Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vánoce s Peugeot-clubem 2008 - 20. 12. 2008, restaurace U Karla v Dolních Chabrech

Recommended Posts

Odesláno

Auto je umytý, oběd za pár minut na stole, jenom ty \"hokejky\" by mohli(y) hrát líp:(

Dorazíme kolem 14:30:myslim

Odesláno

Tak my už jsme ze srazu (asi mezi prvníma) doma. Bylo to moc pěkný a přejeme všem šťastný a veselý :D

Sice se mi bude malíček zase rok z boulingu léčit, ale to neva. Hlavní je, že tričko XXL mi je krásně! HEČ :P:D

P.S. Na příští sraz jedu bez mladý, to jsou samí nálepky, červený podložky a tohle a támhle a Vvitty si mne ruce :aut:D

Odesláno

My s Aluškou už jsme taky v pořádku dorazili do Brna. Srázek byl super, takže moc díky všem co se na organizaci podíleli a díky za pěknej dáreček od clubu v podobě přívěsku na klíče. Tak ať se za rok zase všichni sejdeme. :papa

Odesláno

Tak děkuju všem zúčastněným za klidný a příjemný průběh srazu, vyzvednu některé pomocníky jmenovitě:

JirkaP - tvorba konzumačních lístků

Neonovi - dovoz a zdobení stromečku

Takua - perníčky a občasná zábavná vložka (pátrání po peněžence, následně po konzumačním lístku založeném v náprsní kapse ....)

Petra* - vánoční cukroví

Dariska, Ráďa + Petra* - rozdávání vánočních darů

Ještě jednou děkuju všem, myslím, že po zajištění zamezení loňského problému (konzumační lístky) proběhla celá akce na 1* - mladá a příjemná slečna servírka si jde v úterý pro černou 207u a prý se snad stane i členkou klubu.

Odesláno
Původně zaslal: Pinďa

A co nějakou fotečku (ať můžeme tiše závidět, co jsme tam nebyli). :D:aut:D

Servírky??:roker

Jinak sraz byl fakt FINEovej a jsem rád, že tam i Kryštof vydržel takhle dlouho -> takže díky všem, kteří se mu nějakým způsobem věnovali ... :papa

:papaU V I D Í M E S E N A Z I M N Í M K L O U Z Á N Í :papa

Vertex: aby ne, když se směješ i takovejm vážnejm věcem, jako jsou vánoční dárky ... jako např. film s rybou ;)

[upravil dne 21/12/2008 Neon]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

No servírka se předsedovi osobně hóóódně líbila, nicméně vzhledem k jeho rodinnému stavu zústalo vše v mezích slušnosti

Předsedo, předsedo... ty se nezdáš. :D Ale je fakt, že byla pěkná. :)

Odesláno

Taky chci poděkovat všem za supr atmosféru a krásný předvánoční sraz.. jen škoda,že jsem musel tak brzo pryč.. ale i tak to bylo supr.. A ad mladá servírka... pěkná byla... to se musí souhlasit a že bude mít 207 to potěší :):papa :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...