl určitě vědět. Nedávno rozebral jednoho breaka na kousíčky. Přesně tak. Ferry to dělal a i to zde na fóru popisoval. Citovat
Dundee Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Dave_k Ferry by měl určitě vědět. Nedávno rozebral jednoho breaka na kousíčky. Přesně tak. Ferry to dělal a i to zde na fóru popisoval. Zrovna jsem koukal na to Ferryho vlákno o zástavbě klimy a z fotek jsem si všiml, že zrovna tyhle šrouby nesundaval a ten plech s nima zůstal na palubce. Jen je mi trochu divný, že jsem na sloupku řízení krom těch dvou šroubů s výstupkem viděl snad jen jeden jedinej \"normální\" šroub:myslim Za světla se na to budu muset podívat líp... Citovat
Guest servisman Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 sloupek jsem demontoval ,když jsem měnil radiátor topení,ale měl jsem thorx na to tu máš jen odkaz na výměnu radiatoru něco tam je http://www.coupe406.com/documents/Tutoriels/Procedures/Remplacement_aerotherme.pdf [upravil dne 21/11/08 honza406] Citovat
Neon Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Dundee: torxy s prohlubní mám, tak počkej a zbytečně je nekupuj ... Citovat
Dundee Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Neon Dundee: torxy s prohlubní mám, tak počkej a zbytečně je nekupuj ... Nic kupovat nebudu, mám flexu:D Zeptám se Ferryho, kde jsou ty šrouby schovaný, že jsem je neviděl... P.S.: Jinak palubka je připravená na vyndání, jen prostě \"visí\" na tom sloupku... Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 doufam že se kmemu chovate jak k vlastnimu Citovat
Dundee Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Pe.Tr doufam že se kmemu chovate jak k vlastnimu To si piš, nevšiml sis slova flexa?:D:D Snažim se všechno demontovat bez poškození, ale některý věci (naštěstí nepoužitelný) si nedají říct:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.