Welis Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Zdravím nevíte prosim vás kolik stojí ORIGO sklo na 106, 97, nikde sem nemoh najít žádnej ceník díky... :cool: Citovat
jakub106GTI Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: Welis Zdravím nevíte prosim vás kolik stojí ORIGO sklo na 106, 97, nikde sem nemoh najít žádnej ceník díky... :cool: a máš ho pojištěné? Citovat
Welis Odesláno 20. listopad 2008 Autor Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Welis Zdravím nevíte prosim vás kolik stojí ORIGO sklo na 106, 97, nikde sem nemoh najít žádnej ceník díky... :cool: a máš ho pojištěné? jo mám ale je jen hodně poškrabaný a když svítí slunce tak je přes něj špatně vidět uz tak že bych ho tuknul trosku ale mam spoluucast 10% tak kolik si mám připravit:myslim Citovat
jakub106GTI Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: Welis Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Welis Zdravím nevíte prosim vás kolik stojí ORIGO sklo na 106, 97, nikde sem nemoh najít žádnej ceník díky... :cool: a máš ho pojištěné? jo mám ale je jen hodně poškrabaný a když svítí slunce tak je přes něj špatně vidět uz tak že bych ho tuknul trosku ale mam spoluucast 10% tak kolik si mám připravit:myslim tak jestli máš 10% spoluučast tak do talíře se vejdeš Citovat
Welis Odesláno 20. listopad 2008 Autor Odesláno 20. listopad 2008 takhle od kamínku tam jsou ďupky a když skrz to svití slunce tak to ta videtelnost spadne na 70% Citovat
jety Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Zdar, před týdnem jsem měnil čelní okno, taky mám 97, a stálo i s lištou 2500 v Kelly (ale se slevou) Citovat
Welis Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 když já byc hrád origo jeste kouknu kdo vyrobil ostatní okna a kouknu po vyrobcoj kolik mu tam kostuje... Citovat
Ferry Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Welis když já byc hrád origo jeste kouknu kdo vyrobil ostatní okna a kouknu po vyrobcoj kolik mu tam kostuje... na co origo ? stejne ty skla vyrabi asi tri firmy, ktere dodavaji jak do prvovyroby tak do aftermarketu V podstate muzes narazit jen na znacky Pilkington, Saint Gobain a nebo AGC (Splintex) tim ze pujdes pro originalni sklo si kvalitativne nepomuzes ani trochu a akorat vysolis o par tisicovek vic Citovat
Welis Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Welis když já byc hrád origo jeste kouknu kdo vyrobil ostatní okna a kouknu po vyrobcoj kolik mu tam kostuje... na co origo ? stejne ty skla vyrabi asi tri firmy, ktere dodavaji jak do prvovyroby tak do aftermarketu V podstate muzes narazit jen na znacky Pilkington, Saint Gobain a nebo AGC (Splintex) tim ze pujdes pro originalni sklo si kvalitativne nepomuzes ani trochu a akorat vysolis o par tisicovek vic tak jasně že záleží i na ceně ale přece jen ty značkový skla musej být v něčem lepší navíc to pujde s pojistky... jinak jeste to promyslim porad se mi nechce hazet kaminky do skla, kdyby prasklo bylo by to jednoduší Citovat
Ferry Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Welis Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Welis když já byc hrád origo jeste kouknu kdo vyrobil ostatní okna a kouknu po vyrobcoj kolik mu tam kostuje... na co origo ? stejne ty skla vyrabi asi tri firmy, ktere dodavaji jak do prvovyroby tak do aftermarketu V podstate muzes narazit jen na znacky Pilkington, Saint Gobain a nebo AGC (Splintex) tim ze pujdes pro originalni sklo si kvalitativne nepomuzes ani trochu a akorat vysolis o par tisicovek vic tak jasně že záleží i na ceně ale přece jen ty značkový skla musej být v něčem lepší navíc to pujde s pojistky... jinak jeste to promyslim porad se mi nechce hazet kaminky do skla, kdyby prasklo bylo by to jednoduší nejsou vubec o nic lepsi, ver mi, delam do skla a byl jsem v nekolika fabrikach na vyrobu skel automobilu na exkurzi Citovat
Welis Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Tak to jo.... tim se situace zjednodusuje .... takze kolem 3000 sklo + prace mechaniků tak to by slo to bych se do te min spoluucasti 500 mel vklidu vejit :-) Super díky všem.. ještě by to chtělo někoho kdo mi kaminkem udělá prasklinu Citovat
Ferry Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Welis Tak to jo.... tim se situace zjednodusuje .... takze kolem 3000 sklo + prace mechaniků tak to by slo to bych se do te min spoluucasti 500 mel vklidu vejit :-) Super díky všem.. ještě by to chtělo někoho kdo mi kaminkem udělá prasklinu pokud mas pripojisteni tak muzes sklo vymenit kdykoliv i jen pokud ho mas poskrabane od steracu, to nikdo resit nebude, jeslti mas dubku od kaminku nebo ne. Citovat
MJSytic Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Super díky všem.. ještě by to chtělo někoho kdo mi kaminkem udělá prasklinu pokud mas pripojisteni tak muzes sklo vymenit kdykoliv i jen pokud ho mas poskrabane od steracu, to nikdo resit nebude, jeslti mas dubku od kaminku nebo ne. Dovolil bych si jen takovou poznámku. Pokud máš připojištění, tak musíš nejdříve nahlásit škodnou událost na pojišťovnu a až potom se řeší výměna skla. Mám tuto informaci přímo od pojišťovny(Generali), když jsem mělnil sklo z připojištění ... To, že to v některých \"speciálkách\" dělají v jiném pořadí, popř. si vše vyřídí sami je věc druhá . Ideální je zajet někam do \"partnerského\" servisu pojišťovny. Zaplatí se na místě jen spoluúčast a zbytek peněz si servis vykomunikuje s pojišťovnou [upravil dne 21.11.08 MJSytic] Citovat
JohnGin Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 mno možná rejpu, ale proč si připojišťovat čelní sklo, když se dá sehnat za takovýhle směšný peníz? Krom toho, že Tě určitě něco stojí to připojištění, tak pokud to budeš chtít platit z pojistky přijdeš o bonusy (pokud nějaké máš Citovat
*jose_106* Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Na výměnu autoskla ať už v rámci havarijního pojištění se zahrnutím skel, nebo v rámci připojištění k povinnému ručení se řekl bych nevztahuje žádné strhávání bonusů. V létě jsem nechával měnit rozbité čelní sklo v partnerském servisu mojí pojišťovny (uniqa), mám tam nové guardian zelené. žádné strhávání bonusů se nekoná, všechny papíry s pojišťovnou vyřídil servis (v mém případě v rámci plné havarijky - ač je to u 106 divné...) a ještě pojišťovna za to, že jsem to dal do jejich smluvního servisu, odpustila spoluúčast, tedy plně hrazeno z jejich strany. A jak píše MJSytic: ano, okamžitě po vzniku pojistné události nahlásit pojišťovně, klidně se s nimi domluvit, kam jim nejvíce vyhovuje abych to dal a pokud s tím nebudu mít problém (např. obavu o kvalitu práce), tak pohoda, bez starostí, bez papírování, bez práce... [upravil dne 21/11/08 *jose_106*] Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 no o kvalitě autoskel bych určitě volil draší original neorigo okna z kelly elit .... atd je velkej rozdíl jsou to okna ze špatnou nebo o dost horší jakostí u většiny takovej oken když kouknete z boku jsou vydět vlny....a nikdy fakt dost velký Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.