Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přední obrysový světla - objímka žárovky - kde sehnat

Recommended Posts

Odesláno

byl jsem na tom stejne,ale ulomene casti jsem nasel,takze prilepeno a zatim drzi! tohle budes muset asi od nekoho tady nebo primo peugeot!

Odesláno

Ale jo mohli by se s tebou i bavit. tady v jihlave se mnou byli taky kamaradi a to sem chtel veci na 309. taky tu objimku shanim. dneska se po ni du poptat do peugeotu

Odesláno
Původně zaslal: honza406

v Peogeotu je cena za 1 ks okolo 250 Kč :(

Takovejch penez za takovej kousek plastu??? si delaji srandu ne??? To tam radsi naletuju zarovku natvrdo

Odesláno
Původně zaslal: honza406

v Peogeotu je cena za 1 ks okolo 250 Kč :(

:o no hustý...

Odpověděl mě pán z brněnskýho Famka tak su zvědavej jestli na mě hókne takovóhle pálku :aut

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Budu muset :) Ale pokud to bude jako když sem potřeboval sklo na zrcátko budou mě cpat celý přední světlo :)

Záleží na vrakovišti.Tak ti držím palce, aby si to co nejdříve sehnal.

Odesláno

To si piš, že Ti budou cpát celý světlo ... ;) Maximálně to tam může ošéfovat z nějakýho rozbitýho ... Každopádně vim, že jsem je ve sklepě měl, jako pozustalost z mojí bejvalky, tak na to kouknu, jestli jsem to ještě nevyhodil a do zítra Ti dám vědět ... ;)

Odesláno

Ó díky, díky... No já sem jezdil bez obrysových (vepředu) celou dobu, ale tak nějak sem dospěl k závěru, že se to hodí občas, krom toho, že by mě taky mohl nějakej šťoural pomoct a ochránit mě, kdyby mě hodně chtěl potopit a něco najít :bacha

[upravil dne 21.11.2008 budvar]

Odesláno

jko, tohle je nejlepší řešení - stejně bych ti poradil garáž typu \"oddie\"

P.S: Takhle rozlomenej plast je ještě sranda, ale kdybys viděl \"kontakt\" na mé zadní mlhovce (205 má mlhovku pod nárazníkem), tak bys ho stejně neviděl, protože se proměnil v zelený prášek. :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...