voštík Posted September 17, 2002 Share Posted September 17, 2002 Tak konecne se mi vrati nas velvyslanec Peugeot-clubu v USA. Bude to kolem 13. hodiny tento ctvrtek na Ruzyni.... Takze uvitaci delegace muze klidne prijet Jinak na srazu nas oba cekejte ! That's a joke, but if you want you can Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted September 17, 2002 Share Posted September 17, 2002 Vostik: Tak prijet do Prahy driv a zajdem na pivko .... ehm teda ty spis na nejakou sodovku No kazdopadne alespon na obed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted September 17, 2002 Share Posted September 17, 2002 Jo hele a kde je teda nejakej ten dotaz? Ja nasel akorat nekolik vet oznamovacich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted September 17, 2002 Share Posted September 17, 2002 No ne, Voštík přijede do Prahy? Trefíš sem vůbec? A čím přijedeš, tím svým modrým bleskem? To bych se i přišel podívat... Ale víš co, bacha na policajty, s těma kolama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted September 17, 2002 Author Share Posted September 17, 2002 JR: no s tim dotazem jsem to nejak nevyresil.... Oddie: pro nespolehlivost vozidla modre barvy zn. Peugeot se na cestu vydavam servisnim vozidlem A taky proto, ze do Pegyny se toho moc nevejde atd........... A podivat se muzes na srazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted September 18, 2002 Share Posted September 18, 2002 Voštík: jak jako, nespolehlivost??? Styď se, takhle kazit pažoutům jméno Na srazu se nepodívám, nebudu tam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted September 18, 2002 Author Share Posted September 18, 2002 nechci kazit Pegynam jmeno, jenom jsem rekl, ze ten muj je zatim nespolehlivy, protoze se prece neda cekat, ze po total dekonstrukci a pak zase slozeni bude hned vsechno OK. BTW: navic to zatim najezdilo asi tak 40km, takze cesta na sraz ho proveri (snad zvladne ujet naraz 50km ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted September 18, 2002 Share Posted September 18, 2002 Taky jsem kdysi takhle skládal autíčko po kompletní renovaci. Akorát to nebyl Peugeot, ale Fiat 128 Coupé. Tehdy jsem s tím 3 dny po prvním nastartování jel do Itálie, brr. Dneska už bych si to asi netroufl... Ale prošlo to, nic se mi nevysypalo. Akorát mi neukazoval palivoměr (na dlouhou cestu fakt super), a dvakrát se mi přicpaly trysky v karburátoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted September 18, 2002 Author Share Posted September 18, 2002 Tak jsem prave dovez auto ze stelovani geometrie a rekli mi, ze mam uplne v prdeli rameno (leve) se z toho uz asi poseru.... Hned jsem to zkousel a opravdu - ten kulak je uplne v hajzlu chodi to jak svina..... Oddie, myslis, ze to vydrzi jeste 150km?? :D BTW: nemate nekdo leve rameno na 205 v garazi navic??? Kdyztak srelte cifru a ja se rozmyslim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted September 18, 2002 Share Posted September 18, 2002 Mám, heč! (musím se ale podívat, jestli je OK, kdyžtak je ještě jedno na autě, co právě rozebírám)... se zastav, když jedeš do tej Prahy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted September 18, 2002 Author Share Posted September 18, 2002 Supr! zitra bych se stavil, ale kolik za nej chces? a kam se kdyztak mam stavit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted September 18, 2002 Share Posted September 18, 2002 Tak 400, nové je tuším za litr. Ale fakt musim ještě kouknout, jestli je dobrý, abych jen nesliboval. Jsem z Prahy 6, to máš cestou na/z letiště. Akorát, mě se to hodí až tak v 17h, jináč bych musel vzít roha z práce... Ozvi se kdyžtak na mail, a? se tu nedohadujem přes fórum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts