MJSytic Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Auto je umytý, oběd za pár minut na stole, jenom ty \"hokejky\" by mohli(y) hrát líp:( Dorazíme kolem 14:30:myslim Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Původně zaslal: permonik7 Kluci, vy jste tak úžasně zodpovědní a někteří už bohužel zadaný , promiň. Citovat
MJSytic Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Tak my už jsme ze srazu (asi mezi prvníma) doma. Bylo to moc pěkný a přejeme všem šťastný a veselý Sice se mi bude malíček zase rok z boulingu léčit, ale to neva. Hlavní je, že tričko XXL mi je krásně! HEČ P.S. Na příští sraz jedu bez mladý, to jsou samí nálepky, červený podložky a tohle a támhle a Vvitty si mne ruce Citovat
Dave_k Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 My s Aluškou už jsme taky v pořádku dorazili do Brna. Srázek byl super, takže moc díky všem co se na organizaci podíleli a díky za pěknej dáreček od clubu v podobě přívěsku na klíče. Tak ať se za rok zase všichni sejdeme. Citovat
Blizzard Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Taky už jsem dorazil dom. Moc hezký a povedený sraz... děkuju za dárečky a už se těšim na zimní klouzání Citovat
jarajarda Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Děkuju za příjemný sraz, jako vždy Citovat
MirasCC Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Taky už sem dorazil, sraz super Ale cesta zpátky utrpení, škoda slov Citovat
Vertex Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 My už jsme taktéž doma, cesta zpět pohoda, večer super, rád jsem zas všechny viděl a řádně se zasmál Citovat
Medvěd Odesláno 21. prosinec 2008 Autor Odesláno 21. prosinec 2008 Tak děkuju všem zúčastněným za klidný a příjemný průběh srazu, vyzvednu některé pomocníky jmenovitě: JirkaP - tvorba konzumačních lístků Neonovi - dovoz a zdobení stromečku Takua - perníčky a občasná zábavná vložka (pátrání po peněžence, následně po konzumačním lístku založeném v náprsní kapse ....) Petra* - vánoční cukroví Dariska, Ráďa + Petra* - rozdávání vánočních darů Ještě jednou děkuju všem, myslím, že po zajištění zamezení loňského problému (konzumační lístky) proběhla celá akce na 1* - mladá a příjemná slečna servírka si jde v úterý pro černou 207u a prý se snad stane i členkou klubu. Citovat
Blizzard Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: Medvěd ...... - mladá a příjemná slečna servírka si jde v úterý pro černou 207u a prý se snad stane i členkou klubu. no to byl fofr Citovat
Pinďa Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 A co nějakou fotečku (ať můžeme tiše závidět, co jsme tam nebyli). Citovat
Neon Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: Pinďa A co nějakou fotečku (ať můžeme tiše závidět, co jsme tam nebyli). Servírky?? Jinak sraz byl fakt FINEovej a jsem rád, že tam i Kryštof vydržel takhle dlouho -> takže díky všem, kteří se mu nějakým způsobem věnovali ... :papaU V I D Í M E S E N A Z I M N Í M K L O U Z Á N Í Vertex: aby ne, když se směješ i takovejm vážnejm věcem, jako jsou vánoční dárky ... jako např. film s rybou [upravil dne 21/12/2008 Neon] Citovat
Medvěd Odesláno 21. prosinec 2008 Autor Odesláno 21. prosinec 2008 No servírka se předsedovi osobně hóóódně líbila, nicméně vzhledem k jeho rodinnému stavu zústalo vše v mezích slušnosti Citovat
paul jane Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Take chci podekovat za pekny srazek a za pekne darecky diky moc. Citovat
Fakir Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: Medvěd No servírka se předsedovi osobně hóóódně líbila, nicméně vzhledem k jeho rodinnému stavu zústalo vše v mezích slušnosti Předsedo, předsedo... ty se nezdáš. Ale je fakt, že byla pěkná. Citovat
John Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Taky chci poděkovat všem za supr atmosféru a krásný předvánoční sraz.. jen škoda,že jsem musel tak brzo pryč.. ale i tak to bylo supr.. A ad mladá servírka... pěkná byla... to se musí souhlasit a že bude mít 207 to potěší :papa Citovat
MatrixChose Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Taky chci organizátorům poděkovat, moc se nám to líbilo. BTW servírka: a co príští rok, to nebude roznášet? Citovat
jarajarda Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: MatrixChose Taky chci organizátorům poděkovat, moc se nám to líbilo. BTW servírka: a co príští rok, to nebude roznášet? Ne, to už bude mezi námi:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.