Micky Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Ahoj mám 406 HDI, r.v. 2000 - sedan a už delší dobu mne trápí stálé klepkání vycházející od zadní nápravy při přejezdu příčných nerovností, tedy hlavně na pravé straně - z levé to téměř nejde slyšet. Už jsem to auto nechával několikrát kontrolovat, teď jsem vyměnil preventivně i všechny kosti - auto ztuhlo, ale stále to klepká. Nenapadá vás něco, co by to mohlo být? Siletnbolky ramen vypadají dobře, u stabilizátorů jsou vyměněy. Rezerva je ukotvena perfektně, že by třeba víko kufru či nějaká hloupost, nemá někdo zkušenost? Viditelná vůle je jedině na třmenech zadních brzd, ale ta je na obou stranách a je minimální, takže pochybuji. Uložení tlumičů se zdá taky dobré. Nějaký nápad? Děkuji moc. Citovat
P607Olda Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Může to být třmen brzdy. Zkus jemně přibrzdit, jestli klepání zmizí. Nám to dělá na předních brzdách Kanga. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Jo, skus to. Prejdi nerovnostou, a nebrzdi. Pokial klepne, tak tade prejdi este raz, ale uz brzdi, tj ked budes prechadzat cez tu nerovnost, tak nech je brzda zopnuta. nemusis moc, staci trocha... Pokial sa buchnutie neozve, je to myslim jasne.... Citovat
Bobo.KH Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Zbarec me to dali ramena zadni napravy,A take sem si myslel ze sou zdravy.Zlistil sem to tim spusobel ze sem zved auto za zadni napravu abych mel obe kola ve vzduch a zahybol sem kolem do strany(do boku) a mel sem tam vuli 1 centymetr. Citovat
Micky Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 Takže zkoušel jsem přibržďovat a klepe to pořád, ležel jsem pod autem a zkoušel s ramenem kývat ze všech sil (a že sílu mám...:-)), ani se to nehlo. Zadní tlumiče na testu byly vyhodnoceny jako stav 50%, což si myslím by taky ještě mělo být OK. No prostě nevím, asi tam má skřítka, co tam klepe kladívkem...:-( Citovat
OK406 Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 A co tlumiče? Jsou řádně dotáhnuté?? Mě to také takto klepalo při nerovnostech, ale po dotažení tlumiče je vše v pohodě a v klidu. Projdi všechny tlumiče a zkus je dotáhnout. Je to klíč vel. 21 + imbus. Stačí opravdu malé povolení a klepe to po nerovnostech. [upravil dne 21/11/08 OK406] Citovat
corsair.cz Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Mně to dělaly kostice zadní nápravy, vyměněno ---> žádné klepání, po 12 tis. to klepe znovu, budu tam muset dát originály, servisman tam prásknul nějaký neorigo díly.... Citovat
Leo Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 A měl jsi kola ve vzduchu a zkusil zahýbat kolem jak radil Bobo.KH (chytnout kolo z boků a potom nahoře a dole)? To by mělo vyloučit všechny stabilizační tyčky. Citovat
mifa Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Co takhle výfuk,nemohl by někde mlátit? Citovat
vdacny Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 to miki: aj ja mam tento problem... na spolujazdcovej strane vzadu. Som si najprv myslel ze je to palivovy filter, ale ten som dotiahol a ziadna zmena, potom som skusal aj to pribrzdovanie a tiez nic, ani som si nevsimol zeby tam bolo uvolnene... a ked som tym zatriasol na miestie(pohupal som autom) tak tiez nic!!!! skusal si to aj ty pohupat??? ak hej, dialo sa nieco? ... ja som este myslel ci to neni to hrdlo z nadrze, lebo aj ked dam plnu, tak mi tecie benzin... mozno to bude klepat.... Citovat
Kekros Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Původně zaslal: Micky Takže zkoušel jsem přibržďovat a klepe to pořád, ležel jsem pod autem a zkoušel s ramenem kývat ze všech sil (a že sílu mám...:-)) I kdyby si měl větší síu než já , tak to poznáš, až vemeš za kolo. Takovou sílu, aby si to poznal, když vemeš za ramena, to tady asi nikdo míti nebude Citovat
jjjirkaaa Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Ahoj, kamoš měl ten samý problém a nakonec to bylo uložení v ramenech. Prostě se ta guma prošoupla v jednom místě a na první pohled to vidět nebylo. Citovat
Micky Odesláno 13. listopad 2008 Autor Odesláno 13. listopad 2008 Kurňa kluci, už mne to auto štve.:-) Vyzkoušel jsem vše o čem jste psali. Byl jsem dnes za kamarádem v servisu, auto bylo ve vzduchu, on vzal i malou páku a zkoušel naprosto vše. Všechno je fakt naprosto pevné. Nevěřil mi, že něco klepe. Tak se projel a viděl že ano. Tvrdí mi, že je to nejpravděpodobněji uložení tlumiče. Tak já už nevím, asi to nechám tak a dám si nahlas rádio.:-) Nevíte někdo, zda má ten tlumič uložení nahoře či i dole a jestli se dá nějak vůbec poznat jestli je to ono a né tlumič samotný? Nechci zase bezvýsledně investovat. (ani nevím kolik) Říkám si, že to nechám tak, až se to projeví, ale nedá mi to. Každopádně děkuji za všechny příspěvky. Citovat
Micky Odesláno 13. listopad 2008 Autor Odesláno 13. listopad 2008 Rezerva myslím drží jako přikovaná. Jde prostě cítit, že když vletím kolem na hrbol, tak to klepne. Kdybych věděl, že tam je jen horní uložení a že to jde lehce vyměnit, tak ho koupím a ještě to vyměním...pak už nevím. Citovat
Ferry Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 zrovna ted jsem delal skoro komplet repasi celeho podvozku. Posledni pul rok mi cosi vzadu pri propruzeni cvakalo, kdyz jsem sundal zadni tlumic, zjistil jsem, ze je vytrzeny jeden z bodu kterym je privarena miska drzici horni ulozeni tlumice ( z vnitrni strany - v kufru ), miska tedy drzela pouze na jednom bodu a vzdy kdyz tlumic propruzil, na utrzene strane se prizvedla a cvaklo to Misku jsem s pomoci dalsich rukou pomocnika primackl ke karoserii, zespodu v mistech bodovych svaru provrtal skrz 5.5mm diry, vyriznul M6 zavit do nosniku, misku zeshora prisrouboval srouby s plochou hlavou Torx a je klid [upravil dne 13/11/08 Ferry] Citovat
Micky Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 Ještě jsem dnes vyzkoušel jednu věc. Sundal jsem vzadu to čalounění u horního uchycení tlumiče, zvedl auto na zvedáku a bráchovi řekl, ať lomcuje kolem nahoru a dolů s maximální silou. Přiložil jsem ruku na uložení a krásně to v něm klepkalo. Takže se bude muset asi vytáhnout tlumič a mrknout se na to, zda to není jím samotným nebo je to opravdu to uložení. Ještě jsem pak auto spustil dolů, brácha se postavil do kufru, pořádně to propéroval a opět jsem zkoušel přiložit ruku - pořádně to klepalo. Zkoušel jsem to kontrolovat i dole v oku, ale tam to šlo cítit jen minimálně, možná jen přenášením rázů. No uvidíme...snad to nějak vyřeším a dám pak vědět. Ještě se zeptám, zadní tlumič asi nevytáhnu jen tak, že dole vyšroubuju čep z oka a nahoře ho povolím, že? Musí jít dolů zřejmě celé rameno? Citovat
Guest servisman Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: Ferry zrovna ted jsem delal skoro komplet repasi celeho podvozku. Posledni pul rok mi cosi vzadu pri propruzeni cvakalo, kdyz jsem sundal zadni tlumic, zjistil jsem, ze je vytrzeny jeden z bodu kterym je privarena miska drzici horni ulozeni tlumice ( z vnitrni strany - v kufru ), miska tedy drzela pouze na jednom bodu a vzdy kdyz tlumic propruzil, na utrzene strane se prizvedla a cvaklo to Misku jsem s pomoci dalsich rukou pomocnika primackl ke karoserii, zespodu v mistech bodovych svaru provrtal skrz 5.5mm diry, vyriznul M6 zavit do nosniku, misku zeshora prisrouboval srouby s plochou hlavou Torx a je klid [upravil dne 13/11/08 Ferry] dobře jsi to vymyslel a bude klid Citovat
Leo Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: Micky Ještě jsem dnes vyzkoušel jednu věc. Sundal jsem vzadu to čalounění u horního uchycení tlumiče, zvedl auto na zvedáku a bráchovi řekl, ať lomcuje kolem nahoru a dolů s maximální silou. Přiložil jsem ruku na uložení a krásně to v něm klepkalo. Takže se bude muset asi vytáhnout tlumič a mrknout se na to, zda to není jím samotným nebo je to opravdu to uložení. Ještě jsem pak auto spustil dolů, brácha se postavil do kufru, pořádně to propéroval a opět jsem zkoušel přiložit ruku - pořádně to klepalo. Zkoušel jsem to kontrolovat i dole v oku, ale tam to šlo cítit jen minimálně, možná jen přenášením rázů. No uvidíme...snad to nějak vyřeším a dám pak vědět. Ještě se zeptám, zadní tlumič asi nevytáhnu jen tak, že dole vyšroubuju čep z oka a nahoře ho povolím, že? Musí jít dolů zřejmě celé rameno? Pokud vím tak se vyndá jenom tlumič a na zadku není potřeba ani stahovák na pružiny . Citovat
vdacny Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: Leo Původně zaslal: Micky Ještě jsem dnes vyzkoušel jednu věc. Sundal jsem vzadu to čalounění u horního uchycení tlumiče, zvedl auto na zvedáku a bráchovi řekl, ať lomcuje kolem nahoru a dolů s maximální silou. Přiložil jsem ruku na uložení a krásně to v něm klepkalo. Takže se bude muset asi vytáhnout tlumič a mrknout se na to, zda to není jím samotným nebo je to opravdu to uložení. Ještě jsem pak auto spustil dolů, brácha se postavil do kufru, pořádně to propéroval a opět jsem zkoušel přiložit ruku - pořádně to klepalo. Zkoušel jsem to kontrolovat i dole v oku, ale tam to šlo cítit jen minimálně, možná jen přenášením rázů. No uvidíme...snad to nějak vyřeším a dám pak vědět. Ještě se zeptám, zadní tlumič asi nevytáhnu jen tak, že dole vyšroubuju čep z oka a nahoře ho povolím, že? Musí jít dolů zřejmě celé rameno? Pokud vím tak se vyndá jenom tlumič a na zadku není potřeba ani stahovák na pružiny . su vzadu vobec pruziny? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.